Puiuti de Randunici 2008!! (146)
Raspunsuri - Pagina 7
tuchita spune:
Buna ziua, buna ziua!
care mai doreste, care mai pofteste, eu fac cinste azi, sa vedem cine ghiceste!
Unii zic ca nu e cazul, dar eu is darnica si va dau si voua!
Am fost cu Sebaceul la ORL, are timpanul virgin, mucii ii aluneca pe gat frumos....si-atat!
mai rarim cu tratamentele, il lasam in pace, ar trebui sa iau un umidificator, tre' sa ma apuc sa scobesc pe net....
si il tinem departe de colectivitate, adik ori pe el de sora-sa, ori pe sora-sa de gradinita...ceea ce e aproape imposibil!
Cu riscul de a ma ucide seful nu voi presta saptamana asta la munca( oricum nu au nevoie de mine!) si voi sta cu Ilinca acasa!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
tuchita spune:
Clodute, si mie tot CLODET imi iese mai usor!
Bai, eu nici la Ilinca n-am fost asa disperata ca n-o las la nimenea! numa' ca eu nu aveam la cine sa o las...decat la bona, cu care am lasat-o de la 7 luni jumate cate 8 ore pe zi!
Blanka, nu stiu ce sa zic, ca chiar nu ma pricep! Repeta-i analizele! daca ei zic ca operatia a mers bine.....
eu ma gandesc cu drag la voi si ma rog sa treceti odata peste toate astea!
Liana, of, of, mai , mai...mamalor de dinti ce chinuie fata frumoasa!
Vorba Cristinei de la Cluj, asta e doar antrenamentul pentru canini! Seb nu mai e asa urlacios la dinti, dar oricum mult mai nasol fata de Ilinca!
Ursuleato, pai de ce nu citesti noaptea o carte, cand nu poti dormi? unde joci rentz? ca jucam si eu in "grup" in tineretile apuse...acuma banui ca exista pe net, nu?
Mother goose, tu cand faci temele la mate Teo doarme? ca la ora aia ma gandesc ca asa ar trebui...sau nu?
Valeu, dar ce noapte grea ati avut!toate mamicile de dintosi plangaciosi!
Ariel, oare nu si-a spart cineva capul? apropos de Cm-ul tau?
Butucica, Andreiul se poarta ca un copil mare, mananca ca unul mare...ce mai, e baiat mare si frumos! iar la tine se simte fericirea de numa'! As indrazni sa-ti zic sa nu te mai desparti d copil, sa-ti iei bona pentru el, ca prea trista erai in vara!
Simo27 spune:
sunt fff suparata !l-am luat pe David de la gradi si cand il schimbam acasa de hainute,am vazut ca are multe bubite rosii pe burta,spate ,picioare..m-am socat!prima idee ce mi-a trecut e ca are varicela..a venit sotu si l-a chemat pe dr care a zis ca e cam devreme sa ne pronuntam ca nu are in cap si in gat,dar maine-poimaine vom sti! faza e ca va lua si Samuel
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Simo, lasa ca nu e rau daca face bolile copilariei asa repede! Sanatate! Cu polipii cum sta? NAsul s-a desfundat?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Buna ziua, buna ziua! care mai doreste, care mai pofteste, eu fac cinste azi, sa vedem cine ghiceste! Unii zic ca nu e cazul, dar eu is darnica si va dau si voua! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
LA MULTI ANI Sf. Mare mucenita Ecaterina!Sa fii sanatoasa, iubita si rasfatata de randunoiul tau si fericita alaturi de el si de cei 2 copii minunati ai vostrii! Si toate asteptarile tale profesionale si personale sa se implineasca mai curand decat speri!
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
Liana, iti multumesc pentru urari!
Simo, varicela n-are bube, are vezicule, sunt ca niste basicute!
cu sam ai fost la putzi?
Simo27 spune:
Tuchi,LA MULTI ANI Sa TRAIESTI CU FERICIRE SI SF.ECATERINA SA TE AJUTE!!!!
Sunt bubite rosii,inca nu au puroi in varf....sincer,eu cred ca are varicela!
nu am mai mers cu Sam niciunde,ca tb de la 15..mergem maine de dimineata!
edit:LA MULTI ANI CU BUCURIE Si ECATERINEI-SOVI!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
simonette spune:
SUNT NECAJITA TARE!!!!!
SIMO ne luam de mana... il am pe Luca cu varicela depistata de mine azi dimineatza si confirmata de dr un pic mai trz... DECI... va dati seama ca are si Iannis ca doar se pupa toata ziua si avand in vedere perioada de incubatie cand nu ai cum sa descoperi....
N-am cuvinte....
Va pe toate si stiu ca sunteti alaturi de noi!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Tuchi, la multi ani si multa fericire!!!
Sanatate la puisori
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
tuchita spune:
Simo, tre' sa aiba lichid limpede, nu puroi!
Ma rog, pare tot o boala eruptiva, in caz ca n-a facut alergie de la ceva din mancare!
oricum, n-ai ce-i face, bine ca Sam e grasunel si puternic si o sa aiba resurse sa lupte cu boala!
Simonette, la fel si tie iti zic!
Multam de urari si sanatate!