Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Felicitari Oana pentru triplul test!

Dau copy paste de la linkul cu sfatul medicului:

''Pentru interpretarea valorilor free beta-HCG in trimestrul I de sarcina (in cadrul dublului test) se utilizeaza medianele corespunzatoare varstei gestationale (furnizate de programul Prisca-versiunea 4) si se calculeaza MoM corespunzator (se imparte valoarea obtinuta pentru free beta- HCG la mediana)''

Alynta nu are cum sa afle decat daca ia de la laborator interpretarea.

Mihaela 15+& Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara.
Ma primiti si pe mine?
DN: 25.02.78.
UM: 21.09.08.
DNP: 26.06.09.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Floricika imi pare tare rau.... te inteleg intru totul si stiu ca in astfel de momente orice cuvinte sunt de prisos.... Si eu intr-o saptamana am ajuns din odiseea de mai iunie 2009 la forumul despre durerea unei pierderi de sarcini....

Asta e viata si mergem mai departe cu tot ce ne incarca ea...

Curaj si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

floricika, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie, ma bucur insa ca esti puternica si sunt sigura ca o sarcina se va intampla cat de curand. te imbratisam cu drag.
relusha, eu am azburat la prima sarcina din state in ro cand eram in rpimul trimestru si m-am intors cand aveam 6-7 luni. sa ai grija sa te primeasca linia aeriana la 23 de saptamani. in rest, nu-ti fa probleme, zbor lin si distractie placuta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Oana felicitari pentru test

ertina felicitari pentru intalnirea cu BB

ramonaiani bine ai venit, sarcina si nastere usoara si sa dea Dzeu sa avem o odisee plina de zambete pana la finele celor 40 de saptamani

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Fetelor dar voi nu dormiti niciodata?!?!? :)))
De o ora va citesc pt ca nu am mai intrat de vineri si vad ca ati fost harnicute nu asa oricum
floricika si alinutza imi pare teribil de rau sa aud asa vesti proaste de la voi.Stiu ca orice cuvant e de prisos dar vreau sa stiti ca sunt alaturi de voi si ma rog la DD sa aveti parte de bebicul dorit cat mai curand.
ramonaiani bine ai venit in odiseea noastra sa dea DD sa treci cu bine de cele 40 de saptamani
toate albinutele si sincer imi doresc sa nu mai apara nimeni in lista "prietenelor dragi" sa trecem cu bine de odisee si sa ne bucuram de gagalicile care deocamdata ne "falfaie " prin burtica...eu nu am simtit inca dar le felicit pe fetele care si-au primit cate un piciorus de atentionare de la BB.Sper in curand sa ma bucur si eu de astfel de senzatii

11+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Si apropo... ce credeti....am schimbat semnatura deci am mai crescut un pic

12+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii si bun-venit celor care ni se alatura!

Floricika, imi pare foarte rau, uite un milion de pentru o viitoare mamica puternica.
Laura, multumesc ca intrebi de mine, ma simt la fel de rau, de aceea n-am mai intrat sa povestesc. Am niste probleme pe langa greturile continue, ar trebui sa stau doar in pat, dar am copil zvapaiat care nu ma lasa nici pe scaun sa stau, saptamana viitoare ajung la eco, nu stiu inca in ce zi.
Va pup si va citesc din umbra, nu ma simt in stare sa contribui mai mult acum.

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Pana se uita tati la meci, ca ne-a innebunit zilele astea, intru si eu sa vad ce mai faceti...

Ramonaiani,bine ai venit si sa ai o odisee usoara alaturi de noi...

Abia astept sa iau si eu rezultatul de la TT ca nu mai am rabdare...in rest, toate bune, sa aveti somnic usor si ne auzim maine...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc de primire .
Pana acum greturile m-au ocolit (oricum la prima sarcina au tinut pana in luna a 7-a ). Si eu am o pitica zvapaiata care ma calareste toata ziua. Ba si tipa cand nu-i acord atentie .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
9+

Mergi la inceput