FIV 203

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Elenada - felicitari . Ai gemeni sigur. Abia acum am citit.

Cata - vezi ca am auzit in Bucuresti ca sunt clinici care la 2 eco a 3-a e gratis. Glumeam. Gata s-a spart ghinionul, fii optimista, o sa fie bine pana la capat, eu sunt sigura.

Cami 25+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland pai sunt in z5 de stimulare, joi fac un Estradiol si abia vineri am prima eco. Nu mai fac alte ecografii si analize de Estradiol din 2 in 2 zile, cum am facut la FIV-ul trecut. Sunt mai cuminte acum! Sa tragi pe toate aspirantele dupa tine la Odisee!

Mergi la inceput

Ioana tin pumnii strans strans. Sa vezi tu ce-ti aduce Mosu' anul asta ... ia sa vezi.

Cami 25+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

amzulico....esti glumeata e, acu? Hmmmm.....sa iti aduc aminte cam cum erai cand ne cunoscuram noi.....sa nu iti aduc..... Ete acu ...iti arde de mistouri....eeeee????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto: imi pare rau...sper sa iti revii cat mai repede si sa nu te lasi...intr-o zi tot vei reusi!

Catalina: tare mult ma bucur ca ai reusit!Felicitari! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara,fara probleme si la anul pe vreamea asta sa-ti plimbi bebelusul in parc!

Elenada: felicitari si tie, sarcina usoara si la termen! Nu e musai sa fie gemeni, eu am avut tot in z 12 BHCG 316,2 si e doar un bebel.

Ioana: astept vesti bune de la ecografie! Foarte bine ca nu te mai stresezi cu estradiolul! Eu l-am facut abia in z 8 de stimulare.

Bafta multa tuturor!

Nusy 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Catalina,felicitariiiiii!!!!!!Sarcina usoara si la termen!!!!!!
Pe mine ma puteti trece cu FIV 2 nereusit.
Am primit azi de la clinica raspunsul la analiza de singe,negativ.eu stiam asta pentru ca duminica mi-a venit CM.
Mai am 2 embrioni congelati pe care ii voi pune in februarie daca vor rezista decongelarii.Dupa aceea vom merge spre adoptie si cel putin un an sau 2 nu vom mai face nici un FIV.
Va doresc tuturor numai reusite si sarbatori fericite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

fetelor, ia ca intreb si eu:
- Am facut TSH e 1, 34 e ok?
- am incercat sa accesez "lista cu analize minime" pt fiv dar nu merge. Poate cineva sa mi le spuna totusi, va rog frumos
3- cea mai dureroasa: e -colii mei sunt inca voiosi in secretie vaginala DESI am terminat si tratamentul nr. 2 TOTUSI, pot face FIV?

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amzulica asa ma rog si eu! Multumesc frumos iubita!
Nusy tauras drag, multumesc de urari! tie si eroului tau!

Mergi la inceput

Cata - eram cu ladita cu morcovi la purtator - nici acum nu sunt departe, tot mai am cativa, fir-ar sa fie. Cat despre eco o data pe luna acum - imi vine sa o iau razna - dar stau cuminte - vezi tu.

Cami 25+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Ioana multumesc din suflet pt raspuns
Doamne cat ma bucur ca nu trebuie sa mai fac laparoscopia ca tare mi-era groaza
Analizele de sange,hormonalele, cele de col si ale sotului le-am facut deja.Sper sa ma apropii cat mai mult de inceperea tratamentului.Hormonalele inca nu stiu rezultatele dar sper sa fie bune
sunteti minunate

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput