Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
g_ioana spune:
Neatza,neatza
hop si io pe baricade,raportam zile cu activitati non-stop si turatie maxima si nopti nedormite...din motive de muci nesuferiti in pozitie orizontala..fusei azi la orl cu cupchilu,cica are sinuzita..
Andreeap pupam burticica
pun si io neshte zoze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/noiembrie%20decembrie/
si revin ca-s in zona pan la noapte..aa sa nu uit,m-a pus ala cu cornitze sa ma vopsesc,pentru cunocatori am iesit roooosiieee ca una din veveritzele lu marutza...mandra ma consoleaza ca arat tanara si frumoasa...
szivarvany spune:
Ce frumoasa e Gorodica
Da` vrem poze si cu tine, Ioana
Marina, wow, la ski cu ambii copii
Mey, restu` de chiulitoare, ce asteptati ??? Sa strig catalogu` ? Ha ?
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Am vazut vecinica mea frumoasa! Ioana, poze cu noua culoare??
Marina, cred ca a fost super la ski. Abia astept Craciunul sa mergem si noi!!
g_ioana spune:
..meyyy s-au aprins beculetzele-n oras,yupiii
Robi si Daria multamim pentru complimente,adevarul este ca mandra este si frumoasa si harnica,nu stiu cu cine-o semana...si dupa cum ati vazut,4 zile la rand sufrageria mea a avut un "sistem de alarma cu infrarosii"..asa ca trebuia s-o strabati pe burta sau sarind peste ele...
Marina super distractie...a mea abia asteapta sa ninga...btw de cadouri s-a hotarat ce vrea sa-i aduca moshii...mos nicolae un circuit pentru masini si mos craciun,o toba maree ca el ie tanar si poate sa-i aduca un cadou supergigant
...poze cu noua culoare,numai dupa ce ma mai spal pe freza,cu sperantza ca se mai estompeaza...
philip spune:
ioano, termina cu prostiile si pune poza, ca esti frumoasa, n-ai cum sa dai gres.
pupici, mai intru cand sunteti mai active :)
philip&andreea
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip pupici, mai intru cand sunteti mai active :) philip&andreea |
...meii,io mai activa d'atat nu poci sa fiu
kim222 spune:
Yupii...am rezolvat se pare cu gradi lui Luca...Roxa mi-a dat nr unei mamici , acea mamica mi-a facut rostd e nr de tel al directoarei unde vreau sa-l inscriu pe Luca...si tipa a fost deosebit de draguta(nu i-am dat nimic, nu i-am promis nimic )...in martie mi-l inscrie!
Gradinita este una f buna si intimplator si linga casa soacrei
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
sunt cam nedormita, Patrick are o chestie ciudata, noapte il mananca foarte tare palmele si talpile. atat. nu se vede nimic, nici o iritatie, nici o bubita. asa ca i-am dat ketof, am dat cu alcool mentolat si am suflat de ramas fara aer, apoi cu fenistil. intr-un final a adormit. si la 7.30 de abia l-am trezit. azi dau un telefon la dr sa vad care ar putea fi problema. si ii dau ketof. iar in plus am visat ca nascusem, pitica era super mica (adica normala ptr un nou nascut) dar vorbea. cu vocea lu fra-su. asta se cheama ca am deja cosmaruri?
Oliv ce bine imi pare!!
Ioana sanatate multa Mariei. sinuzita... uf.
Marina ce misto ca v-ati distrat la ski. vreau si io si io si io si io. jur ca imi scot parleala la anu (ha ha )
Robi sanatate multa si sa va treaca tusea aia odata, da?
ma duc la cafea. sa fiti cuminti azi, da?
leeloo2004 spune:
Neata! Am trecut cu bine de prima zi de servici - am avut emotii de zici ca era vorba de prima zi de scoala... dar pina la urma mi s-a parut ca nici nu am lipsit 6 luni...insa acasa ariciul m-a pedepsit - vazind ca nu apar nici dimineata (era adormit cind am plecat), nici la prinz, nici dupa-amiaza, s-a pus pe un plins...cind am aparut eu soacra-mea nu stia ce sa-i mai faca...a tacut copilul ca prin farmec cind l-am luat eu si suspina saracutul de zici ca-l parasisem in padure... In fine azi era sculat, i-am dat sa manince si am avut timp sa ne luam si "la revedere" asa ca sper ca diseara sa fie mai ok.
Am vazut poze de Philip - am vazut si burtica (si a mamei si a lui Pupi ) dar cel mai mult mi-a placut piscina !!
Vazut si Gorodica-frumusica - ce mindra era ea de puiul la sticla...
Marina - pai sa va fie de bine relaxarea de la ski - si eu abia astept sa plecam!
Roxana - ce faza cu mincarimile astea...ce poate sa fie? Si mi-a placut cosmarul...
Kim - bine ca ati rezolvat cu gradi - urmeaza sa veniti in tara si sa va re-acomodati!
Noi iar vom avea un weekend plin - simbata avem petrecerea de copii de la firma si apoi avem ceva cumparaturi de facut, duminica trebuie sa ajungem la casa sa punem in functiune pompa de apa (asta trebuie sa o facem in fiecare saptamina ca sa nu se colmateze putul de apa...)...abia astept sarbatorile!
Va pup si daca mai pot mai intru, dar azi voi intra din sedinta in sedinta...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.