Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Anuc spune:
Pupici la burtici!
Eu abia astept sa incep serviciu, ptr ca in aste cateva zile de medical n-am apucat sa intru prea des 
Bravo DARIA-MARIUCA, sa recuperezi repejor, sa cresti mare si Domnul sa te apere si sa te ajute pe tne si parintii tai!
Am racit si eu si fiica-mea. Azi n-am dus-o la gradi...iau iar osciloccoccinum, sper sa fim bine si sa scapam de mucisori repede.
Eu am fost duminica pe fuga la targ (cred ca atunci am racit), dar n-am lut mare lucru. Cred ca in decembrie iau restul de ce-mi mai trebuie: scoica, pompa san si cosmetice + medicamente. Pe voi va felicit pentru achizitii. Sa le folositi sanatoase cu bebelutii.
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, ca si acum sunt pe fuga.
De abia astept si eu concediul pre si post ca sa ma linistesc, ca acum mi-am petrecut timpul tot facand rapoarte pentru serviciu...
Va pup!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
cristi_2003 spune:
ira - eu am sunat la cord blood center in cluj, am cerut contractele, le-am primit cam in 7-9 zile. le-am completat si trimis la ei cu curier si pt ca e aproape nasterea sapt cealalta am primit cutia cu kitul de colectare
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 SAPTAMANI

stefanial spune:
ira liza, eu nu am incheiat inca un contract cu cei cu care vreau colaborez pentru depozitarea celulelor stem, urmeaza... firma este cryo-save, recoltarea si depozitarea pentru 20 ani costa 1800 euro. sunt mai scumpi, dar am inteles ca pretul este justificat... incerc sa iti trimi link-ul sa citesti si tu daca mai ai timp pana iei o hotarare...http://www.cryo-save.com/romania/index.html
Stefania
http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"
cristi_2003 spune:
la cord blood costa 3300 de lei cam la 2 luni dupa nastere - cand ajunge pachetul la destinatie
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 SAPTAMANI

roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Dupa cum vedeti am schimbat AMR-ul....initial ziceam ca voi naste la 38 sapt si am trecut un AMR mai mic, insa acum m-am razgandit....M-AM INCAPATANAT SI VREAU SA NASC LA 40 DE SAPTAMANI! |
asta e cea mai buna decizie pe care am vazut-o de mult timp. felicitarile mele
Anuc sanatate multa amandurora, sa va treaca rapid guturaiul!
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 la cord blood costa 3300 de lei cam la 2 luni dupa nastere - cand ajunge pachetul la destinatie 33+ cu Stefan Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png ![]() AMR 5 SAPTAMANI ![]() Adica se achita la 2 luni dupa nastere?? nu inainte?? |
Ira
35+ mami de
Lizuca
Stellutza spune:
Am trecut sa va salut fulger, sar'na pentru info Cristi si... cand o sa intram si noi in concediu o sa stam toata ziulica pe capul vostru .
Pupici la toti si toate
!!!
+29 cu
Maya Maria -Aida
Naty spune:
Nu-mi vine sa cred ... primul bebelush!
Daria-Maria multa sanatate, pui mic, sa cresti mare si sa fi fericita! Ne rugam pentru tine 
Dalmei si sotului le spun felicitari si le doresc multa putere!
ledi Casa de Piatra! Sa fie intr-un ceas bun!
pusyketa ce groaznic cu cazatura ... cred ca ai tras o sperietura ...
alina nu-mi vine sa cred. Chiar ca Ana nou-nascuta e leita Ioana mea la aceeasi varsta.
porumbita foarte buna decizia de a renunta la acea doctorita. Cred ca asta a fost picatura care a umplut paharul. Nu stiu ce sa zic de ceilalti doctori, dar de dr. Tufan am auzit ca e buna profesional dar cam isterica. S-ar putea insa sa fie zvonuri, eu nu am cunoscut-o personal.
irina multa sanatate! Nasoala faza cu tatal tau. Si tata la fel e, un om foarte activ, s-a pensionat dar continua sa lucreze la cumul si cred ca ar fi daramat sa stea acasa. Cat despre socrella ... no comment!
bee mie mi-a zis dr. ca pot sa iau pana la 8 no-spa pe zi (din alea de 40).
ciufik supozitorului aluia ii zice "uscosin" sau ceva de genul asta.
alina si eu am aceeasi dilema cu firma de celule stem. Oscilez intre Biogenis si Cryo-Save. Cu Biogenis a facut contract colegul meu a carui nevasta a nascut in septembrie si au fost multumiti. E drept ca e mai scump decat Cord Blood. Dar parca as opta pentru Cryo Save daca e mai sigura metoda.
Stefanial inteleg ca ai facut cu ei contract - cat a durat pana ti-au livrat kit-ul?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
32+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Porumbita spune:
ledi cum a fost cununia?
cadia la inceput si mie mi s-a parut ok; si acum regret ca nu am schimbat-o de la prima data cand sa purtat aiurea... as si scapat de stresul inutil l-a care m-am supus aiurea, de prin sapt 26-27 de cat ea zice pot ajunge sa nasc prematur (asta fara sa stie cat am colul, dc e sa nu inchis etc)
bee toata ziua de duminica am ezitat sa o sun (desi la fel stiam si eu ca tr sa anunti cand pare a fi inceput de sangerare) pt ca ma gandeam ca o sa raspunda aiurea ca e duminica; pana la urma, impunsa de la spate de sot am sunat si raspunsul vi l-am redat... oricum ma bucur c aam facut-o si asa am luat decizia de a termina cu doctorita asta...
| citat din mesajul lui alinuk parerea mea Daca ar conta undeva parerea mea... mi se pare mai potrivitadenumirea de 'stelutze'... ne gandim ca sunt stelutze norocoase, stelutzele noastre nascute iarna ...si sclipitoare Nu e rau nici licurici...dar sunt niste vietati efemere |
alinuk si eu m-as bucura sa ramanem la stelute...
alina1976; ira_liza noi ne decisesem pt cei din cluj (primit contracte etc); apoi am citit care sunt diferentele in privina recoltarii/depozitarii (sange brut sau separarea celulelor etc); le-am trimis un mail sa vedem cum fac ei ; dc nu raspund sau dc merg pe prima varianta renuntam si mergem pe Biogenis
alinuc sanatate multa
Alina1976 spune:
MVB, eu zic sa te odihnesti cat mai poti...sa vezi ce o sa regreti zilele astea cand stateai in pat....mai ales ca o sa-l ai in curand si pe Denis "Pericol Public" ![]()
![]()
(sper ca ai vazut filmul..)
Fetelor care sunteti la al doilea BB, va dau un sfat pe care l-am primit si eu de la o alta mamica de bebe 2 nascut in sept. Ganditi-va bine si vedeti daca exista o alta posibilitate de a nu mai duce pe BB 1 la gradi macar in primele 6 luni dupa nasterea lui BB 2. Prietena mea a avut mari probleme pt ca BB 1 i-a dat o viroza lui BB 2 la numai 1 luna si fiind asa de mic s-a dus la plamani si era sa moara!! Se pare ca desi era alaptat exclusiv nu au contat prea mult anticorpi materni. Eu una am ales, nu o mai duc pe Ana la gradi pana in vara incolo (adica toamna). Nu vreau sa trec prin ce a trecut prietena mea, internata in spital cu copil de 1 luna, la perfuzii, conditii execrabile (la Marie Curie).
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica