Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu am poze cu bebele ca iarasi ne-a dat film - si nu stiu cum sa fac sa prind un cadru sa-l salvez ca imagine. ca filmul e mare, nu-l pot incarca pe mail...

intreba cineva de baie - eu fac in fiecare zi, de la inceputul sarcinii. ca si inainte. pt ca nu sufar sa fac dus - eu trebuie sa am apa pana la gat. doar ca am redus temperatura apei fata de cand nu eram gravida. si la bebe ii place la nebunie - cum ne bagam in apa cum incepe stanga-dreapta sus-jos si isi scoate fundul prin burta ca sa-l mangai - si nu se lasa pana nu se satura.

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu irina.c la camera de garda m-a vazut doctorul care era atunci pe tura, Alin Burlacu cred ca se numea...

billy esti o draguta , asa e, azi iau tauru de coarne si dau telefoane sa vad la ce medic sa merg si sa vb

cami inspiratie maxima si tie

ma bucur mult sa avem asa vesti bune despre primul bb al odiseei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Am fost si eu vineri la 4d
La eco doppler, toate sunt bune si frumoase, valori nu va dau pt ca nu le stiu, important e ca dr a zis ca sunt ok. Mai mult nu am nevoie sa stiu.
Bebe are peste un kg, aproape dublu fata de data trecuta, la fix 28 de sapt. Am pus niste POZE pe contul comun

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Jasmi, ce grasunica e bebelina ta...are niste falcute...Foarte clare si frumoase pozele!

Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Patricia, ce dur e sotul tau. Explica-i ca ii trebuie copilului si glucoza.
Irina, daca nu ziceai tu nici n-as fi stiut ca exista atatea tipuri de saltele. Eu am din cea cu 2 placi de cocos si in mijloc spuma, ceva. Dar zic ca e la fel de buna si cea tip relaxa numai sa gasesti pe dimensiunea patutului. Sanatate multa!
Selene, mamele sunt cele mai bune pentru copiii lor. Nici sa nu te gandesti ca nu vei fi o mama buna.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 33+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Am revenit, de la citit.Tare harnice ati fost!

Muuulta sanatate Dariei si scumpei mamici Dalma!

Ledi, Casa de piatra!!!
Cum e ca proaspeti insuratei???

Alina, ai vazut ca ti-am lasat si tie cate ceva la targ, da???

Bee, ma bucur ca totul a fost OK la munte, si mai ales cu zapada care a cazut, cred ca a fost ca-n basme.
Poate reusim sa dam si noi o fuga wnd-ul urmator.

Porumbita, am citit toate mesajele de la tine referitoare la dr Popa Mirela.M-ai pus si pe mine pe ganduri.Pana acum relatia mea cu ea a fost super OK, dar cand vad ce-ai patit tu.....Nu stiu ce sa fac.Nici nu stiu cum sa procedez.

Cat despre targ, m-am felicitat ca am fost joi, chiar in prima zi ca era mult mai liber.Am luat: patutz (Bravi), suport pentru cadita,statie de bebe, umidificator, cateva lucrusoare (mortale), sac de dormit...si gata 1900 ron.
Sa vedem acum ce-o sa gasim la Kidex.

Va pupicesc pe toate.

29+cu CLARA

Mergi la inceput

jasmi - e tare draguta fetita ta

33+ cu Stefan Carol

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Lavinia, Cristi
Era tare somnoroasa, casca intr-una si se stergea cu manuta la ochi. S-a tot chinuit dr sa o faca sa-si ia mana aia de langa cap, sa-i poata face o poza si din fata. Dar nu a reusit

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi e mortala prichinduta, asa falcute dragute are....cred ca nu mai poti de drag

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Lavinia, Cristi
Era tare somnoroasa, casca intr-una si se stergea cu manuta la ochi. S-a tot chinuit dr sa o faca sa-si ia mana aia de langa cap, sa-i poata face o poza si din fata. Dar nu a reusit

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

stiu cum e cu incapatinatii astia mici - al meu a stat cu nasul lipit de burta si oricat a incercat drul sa-l faca sa se miste putin nimic - si arata ca in pozele in care vezi copii cu nasul lipit de geam

in schimb ne-a aratat cu mandrie cucul

33+ cu Stefan Carol

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput