staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Poate asa va aduceti aminte de ea sau faceti cunostinta acum

Mie mi-a fost mila de Maruta, ce grea misiune a avut

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Scuze insa intrebarea si topicul meu este despre altceva. Nu ma intereseaza ce i s-a intamplat vedetei ... ci cum a ajuns televiunea sa dea atentie unor asemenea accidente ale naturii? Cum a ajuns dl Maruta sa invite o asemenea persoana. De ce? Intrebarea mea (caruia ii presimt raspunsul) are de a face cu po p u l a rizarea inculturii si nonvalorii.
O discutie despre ce inseamna sa fii vedeta in Romania. Sau despre ce fel de vedete produce Televiziunea in Romania.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mirela - eu m-am scandalizat cnd am fst in RO si la o "butonare" de telecomanda, toate posturile difuzau in principiu acelasi subiect: interviu cu manelistul Costica, nunta la romani (si era o nunta de rromi), traditii si obiceiuri ..la rromi..
Nu sunt rasista - insa serios acum: nu mai existau subiecte???

Si apropo de TV - discutand de TV International - voua va place ce vedeti?
Pe mine una emisiunea lui Bitman (de ex), ma termina nervos!

Ca sa nu mai spun de reluari. Isi bat joc de diaspora. Sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da domne, greu cu urmuziensimele.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Aaaaa, daca e Marihuana se "iesplica" de ce a fost invitata....reiau : cine e dom'le MArihuana, Urmuz sau cum o fi chemand-o?! Ce stie ea sa faca? Offf incultura asta...uite, daca nu ma docomentez...

Ce dai sa te scot din ceata?

uite aici cine e "vedeta": http://fr.youtube.com/watch?v=q5Y4q0arjAs&feature=related

Na, ca m-a scos Kokyi din ceata, gratis :D Acu' o sa dorm mai bine la noapte, nu de alta dar deja ma simteam depasita de realitatea culturala din Romania.

De ce Salam, Plodu' de aur, Marihuana et co? Pentru ca, din pacate asta e nivelul, asta se cere, asta face audienta: scandalul, kitch-ul, aroganta...si continuati voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

da domne, greu cu urmuziensimele.....

Da, greu.

Mai ales cind niste cronicari duceau lipsa de salvari.
Ce poti face, zau asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Desprecopii, invitata cu pricina nu este un "accident al naturii", este un om bolnav.
In acest caz, discutiile referitoare la persoana in cauza mi se par cel putin crude si inoportune.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

...deja ma simteam depasita de realitatea culturala din Romania.

De ce Salam, Plodu' de aur, Marihuana et co? Pentru ca, din pacate asta e nivelul, asta se cere, asta face audienta: scandalul, kitch-ul, aroganta...si continuati voi

Da.
Asta e nivelul.
Se vede clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

In Romania nici nu stii exact care e problema:
-televiziunile dau cea ce se cere
sau
-televiziunile ne-au invatat sa ne placa magda ciumac, sexy braileanca guta, mai nou orice bagator de seama care se crede jurnalist si apare ca INVITAT vedeta in emisiuni etc si etc.

Subiectele dezbatute: ce prezentare de moda a mai fost, cum se imbraca x cu cine se pupa y, ce perla a mai scos becali, de ce o urmaresc paparazzzzzzzzzi pe maria marinescu(?) ce vacante a facut x-uleasca ce catel si-a luat, ce eveniment monden a avut loc, cat a platit cutare pentru vila din pipera( apropos..sunt trase de par preturile) si tot asa...

Asta e interes national la noi.

Si noi ce facem? dam vina pe minoritatile cu lanturi de aur la gat...

Asa ca, Mirela, nu te mira de interviul lu´Maruta.
Daca asta te-a lasat masca inseamna ca nu ai vazut emisiunile de pe OTV, emisiunile mondene de pe antena 2, rahatismul ala de emisiune de pe euforia(inelul cu diamant) unde efectiv sunt desfiintate fatucile alea, tratate ca niste vaci proaste care se vand pentru cateva mii...sunt puse sa danseze arabeste prin mall-uri pe jumatate dezbracate si multe asemenea ´´probe de foc´´ demne de toata greta.

As dori sa mai mentionez ´´super formatori de opinie´´ des vazuti si intervievati: Fosta iubita a lu´Boschet(care si-a luat-o in freza de la sus numitul domn) NIKITA, oana roman(??) bahmuteanu, fosta iubita a lu´nu´s ce fotbalist, si altii a caror nume nu mi-l mai amintesc...

Niciunul din ei nu ajuta cu nimic distinsa asistenta.Dar ii stie si copilu´de 3 ani din fata blocului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

http://stiri.acasa.ro/articole/monden/marijuana-intre-pasiunea-pentru-bijuterii-si-micuta-alessia-ioana

mie nu imi vine sa rad ! imi pare rau ca e bolnava!
sper sa-si revina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Chiar nu ma pot abtine sa nu va arat cata cultura sade pe metru patrat si la Antena ... asta apropo de ce-a spus ladyJ ...din pacate tie frica sa mai deschizi tv-ul pe posturile romanesti

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput