Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, eu as vrea sa iau o saltea noua pt patul nostru, dar as vrea sa o iau online ca mi-e groaza de plimbat prin magazine, mai ales ca o sa fie super aglomerat.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Doamne, cat de dulce e Daria mica!

Eu aseara m-am simtit putin rau din cauza tensiunii scazute. Io nu-s obisnuita cu asa ceva, de la ce se intampla oare?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 33+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui IanFeb09

Trageti cu ochiul pe prima pagina la listuta. ce parere aveti?

PRIMUL LICURICI

11.11.2008
dalma DARIA-MARIA , ora 13.50, 700g, nastere naturala, DPN 06.02.09
E foarte bine. Personal mi-ar fi placut sa fie trecuta saptamana in care s-a nascut bb, in loc de DPN. Aveam de gand sa propun, dar m-a luat Daria prin surprindere.

modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza! (...ma rog, bantui putzin prin casa si apoi ma culc din nou)
M-am trezit poftind amarnic sa mananc mustar, daca va puteti inchipui! gees! incep sa ma sperii de mine, devin din ce in ce mai ciudata! toata sarcina pan'acum nu am poftit decat, eventual, ce-am vzut/mirosit, nu si ce mi-a trecut prin neuron, oricum nu ceva la care probabil visam...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am vazut poze frumoase cu micuta Daria! O minunatie! Tati sa le pupi zgomotos pe amandoua!! Adriana, refacere usoara si mult laptic pt. minunea voastra!!

Andre_ea, din pacate, eu sunt obisnuita cu tensiunea mica... nu am idee de ce e mereu mica. De asta nu ma pot desparti de cafea, ciocolata si nu de putine ori... cola Dar stii cum se zice, mai bine mai mica pentru ca sunt modalitati de crestere... decat sa fie prea mare... Ai grija de tine!!

IRA, esti simpatica foc!! Te-ai trezit cu pofta de mustar si ai fost sa papi? Nici eu nu am pofte...

Just, cum esti? Cand am citit ce-a scris Ariya m-a apucat tremuriciu... o fi chiar dopul?? Ai si tu mare grija de tine!! Asteptam vesti!

Adina & Luka& bobita din burtica28+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Yashy ce familie frumoasa ai, imi cer scuze ca am reactionat asa de tarziu, dar abia acum am vazut pozele. Cum ai ajuns sa locuiesti intr-o asemenea tara???

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Multumesc!!
Uite aici m-a plesnit indragosteala... ce sa-i faci? Dar nu regret nicio secunda!! Mi-e tare bine aici.
Multa fericire tuturor!!

Acum mi-am amintit ca nu i-am zis nimic proaspetei miresici!! Casa de piatra, Leditia, fericire si impliniri cu caru`!!

Adina & Luka& bobita din burtica28+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yashy

IRA, esti simpatica foc!! Te-ai trezit cu pofta de mustar si ai fost sa papi? Nici eu nu am pofte...

Yashy, in primul moment am luat mushtar direct din borcan cu degetu' (jenant!!), pana sa mi se trezeasca mintea cat-de-cat si sa-mi amintesc ca e pe undeva prin frigider mai e si una bucata friptura de pui. Fapt e k mi-am facut damblaua cat-de-cat...
...m-am mai si speriat de caine care, auzind foshgaiala prin bucatarie, a venit, chior de somn, sa vada ce se intampla la 6 dimineatza pe la frigider, k poate ii pica si lui cate ceva.

Incep sa ma gandesc serios la cele n-shpe dosare care tre' facute dupa nastere pt alocatzii & stuff.

Hm, o sa fie extrem de nostim sa ma duc la angajator sa-i cer tot felul de adeverintze dupa ce lunile astea care urmeaza ma judec cu el pt salariul neplatit pe 10 novembre. App, termen de judecata am pe 19 decembrie, poate nu nasc pana atunci, sa prind macar primul termen...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Gata, am facut si cafeaua pt tati, ma duc sa ma trag un pui de somn vreo ora, asa, poate ajung pe la Primaria Sect 1 azi intr-o plimbarica sa ma interesez la ce ghisheu & etaj tre sa depun dosar pt indemnizatie CIC. Evident, imi iau in calcul si faptul k, in lumina noilor reglementari, ar trebui sa apara si norme de aplicare si, in consecintza, si unele acte noi de depus pe care nu are cum sa le stie nimeni acum. Insa macar pot banui & spera k tanti de la ghiseu de la primarie nu se schimba, doar daca-si da demisia/intra in prenatal/o strang de gat mamicile cu dosare pt indemnizatzie...

Ma asteapta vremuri grele (de parca nu le-as trai deja!!)

Pup si buna dimineatza Daria-Maria & mami a ei!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Mai intai, pentru Eseea:

Echo morfo 3D, Iosup, 20 de saptamani de sarcina

C.O. structura si insertie normala, flux de aspect normal in vasele ombilicale, cu valori crescute ale IR pentru varsta sarcinii, I.R. a. ombilicala = 0,86, S / D = 7
Artere uterine: flux cu spectru normal si valori crescute ale IR in artera ut. dr.
IR. a uterina dr. = 0,53
IR a. uterina stg. = 0,40

Zici ca ai vazut la TV ca nu are competenta necesara pentru echografii morfofetale? No, amu' sa incep sa ma intreb daca am dat 350 de RON degeaba? Daca mi-a gresit 3D-ul si bebelina are cumva probleme? Hm... La echo 3D de aici, de la Cluj, a zis ca e totul OK, atata ca nu i-a putut vedea fatza la fata, ca si-o acoperise cu manutele, sper ca nu are ceva probleme, la capsor sau la fatza, gen orbite inegale, urechi pozitionate aiurea, nas de aborigen... Va arat eu voua, de ma faceti sa nu mai dorm...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene multumesc mult, ai avut IR-uri bune,stai linistita. Da, Vladimir Belis ( presedintele Colegiului Medicilor) a spus asta, ca Iosup nu are competenta de a face eco morfologice. ( am auzit cu urechile mele). Stai linistita, eu pana acum practic nu am avut probleme deloc cu eco facute de el, si la primul bb tot la el am fost si bb nu are nicio problema. Iti doresc numai bine pe toate planurile.

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata

Ira ai fost super tare cu mustarul, imi place ca nu ai avut pofta de friptura, tu ai avut pofta de mustar

Ira, lasa ca o sa se rezolve toate cu bine o sa vezi, stai linistita

Fetelor va rog sa imi spuneti ce sa fac pentru ca noaptea nu pot dormi din cauza nasului infundatma dispera. Nu sunt racita deloc, dar mi se infunda nasul de cum ma pun in pat. Ma trezesc dimineata cu buzele facute varza, uscate tare tare si cu sange (scuze de detalii), pentru ca respir pe guraNu mai suport

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput