Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirela79 spune:
Tania, l-am luat pe Vasilica de la Metro cu 120 ron. Nu avea talpici si i-am facut noi la o tamplarie. Per total ne-a ajuns foarte bine. Sa stii ca am vazut si la Selgros niste caluti cu talpici, numai ca erau mai mici ca Vasilica. Cred ca erau 190 ron.
Alina, poti sa ma chemi oricand sa-ti fac ceva bun. Chiar si week-end-ul asta daca vrei. Am auzit ca Antonio s-a facut tare smecher
andicu spune:
Mada, ti-am raspuns la pm. Super calendarul, o sa-i fac si eu!
Saru'mana de idee celor care au venit cu ea!
Angi, te rog, daca nu-ti mai trebuie, da-i-l lui Mada.
Jojo, donez niste pantaloni draguti de gravi si blugi, daca vrei, sunt in stare f buna, numai sa-ti vina!
Da, intr-adevar,ma simt bine la servici, desi mi-e dor de Filip, insa trece timpul repede si cand ne vedem e dragostea si placerea de a ne juca muuult mai mare (de partea lui, normal, ca eu dau telefoane de vreo 5 ori in 6 ore! ). ma bucur ca si cu tati e mai dragastos, ca ne vede aceeasi perioada de timp.
Vb de jucarii. Noi i-am luat de Mos Nicolae (desi vroiam sa i-l dam de Craciun, dar n-am mai rezistat) de la Carrefour Tiger and Winnie jumper. F tare! sta pe ursulet si topaie pe el, are un arc si se si roteste, miscari numai provocate de copil, nu pe baterii, are melodii si jucarele la maner,a costat 120 lei. Noua ni s-a parut f bun pt a-si mai consuma bateriile...de Duracell.
Mama i-a luat un Banc de scule, abia astept sa-l primeasca , sa vad si eu pe bune cum e si daca-i place; ca si Filip e dl inginer la greu, toata ziua umbla cu chei, la suruburi, monteaza, demonteaza...sta cu ochii pe tac'su la fiecare mestereala!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
docdecap spune:
salutam fetele!!
mama, mama, ce naiba am, ca sunt praf.
mav, , nici nu te-am mai sunat sa te scot la shopping, ca am luat d ela nepotelu' meu cel mic una bucata raceala, la serban cred ca a mai ajuns doar jumate, da' eu fac muci si el febra, si anume 38,3 in seara asta, suntem intr-un fel de relativ in carantina... cel putin cu bebei mici. din acelasi motiv, Ina si jojo, nu m-as incumeta sa promit sau sa stabilim nimik
plus ca am aflat azi-dimineata ca sapt viitoare de marti trebuie sa plec la bucuresti si ma intorc vineri... nici pe bani f. multi, da' vorba lu' tata lu' o prietena "e la intrari", adica se ia si nu se da. deci nici vorba sa trag chiulul si sa bolesc zilele astea...
asa, deci
Daniela, bine ai venit, ti-am vazut si eu draguta, poate poti sa imi povestesti cum ati facut cu luarea motului, ca serban al meu e chiar si mai cheliuta, o pregatesc psihic pe mav pentru moment...
mirela, esti draguta ca te-ai gandit la mine si cabinetul meu, eu il vazusem pe murgu vasilica, ca mai bag cate un ochi pe la blog pe la tine, da' de obicei ma oftic ca vad despre mancare si vacante, si ma roade invidia, mai ales la chestiile de bucatarie (in ultima vreme mai slabut, cu 2 servicii te cred)
si in weekend poti veni si la mine, ca stau mai aproape si ai copil mai mare . desi acuma vine moshu' al mic, trebuie s afim pe faza sa cautam in ghete...
jojo, eu ma pregatesc sa surghiunesc hainele de gravida pa dulap, cred ca niste blugi mai am din carfur, aia cu siguranta s-ar potrivi, restul ale mele sunt cam de primavara-vara, ca iarna n-am fost mult timp gravida... la urmatoarea intalnire la care sunt valida sa-mi amintesti tu, te rog frumos, ca uit si nu vreau sa par neserioasa.
Ina, cu gabitu trebuie sa faci terapie, pentru ca greva foamei pe care o face el cred ca are maaare legatura cu problemele tale. de altfel el a mai facut o data asa, cand era prea mic si nu sugea la san, era modul lui de a transmite ca el ar mai fi vrut sa stea in burtica si ca nu si-a dat seama ca s-a nascut.
suna-ma candva zilele astea (daca mai ai nr. meu pe digi) si mai povestim macar la telefon, daca nu in persoana.
ca tot s-a deschis subiectul, eu cadou de craciun voi face o rama cu poza si cu ceas electronic, calendar nu-mi vine, ca se schimba serban si nu o sa mai prea semene peste un an in noiembrie. poza aia zic ca o mai poate schimba. plus ca o sa fie un colaj cu toti nepotii pentru bunicu' din coreea.
ma intrerup, sa mai respir un pic...
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Doc baga mult ceai cu lamaie,fervex si esti ca noua.
Fetelor mancati multe citrice!
Of ce mi-as dori sa-mi vina panatlonii vostri ,neuronu meu gravid e tare ciudat.Fiind cat casa imi place sa fiu mereu cocheta,macar din punctul asta de vedere sa fiu frumoasa,desi tati zice ca gravida sunt cea mai frumoasa,ce sa zica si el.Ma duc sa-mi introduc ovulul si sa fac nani.
Fetelor voi la geam in bucatarie ce aveti?Jaluzele sau perdele?Cand am facut jaluzelele pt restul casei nu am gasit nici o nunanta sa se potriveasca cu faianta si asa a ramas.Am zis ca pana la Craciun o-i pune eu ceva,si se pare ca m-a prins Craciunul.
Calendarul eu l-am propus .
Gata ma duc in pat.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
isidora spune:
Ce frumoase calendare aveti,ce frumosi copiii vostri adica
Mav,eu am mai dat nr. de telefon al femeii care vine la mine,Angi si Madaluta si Andreei B. Si din cate stiu ea mai face la cineva....deci nu promit ca pot sa te ajut dar pot intreba.
Madaluta,tu ai inteles ca Ioan a luat-o la picior??? Gresit!
Abia daca isi misca funduletul si burtica de winnie pe covor ca sa apuce vreo jucarie.Face cativa pasi sustinut dar nu din proprie initiativa...De asta nu mai poci ci o sa poc! ca vrea numai sus in brate sa cunoasca lumea... A, si de-a busilea tot asa f. greu face vreun gest iar cand ajunge pe burtica da 2 pasi inapoi si gata distractia .
Briana e super precoce,bravo ei!Eu nu ma astept la miracole avand in vedere ca Isi a mers tarziu....
Daniela,multumim frumos inca o data ! Deocamdata n-a schitat vreun pas inainte ...doar 2 inapoi dar mai vedem....
Si noi tot peste am papat
Abibrinza,ai incercat antimonium tartaricum ,un 9 ch? Sanatate multa! Am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele;sunt niste scumpi si dragalasi amandoi si intr-adevar seamana mai mult cu tine.
Andicu,da Doamne sa fie asa bine in continuare!
Mirela,am vazut si eu frumoasa in sa... SA va traiasca!
Diana, ce pot sa-ti spun e ca de cate ori imi amintesc de seara aceea in care l-am nascut pe Ioan imi vine sa plang de emotie si mi se face un dorrr de Chazli de numa...Imi vine sa plang de bucurie si de dragoste si de recunostinta ...Nu imi ajung cuvintele sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi l-a scos in cale.E un foarte bun profesionist ,cald si amabil pana la cer si inapoi, plin de farmec-ai grija ca eu m-am indragostit ,ca om,ca persoana,are simtul umorului f. dezvoltat si e foarte atent.Atent cu tine ca persoana in primul rand,dupa aceea ca si gravida si apoi ca femeie.E foarte delicat...pe mine nu m-a durut nimic niciodata la nici un control iar la nastere a fost necesar un mic chiuretaj al uterului pt. ca ramasesera cateva resturi de la placenta...abia daca am simtit ceva si stiam din experienta altor mamici ca doare rau procedura asta...Bine ,inca mai tinea anestezia locala cred, dar totusi...
