Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
eli spune:
BUNA!
AM FACUT UPDATE LA ADRESELE DE MAIL SI NR DE TEL de pe contul comun.
Dalma, felicitari pt bebe! Daria esti o luptatoare. Sa cresti mare frumoasa, sanatoasa si sa le aduci multa, multa fericire parintilor. Vazut pozicile, ce mica e. Lasa, creste ea mare.

Arya, prumbita si justme25, aveti grija de voi. Tinem pumnii sa fie totul ok.
Celelalte fete, intalnire placuta pe 3. Faceti multe poze.
Mai revin, sper,
azi! 
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
crisspy spune:
Buna Fetele,
Imi pare rau ca nu am mai scris insa am fost super ocupata zilele astea. Insa, stati fara grija ca am citi tot ce ati scris.
Am vazut pozele cu micuta Daria – este o minune si sper sa fie in continuare o luptatoare sa-si faca parintii fericiti. Iar mamicii recuperare grabnica.
Bebelushi si mie mi se infunda noaptea nasul de cum pun capul pe perna si imi mai si curge sange. Am incercat sa dorm putin mai ridicata si de cele mai multe ori da rezultate. O sa incerc si un umidificator cum au sugerat fetele.
Ledi Casa de Piatra si un bebe sanatos.

M-am emotionat un pic, mi-am adus aminte de cununia mea.
Ariya curaj si sa speram ca bebe nu se grabeste prea tare sa iasa. Desi cred ca cei mici de-abia i-l asteapta.
De Just mai stie cineva ceva?
Fetelor, ma speriati? Ce e cu graba asta? Eu nu am apucat sa fac nimik. Nu mai zic ca dupa ce ne-a luat 2 luni jumate sa zugravim un partament de 2 camere, nici acum nu mi-a venit mobila si mai am o gramada de lucruri de cumparat. Colac peste pupaza, aseara mi s-a crapat si cada din baie si am pus-o de o mica inundatie. 

Imi vine sa mor, mi se pare ca nu se mai termina odata probleme astea sa ma linistesc si eu si sa incep sa ma concentrez pe lucrurile care imi trebuie pt bebelush. Nu mai zic de partea financiara....
Si acum cu Iosup. Eu am facut prima morfofetala la el si mi s-a parut OK. Am programare din nou la inceputul lui ianuarie tot pt morfofetala si nu mai stiu ce sa fac: sa ma duc sau sa-mi fac programare in alta parte. O sa incerc sa vorbesc si cu doctorita mea despre asta sa vedem ce parere are si ea.
Aaaa, by the way, vreau si eu sa accesez contul comun. Daca se poate sa-mi dati si mie detaliile as aprecia foarte mult.
O zi buna va doresc
Crisspy
27 sapt
Razvan Andrei
roxanaz spune:
nici eu nu am spalat nimic, e mult prea devreme. mai am oricum de luat lucruri - lipsa de timp in schimb e ucigasa zilele astea.
aryia, asa, sa stai cuminte, da? trebuie ![]()
Raluca, si eu am sa il duc pe Patrick la gradi. sa vedem cum o fi si atunci totusi.
RalucaAlexa, pe unde esti? nu e gata renovarea apartamentului inca?
Andre_ea, ai avut fie o scadere mai brusca de tensiune fie una a glicemiei sangvine. trec amandoua cu ceva suc dulce si repaos.
andre_ea spune:
Stiam eu ca mai am ceva de zis.
Intalneala la ora 12 nici eu nu pot. Dupa-amiaza ar fi muuuult mai bine. Ce ziceti?
Naty, si ceva sarat? Buuuun atunci. N-am avut curaj sa zic, dar si eu eu sunt la fel cu cumparaturile si listele. 0 barat. Mai am ceva hainute de la sora mea, dar bebele ei e nascut in vara si imi trebuie neaparat ceva hainute grosute de 0-3luni. Ca sa nu mai vorbesc de cosmeticale de bb
.
Ledi, vaaaai ce frumoasa esti! Si ce bine va sta impreuna! Inca o data felicitari, casa de piatra si multa fericire!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
33+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
RalucaAlexa spune:
rox - pe-aici, pe-aici! :)
Sper sa terminam cu apartamentul cel tarziu saptamana viitoare! SPER! Nu de alta da' simt ca incet incet o iau pe ulei, iar de saptamana viitoare sunt in concediu si vreau sa fiu la mine acasa!
33+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!
cami_antonia spune:
bebelusi nu stiu inca ce voi gati pt sot dar cred ca mancare de post pt ca el tine postul dragul de el .... voi incerca sa fac cat mai multe lucruri diferite si gustoase ... pentru ca si mancarea de post este foarte gustoasa ....
aryia ai mare grija de tine si de bebe .... si mie mi-a tare pofta de spanac .... nu am gasit sa iau sa fac dar cu siguranta voi mai cauta .... caci nu mai pot

nici eu nu am spalat nimic .... dar v-am spus ca am primit cam tot in privinta hainutelor ... dar cred ca si eu le voi spala spre sfarsitul anului ca sa stau destresata apoi ....
bee daca am tensiunea mica nu mi se poate face epidurala la nastere????
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaaaa fetele si la multi ani pt azi daca e cineva care se numeste ECATERINA ..... si cei care tineti post e dezlegare la peste ....
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia bee daca am tensiunea mica nu mi se poate face epidurala la nastere???? |
Ba da, Cami! Doar ca trebuie sa stie ca sa te tina sub observatie si sa fie pregatiti. oricum, inainte ei iti fac toate analizele si iti iau si tensiunea. Stai linistita!
Ma duc la masa, dar nu am nici o inspiratie culinara...
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
veronica75 spune:
Buna fetelor,
Doamne Ajuta pt.Dariuta si Adriana 
Andre_ea - eu cred ca a fost mai degraba o scadere a glicemiei, dar e la fel de posibil sa fie si de la tensiune mica...din ce am citit eu, sunt des intalnite in sarcina si in acel moment trebuie sa te asezi, sau sa te sprijini de ceva ca sa nu cazi, deci sa iei o pauza sa te odihnesti.
Si eu am patit si chiar stand pe scaun...daca se intampla des sau sunt asociate cu alte simtome gen greata, dureri de cap, trebuie sa suni medicul.
Irina - sanatate multa si sper sa te refaci cat mai repede;
Bee - la mine greata ...a fost tot timpul sarcinii, exceptand vreo 2 zile-nu mai mult, asa ca m-am obisnuit, asta e ...mai e putin si scap
, deasemenea nasul infundat si buzele crapate...si aici multumesc fetelor pt. sfaturile cu apa si crema la buze, am sa incerc.
Ariya - ma bucur ca nu e nik grav dar imi pare rau ca suferi
si sper sa fie bine.
Ledi - felicitari! sunteti fff frumosi amandoi, multa fericire si va doresc o casnicie reusita.
;
Hainute de bb am spalat chiar ieri. M-am hotarat sa pregatesc macar strictul necesar...azi le calc...sunt singurica aici si mai bine sa fiu pregatita pt. orice decat sa las pe mana sotului....
Mai am si eu de cumparat lucrusoare si tare imi doresc sa termin cu toate cat mai repede, ca merg greu, ma doare burtik si se intareste imediat de la mers... si mai bine in Ianuarie sa stau cumintica in casa sau sa ies pt o plimbare si atat.
Just - sper ca esti bine, da un semn cand poti
pup toate fetele, o zi cat mai buna ![]()
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum
cristi_2003 spune:
nici eu nu am spalat - urmeaza saptamana viitoare, ca pana in 29 dec sa le calc una cate una (asta e partea care ma dispera)
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 SAPTAMANI