FIV 203

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

AJUTOOOOOOOOOOOR!!!!!!Fetelor va rog din suflet ajutati-ma si pe mine,am fost la echo azi si am endometru 7,5 OD 2foliculi de 10-13 iar OS 5 foliculi 10-14,sunt azi a 9 zi de stimulare,este bimne este rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

SCUZE DAR ACU AM AJUNS ACASA NU REUSESC SA CITESC NIMIC DIN URMA IAR MIINE PLEC INAPOI LA BUCURESTI ,URMATOAREA ECHO O AM SIMBATA SUNTEM FRINTI DE OBOSEALA ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, trebuie sa iau AC pana pe 30 apoi incep stimularea. Ieri am fost ca ceva echo sa vada daca am chisturi, totul e ok. Pe 8 plec la Budapesta. Sunt destul de ok, adevarul ca nici nu am prea mult timp sa-mi faci griji pentru am o perioada destul de grea la serviciu.

Tu cum esti? Au inceput greturile:)?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana, dragutule, lucrurile astea se vor termina bine, o sa vezi!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ali, stai linistita, ca e bine. E bine ca foliculii au cam aceleasi dimensiuni, deci cresc impreuna. Endometrul e bun, putea fi un pic mai mare, dar mai creste, ca inca nici foliculii nu sunt foarte mari.
Saracutii de voi, tare greu e sa bati atata drum... Bafta multa in continuare!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

21ali felicitari pentru cei 7 foliculasi, sa creasca mari si frumosi! E foarte bine, multa bafta in continuare!
Ralucapaun Tu cand incepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Fetelor BHCG este de 104, ieri am primit vestea cea mare ca sunt insarcinata.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anetta FELICITARI!!!!!! Sa ai o sarcina fara probleme dusa la termen si copilas frumos si sanatos.
Da-mi amanunte sa te trec pe prima pagina. Mai incurajam asa fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Anetta - sarcina usoara si la termen. Bravooooooo !!!!!!!! Ete ca nu era colu asa jos

Blanche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Anetta felicitari sarcina usoara si la termen.
IoanaTugs o sa fie bine iar unchiul tau o sa vegheze asupra ta ca sa reusesti. Iti tin pumnii.Linistestete ca stresul nu e bun.
Raluca mai ai putin. Bafta multa sa vii cu bebei la purtator.
Eu am inceput sa fiu gretoasa. Nu vars dar am o stare de greata ceea ce ma bucura. Dureri de burta sani putin durerosi si cam atat.
E bine nu ma plang.
Va doresc mult noroc tuturor fetelor care sunt in focuri si celor care asteapta rezultate.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput