Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 14

maria_bunica spune:
Buna seara si de la noi!!!!
Floricika............asteptam alta veste...imi pare rau ca pana la urma nu a iesit totul bine!!!Sa dea DD sa trimita repede un alt pui,in burtica ta si in familia voastra!!!
Felicitari fetelor care au vazut puii la eco!!!
Ramonaiani...bine ai venit!!!O sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/13+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

maria_bunica spune:
Noi maine avem programare la obstretician...primim si rezultatul la analizele genetice si cele de la dublu test!!!Abia astept sa vad si buburuza un pic!!!Mi-l arata in fuga..dar important e ca ne convingem ca este bine!!!
In rest nu am noutati...doar somnolenta..greturile parca nu mai sunt asa intense...cam atat!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/13+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

cata14 spune:
s_alinutza, imi pare f rau de sarcina molara si una din prietenele mele a avut si stiu cat de nasol este. Iti urez sanatate multa si nu te descuraja! Dupa perioada de asteptare si urmarire aferenta, incearca din nou. Intotdeauna exista speranta chiar si atunci cand te gandesti ca nu mai este!! (Eu am pierdut 2 sarcini la rand si asta dupa ce 8 ani n-am ramas deloc gravida).
Relusha, nu are de ce sa-i faca rau lui bb daca mergi cu avionul. asigura-te ca ai destule lichide sa nu te deshidratezi la aerul uscat din avion. Cu primul copil noi am aflat de sarcina cand eram in o si apoi a trebuit sa ne intoarcem ... 30 de ore cu avionul. La mine a fost nasol ca eram in plin trimestru' 1 si imi era rau tot timpul.
Eu zic sa nu-ti faci griji ca nasti acolo, cauta un doctor care sa vb si Engleza (daca tu vb engleza) sau un spital care sa aiba serviciu de interpret (aici sunt cam peste tot dar trebuie sa completezi niste formulare si vine cineva la tine si-ti traduce tot ce spun doctorii).
Va mai citesc si revin.

cata14 spune:
Floricika, ce s-a intamplat?? De ce trebuie sa faci chiuretaj? Imi pare tare rau sa aud asta dar fii optimista ca data viitoare va fi bine. Stiu ca suna aiurea ce-ti spun dar crede-ma ca spun din experienta. In Iunie anul asta (cand eram in Ro) a trebuit sa fac si eu chiuretaj deoarece sarcina mi se oprise din evolutie si nu iesea singura. Am avut o hemoragie f puternica si a trebuit sa stau in spital si sa fac injectii , am fost atat de deprimata incat am vrut sa intrerup vacanta si sa ma intorc acasa (La melbourne e casa acum
). Pana la urma m-am adunat si am avut totusi o vacanta placuta (am umblat prin ceva tari din Europa ca sa compensam ca mergem rar).
Deci, fii barbata!! si nu te mai uita la ce a fost fii optimista ptr data viitoare (poate faci si tu tripleti/gemeni ca mine )

cata14 spune:
ramonaiani, bun venit!
Carla, te inteleg f bine ca si eu ma lupt cu greturile si cu un toddler zvapaiat dar ma bucur macar ca nu mai am mult pana scap de greturi.
Cata 10+

Relusha spune:
Buna dimineata Albinutzelor
Multumesc fetelor care mi-au spus parerea lor despre calatoria cu avionul...oricum trebuie sa mergem in Romania....o sa merg chiar cand am 14 saptamani la medic sa vad ce zice...poate imi da ceva medicamente sau ceai de-a lor pentru relaxare....dar eu ma gandesc ca daca vrea DD o sa fie bine.....ma incred in El...
Vad ca au inceput si la mine durerile de spate...aseara la culcare ma durea spatele de nu puteam sta pe spate...si vad ca si acuma mai persista durerea....:((( o sa stau azi in casa si cat de mult pot in pat, intinsa...sper sa ma mai lase....
Va si va doresc o zi buna!!!!
12+

s_alinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cata14 s_alinutza, imi pare f rau de sarcina molara si una din prietenele mele a avut si stiu cat de nasol este. Iti urez sanatate multa si nu te descuraja! Dupa perioada de asteptare si urmarire aferenta, incearca din nou. Intotdeauna exista speranta chiar si atunci cand te gandesti ca nu mai este!! (Eu am pierdut 2 sarcini la rand si asta dupa ce 8 ani n-am ramas deloc gravida). |
Mi-e si frica sa te intreb, dar indraznesc: prietena ta cu sarcina molara a mai ramas insarcinata dupa perioada de asteptare? Mie mi-e tare teama sa nu fie probleme dupa, sau Doamne fereste sa nu mai apara sarcina asta molara, ca nu stiu ce ma fac...

Multumesc oricum pentru incurajari!

Sanatate multa la toate!

mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici!
In curand va trebui sa-mi fac programarea pentru concediul de odihna pe 2009.Spuneti-mi si mie,la cate zile de concediu de odihna vom avea dreptul,tinand cont ca in 2009 nu vom lucra efectiv decat cateva luni.
Din ce stiu eu,concediul de odihna se acorda proportional cu numarul de zile lucrate pe anul respectiv.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si
15+
bebe2

LauraOana spune:
hallo fetelor!...
uite ca nici eu nu am mai scris de mult (asta nu inseamna ca nu v-am citit)...la dr merg abia in 2 saptamini sa imi vad bebicul, si deja numai am deloc rabdare...ce ma intrista este ca nu simt deloc pe bebe...pina acum citeva zile simteam parca niste "bulbuluci" ca niste bule de aer (cred ca intelegeti la ce ma refer) cind puneam mina pe burtica, in ultimele zile nimic...
..incerc sa nu intru in panica, si sa nu ma gindesc la ce e mai rau, mai ales ca eu nu l-am simtit inca pe bebe clar miscind pina acum....
15 +

mamica oana spune:
Laura,stai linistita,nici eu nu am mai simtit bebele miscand.Oricum,acum este prea mic pentru a avea lovituri ferme si dese,iar cand simtim ceva,e clar ca e asezat intr-o pozitie buna.Abia pe la 18 saptamani vom simti miscari de care putem fi sigure ca sunt ale bebelusului.
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si
15+
bebe2