Alt fapt demn de luat in seama in asa momente delicate:reuseste mereu prin prezenta de spirit sa te faca sa uiti ca esti pe masa odioasa...glumeste,te tine de vorba,face orice sa te simti cat mai confortabil avand in vedere situatia data...
Mie mi-a ridicat si masa la nastere si mi-a pus si niste perne numai ca sa ma ajute ,sa-mi fie mie mai usor,mai bine...
Dar ca sa concluzionez,dintre toate calitatile lui ca om si ca medic atat cat l-am cunoscut, am apreciat cel mai mult empatia si dorinta de a vrea sa fie empatic cu tine in situatia aceea...
Ex:dupa ce il sunasem sa anunt ca am contractii la 5 minute si ca ma indrept spre spital ma suna el la 5 minute dupa, sa ma asigure ca o sa ajung cu bine-mie fiindu-mi frica ca nasc pe drum -si sa -mi spuna sa-i transmit sotului sa conduca cu grija ,sa nu se grabeasca...
Pe drum ma suna din nou sa ne intrebe pe unde suntem si cum mai sunt si sa ne spuna ca ne astepta la sensul giratoriu in Cernavoda sa mergem impreuna,in spatele masinii lui...
La maternitate ,cand sa cobor din masina,ma asteapta cateva minute aplecat spre mine sa se termine contractia,dupa care ma ia de mana si nu-mi mai da drumul pana in sala.Sotului meu ii arunca un zambet complice peste umar si-i spune ca de aici ma preia el sau ceva de genul...
Tot timpul travaliului si pana am nascut imi spunea Adinuta,m-a mangaiat de cateva ori pe frunte si m-a incurajat si imbarbatat mult.Eu ma blocasem de frica durerilor si o luasem nitel pe ulei...nu mai puteam colabora,strigam intr-una"Doamne nu ma lasa sa mor" ce mai, eram impietrita de frica...Cu toate astea ,tot ii spuneam ca nu vreau nimic pt. dilatatie,ca pot sa nasc si asa,ca mai astept ...Noroc ca mi-a explicat ,ca eu doar asa functionez,ca daca s-ar fi nascut copilul atunci ar fi putut fi o mica catastrofa.Adica aveam dilatatia 6 si bebe voia sa iasa atunci...Si a mai iesit si cu o manuta sub obraz ... si de 3.800 kg .Daca nu era el, cu experienta lui, aveam acum un goblen in loc de ...cum spunea Angi?...a,budunica...
Ioan s-a nascut in 30 de minute de la intrarea noastra in maternitate
si indata ce mi l-a pus pe burtica a rugat o asistenta sa -l cheme pe sotul meu sa ne pozam cu bebe asa,golut pe burtica mea,la sanul meu....Sunt si vor ramane cele mai frumoase amintiri ale noastre.
A mai ramas in spital vreo 3 ore ,sa ma vada ,timp in care ne-a dat informatii-de unde sa luam mancare mai buna,de la ce restaurant,cum sa alaptez si cat timp...etc...
A doua zi ,desi era duminica a venit sa ma vada de 2 ori si am inteles ca asa procedeaza cu toata lumea,inclusiv ce v-am povestit pana acum...
Nu uit ca m-a intrebat:Cum va simtiti doamna?
Eram doamna din nou,nu mai eram Adinuta... Si eu i-am raspuns ca ma simt ca si cum m-ar fi calcat trenul...Si asa era...eram sfarsita realmente desi a durat totul atat de putin...dar cat de intens!
El a ras si mi-a raspuns cu toata candoarea: Pai ,eu n-am nici o vina doamna,voi stiti ce ati facut acolo...3.800 kg,nu e vina mea...
AndreB ,ma bucur ca s-au rezolvat toate cu bine si ca ati descoperit si dusmanul...
Tania,ai mare dreptate! Si eu am sa-mi spun parerea vizavi de asta in alt mesaj...M-a rupt nasterea lui Ioan
Doc,sanatate multa amandurora!
Angi,dar tu nu mai zici nimic sau ma trimiti pe blog?
Cine o trece pe Tania si copiii pe lista? Ca eu nu i-am urat la multi ani si fetitei ei ca nu era pe lista si am memorie scurrrrta La multi ani Andreea !
Mamaaa, cat am scris...faceti capitol nou ca mi-e rusine
jojo_miha spune:
Hai ca doar eu am ocupat o pagina,insa am fost la bucatarie si am vazut ceva si mi-am adus aminte.
Ofer biberon Nuby,3 in 1,este cu 3 biberoane si 3 capace,de la 0luni-peste 12 luni,eu l-am desfacut doar pe cel de 12 si Teo nu-l suporta,deci cine doreste sa-mi zica,este roz.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Eu va citesc :)) de scris mai greu, pt ca baiatul meu nu ma lasa deloc si daca vede ca pun mana pe laptop zici ca il apuca damblalele. Asa ca dupa ce adoarme el abia atunci am timp pt mine. Pana pe la vre 2-3.... Cu cat adoarme mai repede cu atata am mai mult timp pt mine. SI azi a adormit la 23.30
Si pe mine chiar ca ma puteti citi pe blog De blog mi-am impus sa ma tin cat de cat ca prea uit multe, nu numai fapte cat mai ales senzatii.
AI povestit minunat nasterea ta cu Chazly
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
nastasie spune:
eu am vazut pantaloni de gravida in doraly.in jur de 100 ron daca nu ma lasa memoria.
in ceea ce priveste cadourile eu am luat pentru mos nicolae o macara cu telecomanda de i se ridica bratul si are si carlig.destul de maricica zic eu.iar pt mos craciun am luat masinute carerrea(asa se scrie?)cu pista de se dau masinile peste cap(recunosc ca imi plac si mie).le-am ascuns la o vecina ca tare mi-e frica sa nu cotrobaie.plus ce or mai primi la serbare la gradi ca am dat si acolo bani.
ieri am fost si noi in city si l-am vazut pe mosul.insa nu a vrut sa se duca la el.
adina,foarte frumos ce ai povestit de nastere.uite asa un doctor imi doresc si eu.dar in constanta e dl dr?sau are cabinet?
alina, sanatate multa lui sebi.cred ca iti este super greu cu amandoi acasa.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 . Isidora, multumesc pentru aprecieri....( e deformatie profesionala sa am initiativa). O modalitate usoara sa ne amintim de Umflatel este sa bagam contul de la banca direct in telefon...astfel cand suntem disponibile pecuniar si ne aflam in oras ...ne este la indemana modalitatea...Chiar ma gandeam de curand(sambata am fost la ziua unei fetite care si-a sarbatorit-o la un local)ca participam la atatea evenimente(nunti, botezuri, zile de nastere sau onomastice) si cheltuim o groaza de bani de multe ori ...din obligatie...si se gasesc nu??? Ma simt vinovata ca pentru obligatii am gasit intoatdeauna si timp si bani disponibili....asta asa ca un mesaj subluminal.......dar e de gandit, nu??? Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04) Noi! Ce nu poti controla...evita! |
ai perfecta dreptate in ceea ce scrii.., dar nu stiu care ar fi explicatia....
Nu cred k este vorba de zgarcenie sau de faptul k nu ne-am permite, caci vorbim de sume mici.Ma gandesc k delasarea este mare...Cel putin in ceea ce ma priveste, desi am salutat ideea ta, inca nu mi-am facut timp sa meg sa depun.
Am simtit asta si in privinta altor persoane( si nu neaparat de aici de pe forum, ci prietene bune de-ale mele si de-ale lui 2peu) cand am incercat sa adun bonuri pentru Matei...Toata lumea zicea da, dar foarte putine si-au amintit sa le adune sau sa le stampileze... si aici nu e vorba de niciun leu..ci doar de niste hartii...Deci inca o data am vazut k e vorba de delasare...
isidora: cred k ai putea scrie o carte desptre nasterea cu Chazli...Chiar ai veleitati literare si pui suflet cand povestesti....
jojo: tu nu trebuie sa iti faci griji sau probleme in privinta kilogramelor tale...gandeste-te k eu am 10 kg in plus pt k fost insarcinata de 2 ori in 2 ani, pe cand tu, din cate stiu, de 4 ori in ultimii 4 ani...
doc: multa sanatate si tie si lu' dom' inginer! si spor la bani...putin cu putin se aduna marea..nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
va invit aici la capitol nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130324
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)