staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Scuze insa intrebarea si topicul meu este despre altceva. Nu ma intereseaza ce i s-a intamplat vedetei ... ci cum a ajuns televiunea sa dea atentie unor asemenea accidente ale naturii? Cum a ajuns dl Maruta sa invite o asemenea persoana. De ce? Intrebarea mea (caruia ii presimt raspunsul) are de a face cu po p u l a rizarea inculturii si nonvalorii.
O discutie despre ce inseamna sa fii vedeta in Romania. Sau despre ce fel de vedete produce Televiziunea in Romania.

1. daca o emisiune, un articol etc. nu se ridica la "nivelul meu" ignor. e aiurea sa ma uit, desi ma scandalizeaza si apoi sa ma vait despre nivelul inculturii in romania.
2. "accidente ale naturii"?!? cu ce drept? sunt foarte dezamagita..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:

Nu a mai ramas nimeni de intervievat in Romania?

ba da, destui. cu putina bunavointa gasesti si interviuri pretioase. un singur exemplu: profesionistii, tvr 1.

eu daca vreau o mancare buna nu ma duc la fast food

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu urmaresc in general parcursul sus-zisei Marijuana (nici la emisiunea lui Maruta nu ma uit), dar nu vad de ce trebuie considerata rebut. Sau de ce ar fi ea "mai rebut" decat toate pupezele care dezbracate care dau din fund, sau decat "creatoarele de moda" , gen maria marinescu si ailalta, rita numaistiucum.

Vorba lui unboticutz, vreau cultura, am mezzo, culturalul, emisiunea Eugeniei Voda etc. Maruta, Raduleasca si alti "mari" moderatori... au publicul lor, amator de adi de vito, nikite si minodore, bahmutzene si prigoni, columbeni si bekalizi. Se cheama cerere si oferta.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Pai lamuriti-ma ca sa inteleg. Ce fel de boala are? Bineinteles ca nu as jigni un om bolnav - eu am judecat dupa ce spune. Asta e tot. Mai multe stie doar medicul ei personal.
Eu am judecat doar nivelul in care raspunde. Scuze insa nu am acces la fisa ei medicala.
SI nu ma uit la emisiuni de genul asta. Noi ne uitam doar pe stiri Realitatea si atat - seara. Am remarcat insa acest interviu intr-un ziar online si am stat 3-4 minute sa ma uit ( mai mult nu am putut). Asta m-a facut sa ma intreb despre ce anume criterii stau la baza aparitiei la tv.
Nu cred ca dl MAruta e nevinovat. Asa a patit si dna Teo - a gazduit manelisti si incultura si a expirat. Sper ca emisiuni de genul acesta sa faca si dl Maruta tot mai rar. Sau, publicul sa faca zapp.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Bineinteles ca nu as jigni un om bolnav.

In cazul asta, poate ar fi bine sa inchizi topicul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e dependenta de droguri

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

denizel, eu habar nu am despre ce vorbesti si asta justifica inocenta mea. Daca nu poti sa spui la topic - spune-mi pe pm insa lumineaza-ma. Macar sa stiu ce borcane am incurcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:

Pai lamuriti-ma ca sa inteleg. Ce fel de boala are? Bineinteles ca nu as jigni un om bolnav - eu am judecat dupa ce spune. Asta e tot. Mai multe stie doar medicul ei personal.
Eu am judecat doar nivelul in care raspunde. Scuze insa nu am acces la fisa ei medicala.

Euam inteles ca se drogheaza. O fi capatat vreo boala intre timp, dar repet daca e bolnava de ce nu sta acasa? sau de nu isi ia un insotitor daca se stie bolnava?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Pai atunci de ce nu scria in coltul ecranului: Luptam impotriva drogurilor? Sau Campanie de sprijin a dependentilor de droguri? Si daca este o campanie inteligenta ... de ce sa inchidem acest topic?

Mergi la inceput

Pai atunci de ce nu scria in coltul ecranului: Luptam impotriva drogurilor? Sau Campanie de sprijin a dependentilor de droguri? Si daca este o campanie inteligenta ... de ce sa inchidem acest topic?
sAU, de ce nu este dna Marihuana in centru de recuperare?
Zau ca nu inteleg. Poate ca sunt sub nivelul de intelegere. Scuze, dar atunci, de ce sa dea interviu?

Mergi la inceput