Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor si din partea mea!!!!
vreau sa precizez si eu ca am pierdut una bucata copil cuminte si somnoros de 3 zile.si nu il mai gasesc.
Aseara mi sa trezit la 2.si a adormit numai in brate pe la 10 ...
si sa trezit de la ora 2 din ora in ora.dar parca tot nu sunt obosita...oi fii inebunit?
si a plans copilul,si a marait.am aruncat 3 biberoane de lapte pentru ca nu mai vrea sa puna gingia pe biberon.mi-l impinge si plange,.am incercat sa ii dau cand dormea,dar se trezea si o lua de la inceput.acum vad ca nu mai maraie.parca numai seara il ia nebuniile.dar de mancat tot nu vrea.trebuie sa ii dau cu linguritza tot.va pup

ps:si eu mi-as dori un bebe 2.dar parca nu luna asta.si luna viitoare tot asa.si cred ca trece timpul si il tot aman ..

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vazut ca va ofticati ca nu va mai dorm copiii, intru si eu in club, numa ca diana n-a dormit o noapte de la un capat la altul de cand s-a nascut, si de o vreme indelungata incoace se trezeste de vreo 4-5 ori noaptea, nu mai dau vina pe dinti ca de cateva luni tot pe ei dau vina si uite ca a implinit deja 7 luni si nici un dinte nu-si arata coltul, da cu cat mai tarziu, cu atat mai bine, nu? Oricum, tare as vrea sa am si eu o noapte normala de somn sa simt ca ma odihnesc k lumea, da tot trag sperante ca o sa inceapa sa-si regleze somnul si speranta moare ultima, nu?

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Rebecca,Sophie,Ana Teodora,Matei

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

http://www.kidex.ro/templates/confirm.php?id=245&key=f6b40c58760ba4f4827ed44e64148f91&idlang=1
invitatie la kidex pt intrare gratuita!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

multumim rox, esti o dragutica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neasta!
m-au sunat de la job...urgenta, au nevoie de niste date,sa completez hartoage, asa ca e musai sa ma duc...tre sa fug acum, dupa ce adoarme Mufa, il las cu ta-su..sper sa termin repede si sa ajung inapoi pana la masa de pranz..n-am baut cafea..nici nu e timp..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

LA MULTI ANI REBECCA DE CLAU, SOFIA DE OLGUTZIKA, ANA DE PIDANA, MATEI DE NICOLETA!

mamica de Bogdan Alexandru 8 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

LA MULTI ANI REBECCA DE CLAU, SOFIA DE OLGUTZIKA, ANA DE PIDANA, MATEI DE NICOLETA! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI CUMINTEI!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetele! cred ca e o molima pe crenguta...care da frichineala si bazaiala la bebei...teo iar frichinit, marait, s-a trezit de 100 de ori, tragea cu dintii din paturica (ca un catel nervos)......si eu tot sustin ca e mai "amabil" decat sor'sa...alexutza a fost o combinatie de mufy, rebecca, sean, sash si alti tzitzidependentzi, pana la 7 luni, apoi NEM biberon si papat la linguritza (macar de ar fi fost peshte ca zodie ), colicei la greu pana la 4 luni, mancat ca o adevarata randunica si mutritze la greu...toate astea combinate cu o "atomiceala" gen ilincutza, asa ca pana a facut 4 ani NU AM AVUT CURAJ de bebe 2!!! si nici atunci nu cred ca aveam curaj, daca nu incepea sa zbiere subconstientul meu si instinctul matern din mine
nu stiu daca va consoleaza cu ceva, dar "grijile si problemele" noastre NU se vor termina niciodata. . dar, in aceeasi masura si rasplata este una enorma. avem niste pui minunati si frumosi, sanatosi si cuminti! numai cand le vad mutritele poznase, ma gandesc ca numai EI, copiii pot sa aduca atata fericire in sufletul nostru. asa ca, dragi randunici, fruntea sus! cresc atat de repede, incat o sa ne fie dor de o "banala" eruptie dentara

ps. si totusi UNDE E cm-ul meu???? il vreau inapoi!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

asa dupa cum am promis ceva povesthi cu pitic mic, dar rau si bandit :

sambata a inceput sa-si serbeze ziua onomastica, am fost intr.-o simpla vizita la nasii din dotarea lui Andrei , canda m ajuns acolosha sorpriza masa pusa , toata lumea astepta una bucata andrei sa-i cante la multi ani , cu tort cu tot, anticipat , deoarece de ziua lui un vor fi in localitate.am ramas placut surprinsa , dar m-am simtit naspa intr.-un fel parca andrei era copilul lor un al meu.A reusit copilul sa stea foarte cuminte la masa sa manince peste cu usturoi si mamaligutza si in tort a reusit sa –si bage mainile multumit de ceea ce a facut.
apon a urmat o intreaga piesa de teatru ( comica) in care personaj principal era sarbatoritul “of cors”.
duminica s- arepetat figura la o matusa de a mea , si cel mai important a fost ca iar a mincat peste cu exclamatii de genul yamh, yamh ( din partea lui andrei ) si noi toti eram pe jos de ras. a mancat ciocolata de pe tort( o bucatica, un mult, desi ar mai fi vrut el, dar un ia mai dat zgarcita de masa), a mancat 0 capsuna si ne-a facut din no usa radem.

in concluzie , cu tot somnul agitat pe care il are , si-a spalat pacatele pt ca a fost un copil mult mai matur decat ar trebui.
de ex stateam la masa , el in brate la mine si vroia sa puna mana in farfurie sa manince el, si cind i-am spus ca trebuie sa stea frumos ca ii da mami sa manince a pus mainile sub masa exact ca la gradinita, mi-au dat lacrimile ca m-a inteles( acasa nu reusesc niciodata sa-l fac sa stea locului cind maninca)

mai tarziu descarc si ceva poze si sper sa am timp sa vi le arat.

in incheiere sa un uit La multi ani puiutilor nascuti intr.-o zi de 25 , sa cresteti Mari si sanatosi
LA MULTI ANI Nora mea REBECCA DE cuscra mea CLAU, SOFIA DE OLGUTZA, ANA DE PIDANA, MATEI DE NICOLETA!
pupici si sanatate tuturor si vb mai tarziu

aaaaaaaaaa am vazut poze si spun doar

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cleme, parca, intreba despre parerea noastra despre campania de vaccinare a fetitelor contra cancerului de col. am trimis un mail despre asta pe adresa noastra...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput