Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
justme25 spune:
Uitasem sa schimb semnatura![]()
Justme
34+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cristi_2003 spune:
rox multumesc
vreau si io sa aiba picioare lungi - da tot e bine ca nu e burtos...
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 SAPTAMANI

Alina1976 spune:
Jasmi, FRUMUSICA si BUCALATA printesica ta dulce!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!! 
Bebelusi, am apucat sa trag un ochi pe pozele cu tine, si m-am socat!! DOAMNE ce slaba esti!! Ce bine arati!!! Si ce burtica mica ai..poti sa mananci si tone de dulciuri draga mea
ca nu se vor vedea...si apropo, eu am mai bagat cioco asa din cand in cand ca doar nu era sa mor de pofta! Ciocolata cu lapte, din cate stiu eu, nu este total interzisa!
Multumim de vesti, TATI de DARIA-MARIA!! Asteptam cu nerandare pozeeeeeeee! ![]()
FETELOR care v-ati decis sa recoltati celule stem, va rog un sfat, CE FIRMA SA ALEG??? Sunt 4 am vazut si toate au plusuri si minusuri! Zicea cineva aici, cred ca Bee daca nu ma inseala memoria, ca a ales pe cei din Cluj si din cauza banilor. Da, dar chiar daca dau 800 E si metoda lor nu e la fel de buna/performanta ca a celor din Belgia....nu e bine, ca mai bine nu mai dau deloc, nici cei 800 Euro!
So, astept sfaturi!!
Care e treaba cu Dr.IOSUP??? Chiar e pe bune?? Nu-mi vine sa cred! Eu mi-am facut aproape toate eco la el....acum ma puneti pe ganduri
...bine ca am mai facut si la un altul care mi-a zis ca e OK. Dar eu nu prea cred...e ciudat...un Dr asa bun...
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
RalucaAlexa spune:
Neata burtici! (mai pe la pranz...)
Tatic de Daria - multumim din suflet pt vestile bune! Sa dea Doamne Doamne sa vina acasa cat de repede! Dalmei, mami de minune mica - multa sanatate si ii mulotumim ca nu ne-a uitat! 
Cristi - nu-ti face griji - si al meu e mai capos din fire. Tata lui zice ca-i din cauza ca avem baiat destept! :))
Jasmi - felicitari pt puiutza! Tare rau imi pare ca nu vad poze....
Porumbito - sunt sigura c-o sa gasesti un doctor-om cat de curand!
In rest creieru de gravida nu-si mai aduce aminte ce-a citit!!
Aha, eu propun sa-i numim minuni de ian-feb 2009... Pana la urma, fiecare dintre ei e minunea noastra... Daca va place...
Revenim daca ne mai aducem aminte da ceva. ![]()
33+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!
cami_antonia spune:
irina si mie mi-ar placea sa ne vedem ... poate chiar la kidsexpo ... ca eu voi veni iar atunci ... sa mai vad poate iau ceva .... daca va stabiliti o zi poate pot si eu sa ajung desi sunt din cta ... mi-ar face mare placere ....
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
Alina1976 spune:
Fetelor, CAMI are dreptate!! Hai sa aranjam o intalnire la KIDEX!! Cu ocazia asta impuscam doi iepuri! CE ZICETI???
Eu una ma bag!
Stabilim ziua si ora?
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
catisto spune:
Va salut fetelor!
Eu sunt noua aici printre voi. Va citesc de cateva zile dar nu am indraznit sa scriu pana acum . Ce bine de voi ca puteti sa mergeti la servici , plimbare , cumparaturi... . Eu sunt tintuita la pat de cand aveam 27 de saptamani, deh...mi s-a deschis colul . Nici macar nu am reusit sa-mi cumpar tot ce trebuie pentru bagajul pentru maternitate si nu ma incumet sa ies din casa la cumparaturi.
Va pup dulce!
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
31+
cu Ioana Ruxandra
jasmi spune:
Fetelor, va multumesc mult pt aprecieri! Mai ca explodez aici de mandrie!

Roxana, nu-i nici o problema pt incurcatura 
Cami, abia astept poze si cu papusa ta! Sambata zici?![]()
![]()
Cristi, si la noi femurul e cel mai dezvoltat. Apoi capul si apoi abdomenul. Dar atata timp cat toate masuratorile sunt in grafic, nu trebuie sa ne ingrijoram 
Just, ce putin mai ai si tu! In curand o sa ne apucam de galerie
. Parca ma si vad singura pe-aici, la 40 de sapt, 2 in 1, fara prea multa galerie, ca voi o sa fiti prea ocupate cu bebeii ![]()

Jasmi
28+ cu 
way to go, BB
bebelusi spune:
Alina, mersi mult pentru cuvintele frumoase

, sa stii ca mie nu imi e ca ma ingras, mie imi e sa nu il faca pe bebe nervoz, ca eu sunt o energica din fire, daca seamana fiu-meo cu mine si ii mai dau si ciocolata

.....Va vine sa credeti eu am la titi 97 cm si la burta tot 97 cm....(in ideea in care la titi aveam inainte 85
)
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor haideti la munte mai bine, ne intalnim la Sibiu, ce ziceti???

Eu am o propunere, hai sa isi dea fiecare numarul de telefon pe contul comun incat sa o putem suna cand vedem ca dispare.....sa aflam amanunte. Eu de exemplu cand o sa nasc o sa fiu plecata cateva zile la Brasov si eu si Mircea deci nu are cine sa va scrie ce fac....poate nu sunt singura ion situatia asta...
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"