FIV 203
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
betty78 spune:
Neata....fac eu cinste cu cafea
Am intrat sa vad ce s-a mai intamplat, dar cam plaba activitatea pe aici. Va doresc o zi buna si la multe reusite.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaele/mihaele.jpg)
mihaele spune:
Ralucapaun habar am avut de aceste analize dac stiam le faceam de la primul FIV nici acum nu mi-lea recomandat vrun medic ma cauta cauze si am gasit aceste analize pe care le-am si facut. sper sa gasesc buna.
2bobeocei sper din tot sufletul ca Et-ul urmator sa fie norocos si pentru tine la fel da fie cu noroc data viitoarte.
fetelor cva pup pe fiecare in parte si numai succese va doresc
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi
betty78 spune:
Ioanatugs condoleante unchiului tau. Nu stiu ce sa spun, dar eu pe perioada FIV-ului am avut o eprioada foapte agitat cu multe probleem si dezamagiri (una dintre ele este ca sotul meu a fost internat de urgenta cu o zi inainte de ET si nu stiam daca mai ajunge la ET, si era suspect de meningita), etc...si cu toate astea bebe s-a prins. Oricum ce vreauy sa spun ca poate ar fi bine sa ii acorzi un ultim omagiu unchiului tau. Dar asta este parerea mea.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
elenada spune:
Ioanatugs imi pare tare rau. Te rog sa fii tare si te gandesti la ceeea ce faci tu acum. Poate suna egoist dar e important ce faci. Cu siguranta unchiul tau si-ar fi dorit sa ai un bebe asa ca nu cred ca o sa se supere pe tine. Stai cumintica lasa toate grijile si necazurile si gandeste la tine si la bebe care va veni.
Mihaele iti tin pumnii si sunt sigura ca vei reusi cu embrionasii congelati
Raluca cum merge cu tratamentul? Cand pleci sa faci fiv? Tin pumnii stransi.
Pup toate fetele si va doresc mult noroc si rezultate numai pozitive.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/huski/huski.jpg)
huski spune:
Feteloooorrrrr!!!!
Unde ati disparut toate?!?
Eu sunt tare incantata ca aseara sotul meu a avut suficient curaj sa-mi faca pregnylul ( vreo 2 beri, ca de, era ziua lui)
Iar azi am rezolvat si ultima restanta la dosar : testul Psihologic si suntem....
Kora
Medamaya
Ioana
Anetta hai cu testul pozitiv
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
Va multumesc frumos pentru gandurile si sfaturile voastre Bety78, Medamaya, Elenada, Iana_mari Intr-adevar i-mi e greu, pentru ca am vrut sa-i aduc un ultim omagiu, insa maine trebuie sa merg la eco si nu pot pleca din Bucuresti. Azi mi-am facut Estradiolul si maine o sa-l iau, sa merg cu el la eco. Deci nici daca as vrea, nu pot amana eco de maine si nu pot da cu piciorul la tot tratamentul. Ma rog sa ma inteleaga unchiul meu, mai ales ca regretul lui cel mai mare, a fost ca nu a avut niciodata copii. El s-a bucurat cu noi nepotii, iar sotia lui ma intelege si ma incurajaeaza sa merg inainte cu FIV-ul. Poate voi regreta toata viata, insa nu am ce face...
Iana_mari scuza-ma iubita, ca vin cu astfel de vesti, dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva.
Huski multa bafta maine la punctie!
Medamaya
ellanik spune:
ioanatugs condoleante pt unchiul tau.Succes in continuare insa in ceea ce ai inceput.Fii tare!
Gagici burtoase FELICITARI! Ma bucur pt voi ca si cand as fi ramas eu gravi.Sa mai treceti si pe la noi sa nu stati toata ziua la odisee, da?
Eu ma apuc de treaba aia mare la inceputul lui ianuarie(sper).Sa-mi tineti pumnii!Si sa nu mi-i dati dup-aia.....Curaj !TREBUIE SA REUSIM PANA LA URMA!!!
pe toate
pisix spune:
Fetelor, la subiectul Azoospermie puteti citi despre un caz emotionant de consecventa, incredere si vointa !
Este vorba de fondatoarea subiectului, Miki-miki, care dupa 25 de capitole de vise, sperante, deznadejde, neputinta si iar sperante … si-a implinit cel mai arzator vis: este insarcinata !
Am facut un pact candva (mai mult din disperare, atunci) ca daca va ramane gravida … voi strange maxim de voturi la subiectul pe care l-a pus pe picioare.
Daca apreciati perseverenta, daca macar o data ati primit un sfat de la mama Miki, daca solidaritatea va curge prin vene … VOTATI SUBIECTUL AZOO !
E o mica joaca dar si un mod onorific de a saluta rabdarea si generozitatea unei fete care a fost alaturi de multe dintre noi de-atatea ori !
Multumesc !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela74/daniela74.jpg)
daniela74 spune:
Buna seara la toata lumea.
Vin si eu cu o problema,de citeva zile simt durere in partea dreapta,in zona ficatului.Nu stiu, o fi din cauza fiv-ului?Daca cineva a mai avut aceasta problema va rog mult sa-mi dati un semn.
Multa bafta tuturor si sa veniti doar cu vesti bune.
PA,PA.