FIV 203
Raspunsuri - Pagina 6

amzulica spune:
Elenada - felicitari . Ai gemeni sigur. Abia acum am citit.
Cata - vezi ca am auzit in Bucuresti ca sunt clinici care la 2 eco a 3-a e gratis. Glumeam. Gata s-a spart ghinionul, fii optimista, o sa fie bine pana la capat, eu sunt sigura.
Cami 25+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Ioanatugs spune:
Moniland pai sunt in z5 de stimulare, joi fac un Estradiol si abia vineri am prima eco. Nu mai fac alte ecografii si analize de Estradiol din 2 in 2 zile, cum am facut la FIV-ul trecut. Sunt mai cuminte acum! Sa tragi pe toate aspirantele dupa tine la Odisee!

amzulica spune:
Ioana tin pumnii strans strans. Sa vezi tu ce-ti aduce Mosu' anul asta ... ia sa vezi.
Cami 25+
Luca

catalina2307 spune:
amzulico....esti glumeata e, acu? Hmmmm.....sa iti aduc aminte cam cum erai cand ne cunoscuram noi.....sa nu iti aduc..... Ete acu ...iti arde de mistouri....eeeee????

nusy spune:
Anto: imi pare rau...sper sa iti revii cat mai repede si sa nu te lasi...intr-o zi tot vei reusi!
Catalina: tare mult ma bucur ca ai reusit!Felicitari! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara,fara probleme si la anul pe vreamea asta sa-ti plimbi bebelusul in parc!
Elenada: felicitari si tie, sarcina usoara si la termen! Nu e musai sa fie gemeni, eu am avut tot in z 12 BHCG 316,2 si e doar un bebel.
Ioana: astept vesti bune de la ecografie! Foarte bine ca nu te mai stresezi cu estradiolul! Eu l-am facut abia in z 8 de stimulare.
Bafta multa tuturor!
Nusy 9+

lindutza spune:
Catalina,felicitariiiiii!!!!!!Sarcina usoara si la termen!!!!!!
Pe mine ma puteti trece cu FIV 2 nereusit.
Am primit azi de la clinica raspunsul la analiza de singe,negativ.eu stiam asta pentru ca duminica mi-a venit CM.
Mai am 2 embrioni congelati pe care ii voi pune in februarie daca vor rezista decongelarii.Dupa aceea vom merge spre adoptie si cel putin un an sau 2 nu vom mai face nici un FIV.
Va doresc tuturor numai reusite si sarbatori fericite!!!!

impatience spune:
fetelor, ia ca intreb si eu:
- Am facut TSH e 1, 34 e ok?
- am incercat sa accesez "lista cu analize minime" pt fiv dar nu merge. Poate cineva sa mi le spuna totusi, va rog frumos
3- cea mai dureroasa: e -colii mei sunt inca voiosi in secretie vaginala DESI am terminat si tratamentul nr. 2 TOTUSI, pot face FIV?
Multumesc frumos

Ioanatugs spune:
Amzulica asa ma rog si eu! Multumesc frumos iubita!
Nusy tauras drag, multumesc de urari! tie si eroului tau!

amzulica spune:
Cata - eram cu ladita cu morcovi la purtator - nici acum nu sunt departe, tot mai am cativa, fir-ar sa fie. Cat despre eco o data pe luna acum - imi vine sa o iau razna - dar stau cuminte - vezi tu.
Cami 25+
Luca

any75 spune:
Ioana multumesc din suflet pt raspuns
Doamne cat ma bucur ca nu trebuie sa mai fac laparoscopia ca tare mi-era groaza
Analizele de sange,hormonalele, cele de col si ale sotului le-am facut deja.Sper sa ma apropii cat mai mult de inceperea tratamentului.Hormonalele inca nu stiu rezultatele dar sper sa fie bune sunteti minunate
"Viata este o tesatura de dorinte"