Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Jasmi cum sa ramai draga singura??? Pai eu, lavini, Veronica, Edinutza, si cele care suntem mai micute in sarcina, ce facem... facem galerie!!!
Iar mamicile care vor naste in decembrie-ianuarie, ne vor sustine...

Catisto nu te poate ajuta nimeni? sau poti face cumparaturi de pe net,si sa ceri ca livrarea sa se faca la o anumita ora cand este sotul tau acasa, asta ca sa nu cobori din pat.
Oricum mai ai putin, de stat in pat, fii optimista.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, patutul se numeste DOLCE SOGNA, de la Brevi.Incerc sa pun link-ul.

http://www.happybaby.ro/Brevi.htm

Alinuk, imi propusesem sa merg si sambata la targ dar am vb. la tel cu o prietena care m-a asigurat ca era nebunie fata de cum fusese joi.
Vreau si eu sa-ti multumesc pentru link-urile pw care nu le-ai trimis.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bine ai venit calisto

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalma

Buna dimineata tuturor,

Raspund la apel....
Fetele mele sunt bine, Dariuta noastra in nici 14 zile (din seria celor 10-14 critice) a ajuns la aproape 900 grame....
De botezat am botezat-o deja, in ziua in care s-a nascut am adus un preot care a facut asa zisul "Botez de Necesitate", pe atunci nestiind cum vor decurge lucrurile cu micuta noastra luptatoare...
In rest, fluturasul nostru "isi face de cap", in sensul bun al cuvantului, baga la ghiozdan cate 15 ml/masa de lapte de la mami, se intinde de mama focului prin incubator, cand nu-i convine ceva ma trage cate piciorus sticlei incubatorului sau, cand e pusa pe burtica - nu-i place si sa vedeti cum incearca ea sa se intoarca - e dementiala faza..., doarme, se stramba, si daca va vine sa credeti, mai trage cate un zambet strengaresc....cand are la cine.
Dalma (Adriana) e bine si ea, incearca sa-si intre in ritm cu programul de alaptat (din 3 in 3 ore).
Am sa vin si cu poze, numa sa ma dumiresc cum trebuie postate aici...olecutza di rabdari!!!

O zi buna tuturor!!!

Proaspat tatic, multumim de vesti! Bravo Dariei mancacioasa, bine face, sa creasca iubitica mica! Numai bine si tie si mamicii si tot binele de pe lume fluturasului vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alinuk, Roxanaz, va multumesc si voua pt raspunsul cu Ir-urile. Sper ca nu am uitat pe cineva.

Porumbita, dr meu este Catalin Haiduc , Filantropia ( cu el am nascut si fetita). Filantropia e o alegere ff buna.

fetele care vor s-o ajute pe Sonia...exista si un bazar la ajutor umanitar, de unde puteti cumpara diverse lucruri pt bb.

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

rox - e problema daca in masuratori puiul meu apare oarecum ...

sa explic - capul 36 sapt, femur 34 sapt 4 zile, circumferinta abdominala - 33 sapt 3 zile (eu aveam 33s1z). varsta corectata a trecut-o drul 34s2z

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Draguta de tine...si Francesca mea avea mereu capul prea mare, si inainte si dupa ce s-a nascut...cica! Eu zic ca il are perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Voi cand spuneti "cap mai mare" la ce dimensiune va referiti: la diametru biparietal sau perimetru cranian?

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna burtici,
Intru si eu sa o felicit pe Dalma pt printesa. Sa va dea Dumnezeu sanatate amandurora si in cel mai scurt timp sa iesiti din spital.

Suntem cu sufletul si cu ganduri bune alaturi de voi!

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, am nevoie f f f urgent de o informatie: cele care ati incheiat sau urmeaza sa incheiati contract cu CENTRE DE RECOLTARE DE CELULE STEM, va rog mult de tot sa-mi spuneti cu cine ati incheiat contractul (NUME FIRMA/CENTRU) si cat v-a costat. am nevoie de raspuns cat mai urgent, stiu k s-a discutat acum putina vreme aici la Odesee pe tema asta, insa nu am timp sa caut acum, insa raspunsuri ma intereseaza sa primesc cat mai repede.

Multumesc din suflet pt raspunsuri.

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ma intrebau cateva fete despre Dexametazona.
Am facut deja 4 fiole de Dexametazona...de fapt asta este doza unica recomandata care se face o singura data....am facut o fila la 12 ore si nu sunt dureroase.Cat priveste pretul lor, pe cele 4 file am dat mai putin de 100.000 lei, adica 10 lei.

Ieri mi-am facut si un control cardiologic, pt ca de la atata gynipral, parca incepusem sa am ceva palpitatii de la inima. Totul pare a fi Ok, insa pt vreo 2 sapt voi renunta la gynipral, dar voi ramane pe nospa.

In rest sunt bine si stau in repaos total, adica numai in pat.

De azi are si sotul meu o sapt libera, asa ca o sa ma bucur de compania si asistenta lui non-stop. Problema mea acu , e ca ma inceput sa ma plictisesc cumplit.....nu mai am chef nici de tv, nici de citit, nici de net....ma mai iau cu tel si incep sa fac conferite de ore cu prietenele mele

Dupa cum vedeti am schimbat AMR-ul....initial ziceam ca voi naste la 38 sapt si am trecut un AMR mai mic, insa acum m-am razgandit....M-AM INCAPATANAT SI VREAU SA NASC LA 40 DE SAPTAMANI!

Va pup si va imbratisez pe toate!

MONICA 33+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 7 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput