FIV 203
Raspunsuri - Pagina 5

Moniland spune:
catalina, te-ai mai linistit un pic. La urma urmei nu conteaza cum incepe sarcina important e cum se termina.
Zilnic am episoade de dureri ca la CM.
De fapt zilnic ma doare cate ceva. Azi de exemplu am o durere in spate in zona rinichilor, as zice. Sper sa-mi treaca. Ieri am avut un episod trecator de greata. Maine ma duc la medicul de familie sa vad ce doctor imi sugereaza. Dupa experienta cu cel din timpul stimularii, parca nu m-as duce la niciunul .
Catalina in ce zi ai avut punctia sa vad copilasul tau cu cat e mai mare sau mai mic decat al meu.

verga spune:
Catalina si Elena FELICITARI!
Antosit
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

felicia_ spune:
Elenada, te felicit si aici, ma bucur din toata inima pt tine!
Anto, tu stii cel mai bine... trebuie sa treaca o perioada, ca sa iti refaci sufletul sfaramt in bucatele... sper sa reusesti cat mai repede si sa iti regasesti optimismul!
Ioana, mai ai putin si tu, spor la injectat!
Kora, cum mai e CM? A revenit la aspectul normal?
Catalina, gata, daca si medicii din grecia te-au decalarat gravi, eu zic sa-i crezi!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

catalina2307 spune:
Felicia - cred.
Moniland - nop. Sunt in Romania.Puiutu meu e mai mic cu 2 zile si 'spe mii unitati beta

Ioanatugs spune:
ELENADA FELICITARI GRAVIDUTA DRAGA!!! Ma bucur foarte mult pentru tine, felicitari iubita!
Antosit i-ti doresc sa nu-ti pierzi speranta iubita!
Catalina2307 astept sa te consideri si tu graviduta!
Moniland multumim frumos pentru dedicatie !
Aurel_cris, Felicia va multumesc pentru urari!
Medamaya ce mai faci?

any75 spune:
Fetelor, voi care aveti experienta va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns:
este obligatoriu laparoscopia inainte de a face fiv avand in vedere ca eu nu mai am decat o trompa si aceea nepermeabila?.Am facut histeroscopia si nu mai vreau iar spital,anestezie....
"Viata este o tesatura de dorinte"

Moniland spune:
Any 75, cred ca depinde de medic. La Cluj de exemplu era obligatoriu.
catalina, lasa ca le recupereza el.
Ioana cum merg injectiile? Ai fost al eco? Te astept si pe tine sa mergem impreuna la Odisee.

Ioanatugs spune:
Any75 nu i-ti trebuie laparoscopie inainte de FIV. Histeroscopia e foarte bine ca ai facut-o, insa alta interventie nu ai nevoie. Vor fi doar analize de sange si culturi de col, spermograma sotului si multe altele pe care, daca vrei, ti le spunem noi. Multa bafta i-ti doresc la inceput de drum!