Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 5
clodyac spune:
flavia si floricika va asteptam cu vesti bune sa dea DD sa fie totul ok
si daca veni vb de mancare nu puteam sa nu va spun ca si eu la fel : as manca si nu as manca ceva mai mult fructe , parca as vrea ceva dar nu stiu ce , nu am chef sa fac nimic dar as manca si de vreo 2 zile bag in mine clementine de le fac pofta la toti din jur oricum am observat ca am inceput sa infulec mai cu spor si daca nu ma insel mijlocelul meu ia proportii
pupici la toate si sa dea DD sa se intoarca burticutele cu vesti bune de la eco va tinem pumnii la amandoua
12 +
alinutza23 spune:
cucu bau
mi-era tare dor de voi, mai ales ca eu nu prea intru in weekend. Asa ca am stat cumintica si am citit tot ce ati scris!
s_alinutza fruntea sus si nu-ti pierde speranta! Noi suntem in continuare alaturi de tine! Ce inseamna sarcina molara?
ertina si floricika bafta multa la eco!
rudyi la multi ani si de la mine cu intarziere!
fetelor sa nu radeti de mine, stiu ca e prea devreme, dar vreau sa va impartasesc ca de joi simt dimineata si seara cand stau intinsa si linistita in pat niste mangaieli, falfaieli, tremuraturi sau nu stiu cum sa le spun, undeva in burtica, mai jos de buric, din interior spre exterior, de o intensitate destul de scazuta. Prima oara n-am vrut sa zic ca e Funditza, pt ca stiu ca e devreme sa-l simt dar de atunci se repeta in fiecare zi, cam la aceleasi ore si tin vreo 2 minute. Sa fie deja? Ziceti-mi si mie fetelor voi cum simtiti, ce simtiti? Ca pentru mine e ceva nou si ma zapaceste.
Si mai vroiam sa va spun ca mi-a sarit in ochi in timp ce citeam data de 4 decembrie si am senzatia, sper sa nu ma insel, ca vom fi multe burtici care vor merge la eco atunci. Asa e?
Hai ca iar ma intind cu vorba si risc sa va plictisesc!
Va !
11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
flavia bafta si tie la eco!
si repede cu vesti, sa nu ne tineti in tensiune!
11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
flavia_alt spune:
Multumesc Alinutza
Sa sti ca aceleasi simtiri le am si eu de cateva zile, si nu stiu care e cauza. Sunt constienta ca ar fi prea repede sa simt ceva dar....nu stiu care e explicatia. Cand sunt gaze stiu exact cum simt.
11+
iubita_tiana spune:
buna fetele, eu azi de dimi am fost sa mi ia sange si urina pt analizele uzuale, ma duc acuma la 2 jumate dupa rezultate...sper sa fie totul bine acolo....
v-am pupacit....
12+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
happymum spune:
buna ziua clodyac,
ce bucurie mi-ai facut sa gasesc mesaj ca esti bine. dar te rog mult sa nu iti mai faci ganduri negre, nu face bine, crede-ma. bucura-te in fiecare secundica de burtica. te pup si tinem legatura.
fetelor, va rog frumos ceva. daca este cineva care stie sa imi explice un pic macar ce inseamna:
- salin .............
titrul anticorpilor anti-Rho (D) - albuminos ...............
- papainat ABSENT
ANTI-A DE TIP IMUN ...............
ANTI-B DE TIP IMUN ...............
am fost ieri sa imi faca dozajul de anticorpi si asta scrie pe rezultat: ABSENT.
la 6 am programare la ginecoloaga si banuiesc ca o sa imi spuna ea ce si cum. dar as vrea ca pana atunci sa imi spuneti daca este printre voi cineva cu un astfel de rezultat si ce anume i s-a recomandat. multumesc frumos.
la burticutze
viitoare sper
voicu_bebi spune:
happymum,tu ai fost sa iti faci dozarea de anticorpi pt rh? k daca da am facut si eu k am rhul negativ ..si la mine scrie absent ,dar la restul nu stiu .
Anca..
14+
anamariacs spune:
draga CLODYAC, treaba cu rotunjitul mijlocelului..pentru mine a fost printre primele confirmari ale sarcinii..de cind am stiu am avut o talie de invidiat(63) dar imediat cum s-a instalat bb in burtica, pa talie..imediat au inceput sa apara "minerele" si talia sa devina cam dreapta..fara scobiturile cu care eram asa de obisnuita! tot organismul "comploteaza" pentru ca bb sa se dezvolte sanatos si sa fie ancorat bine! important e sa fim sanatoase si sa ne gindim ca toate aceste modificari ale noastre sunt spre binele lui bb!
2 in 1, si nu numai!
ana-maria 14 weeks
floricika spune:
mai bine nu inchideati cap 13 ca mai am eu o veste proasta, sper ca ultima din odiseea asta: e sarcina fara embrion. m-a mai trimis la un eco vaginal, dar la 8 saptamani trebuia sa se vada si la eco abdominal.....deci....
Cel mai rau ma doare ca va trebui sa fac chiuretaj si eu nu am facut niciodata, m-am ferit si m-am protejat tot timpul tocmai ca sa nu fac. Asta e, Dumnezeu iti da cate poti duce........
Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
clodyac spune:
floricika imi pare tare rau din tot sufletul meu iti trimit o imbratisare calda , iti doresc sanatate si sa dea DD sa iti indeplineasca toate visele te pup si iti suntem aproape cu sufletul nostru
12 +