Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

floricika uff iubita imi pare foarte rau,chiar nu ma asteptam la asa ceva,credeam k vii cu vesti bune. imi pare rau k trebuie sa treci printr-o experienta asa grea .sunt alaturi de tine,si oricand simti nevoia sa vorbim suntem aici . te pup si te imbratisez tare de tot!

Anca..
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

Offfffffffffff.......... nici nu stiu ce sa iti spun......Si mie imi pare nespus de rau.....Te imbratisez cu drag si fi tare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricika

mai bine nu inchideati cap 13 ca mai am eu o veste proasta, sper ca ultima din odiseea asta: e sarcina fara embrion. m-a mai trimis la un eco vaginal, dar la 8 saptamani trebuia sa se vada si la eco abdominal.....deci....
Cel mai rau ma doare ca va trebui sa fac chiuretaj si eu nu am facut niciodata, m-am ferit si m-am protejat tot timpul tocmai ca sa nu fac. Asta e, Dumnezeu iti da cate poti duce........

Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

OFFF FLORICIKA, ce rau imi pare sa aud asta! crede-ma..am citit de 2 ori mesajul tau!si eram asa de incintate toate, azi, abia asteptam sa ne dai vesti bune!

stiu ca orice am spune noi, durerea din inima ta nu o poate lua nimeni! du-te si mai fa o eco, poate totusi s-a inselat dr..nu stiu ce sa zic!

dc e vb de chiuretaj..stiu ca suna cam rau..si eu m-am ferit de aceasta chestie cum am putut mai bine, nu mi-am dorit niciodata sa trec prin asa ceva parerea mea e sa vb cu dr si sa te anestezieze general..poate e mai bine..sa nu stii nimic..te trezesti dupa! incearca sa ramii tare..te va ajuta mai departe pt urmatorul bebel!

orice ar fi, sa ne spui si noua!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Doamne floricika imi pare foarte rau! Fii tare in aceste momente! Si nu-ti pierde speranta! Va fi bine.

11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

doctorita mi-a recomandat sa fac anestezie generala tocmai in ideea sa nu raman traumatizata mai ales ca nu am mai facut chiuretaj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricika

doctorita mi-a recomandat sa fac anestezie generala tocmai in ideea sa nu raman traumatizata mai ales ca nu am mai facut chiuretaj....

draga mea, am citit chiar aici pe site ca se poate provoca si avortul in cazuri din astea. inainte de a lua o decizie, parerea mea e sa mai vezi un medic si dupa, de comun acord cu medicul sa stabiliti ce trebuie facut si cum! sunt cu toata inima laturi de tine; noi toate iti uram sa treci cit mai repede peste acest hop..si sa ne spui cit mai repede ca esti intr-o noua odisee! speram sa ne vizitezi in continuare! DD sa fie cu tine! fii tare pt david si familia ta, fiinte care au nevoie de tine!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

happymum,tu ai fost sa iti faci dozarea de anticorpi pt rh? k daca da am facut si eu k am rhul negativ ..si la mine scrie absent ,dar la restul nu stiu .

Anca..
14+

pentru rh , da.
cand ma intorc de la doc mai pe seara, iti spun ce a zis, ok?
multumesc oricum.

draga floricika ,
sunt alaturi de tine. imi pare rau ca ti s-a intmplat asa. si eu zic ca ar fi mai bine o anestezie generala, sa nu stii.
te imbratisez.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Of, doamne, ce de vesti rele...
toate fetele care au trecut prin asa ceva si sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Floricik, imi pare nespus de rau si sunt alaturi de tine .
Eu nu inteleg cum e cu sarcina fara embrion......
Eu de exemplu, am facut o echografie intravaginala la 7 saptamani si mi-a zis ca am sarcina intrauterina si vie ( avea activitate cardiaca) - de asta ma temeam eu foarte tare....
Floricik, tu nu ai fost deloc la echo pana acum?
Joi am intalnire si eu cu gagalicea mea si iar m-au apucta toate transpiratiile de frica.

Poop burtici.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Am uitat sa-mi schimb semnatura.........Acum avem 10 saptamani.....................
Credeti ca daca ma duc la echo joi, la 11 saptamani fara 2 zile, am sanse sa vad si eu picioruse, manute???

Pupici

10+

Mergi la inceput