Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Dalma sa-ti traiasca mica bijuterie, sa fie sanatoasa si papacioasa, iti multumim pentru poze si asteptam in continuare vesti bune.
Just sper sa fie totul bine, tine-ne la curent.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
32+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Am vazut pozele cu bebe Daria! Pampersul e mai mare decat ea! Dar sunt sigura ca va reusi! Nici nu iti vine sa crezi ca are doar 700-900 gr. E o luptatoare, ce mai! Iti tinem pumnii bebe Daria, sa cresti mare si frumoasa!Bebelusi, eu nu stiu nimic de cordonul in jurul gatului, dar de azi sunt socat si infricosata. Sambata o intreb pe doctorita sa-mi spuna ce si cum. Am mai intrebat pe la serviciu, ca am o gramada de colege cu copii mici cum e si mi-au zis ca multe dintre ele au avut bebei cu cordonul in jurul gatului la un moment dat in sarcina si nu s-a intamplat nimic. Totul e sa nu fie asa la nastere sau sa nu faci miscari bruste, sa nu cazi, ca bebele sa se intoarca brusc si sa se stranga cordonul prea tare.
In general cordonul este protejat de o substanta flexibila si gelatinoasa si el poate aluneca inapoi, se poate desface din jurul gatului.Sper sa fie bine pt toata lumea si sa nu auzim nimic de rau la Odiseea noastra si nici la altele!Merg la culcare ca e cam tarziu!Noapte buna! 27+AMR 5 ZILE LUCRATOARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ma bucur de vestile bune primite de la taticul Dariei... si de pozici bineinteles. Si am mai "gasit" si vesti bune pe forumul Aspirantelor... e vorba de Catalina de la Odiseea de Nov-Dec, se pare FIV-ul a reusit... e inca devreme dar se pare ca e graviduta. Tinem pumnii

Just... grija mare si repaos

Ufff.. ma duc la culcare... daca e luni... e zi de "chaos and havoc" la banca...asa ca-s franta/rupta/aproape adormita...inca 9 zile pana intru in concediu!

Aveti grija de voi

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid mersi mult de tot, sa speram ca nu e nici o problema, asa mi-a zis si mie medicul.

Sa aveti o noapte linistita, cu vise placute....

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

penttru fetele care intrebau de celulele stem... am mai scris aici prin capitolele anterioare:
parerea mea este ca la acest moment pt Romania si pt tipul de recoltare posibil la noi sunt cam bani aruncati

Alinuk (si fetelor!), motivatia mea este legata de posibilitatea ca, la un moment dat (Doamne-ajuta sa vina si ziua aia!!) acest material biologic sa ajute la tratarea NU a copilului meu (sa dea Dzeu k Lizuca mea sa nu aiba nevoie niciodata de acest material biologic!!), ci a tatalui ei, dragul "nostru" tatic pe care il iubesc cu toata fiintza! well, acest om minunat are grave probleme de sanatate (pareza plus greutate in mentzinerea echilibrului in urma unei lovituri aproape mortale in trunchiul cerebral, intr-un accident de masina de acum 10 ani; nu stiu sa descriu in amanunt diagnosticul, e scris pe undeva prin actele de externare de atunci si nush pe unde le-am pus, insa poate fetele care sunt medici poate intzeleg mai bine cam despre ce e vorba).

Da, imi pun si eu problema daca acest gest nu este inutil. INUTIL k gest, k demers, NU k si cheltuiala. Pt k, la catzi bani am aruncat pe fereastra in viatza mea, treij' de milioane sa fie cea mai mare paguba financiara pe care mi-am provocat-o vreodata - ni se intampla tuturor sa cheltuim banii pe lucruri inutile & prostii, iar daca am face un calcul riguros, zi de zi/luna de luna, poate k am realiza asta.

...asa k, cu toata controversa, risc cei 3300 lei si ce-o mai fi vom vedea...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dalma

Buna seara din nou,

In primul rand dorim sa va multumim pentru urarile si gandurile bune...adica Daria, eu si Adriana. Va multumim ca sunteti alaturi de noi.
Iata si cateva din pozele promise...sper sa mearga...mai urmeaza

http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/

Tata lu' Daria, ma uit a patra oara pe pozicile cu cea mica si m-a pocnit un plans de nu mai pot!

Am mai povestit la un moment dat: sa stii k si fina mea s-a nascut prematur, m-a bulversat putzin prima imagine pe care am avut-o cu ea (mi se parea atat de mica! parca gata sa se topeasca asemeni unui fulguletz!), insa dupa 1,5 - 2 luni m-a bulversat muuuuult mai mult, pt k devenise de nerecunoscut: nu numai k recuperase greutate, inaltzime, tot, ci depashise in mod semnificativ bebeii din "generatzia" ei (nascutzi in aceasi saptamana), de se minuna neonatologu' de asa mandretze de fetitza! roshcata la par, cu ochi caprui si inaaalta k tac-so (tati al ei are aproape 1 metru 90).

Pupam fetele tale si ne gandim intens la ele!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ce prostioare fetelor, ca mie mi-a zis medicul inca de saptamana trecuta "adio sex", a zis ca gata, trebuie sa luam pauza....

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Well...stiu eu pe cineva care inca mai face prostioare, asa, mai lent(la 35 de saptamani) ...in afara de mici contactzii cand si cand, nici o prbl deocamdata...dar e bine de retzinut k se poate intampla, ms de info

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pai prostioare acolo... o data-de doua ori pe saptamana "pica bine"...cata vreme toate-s OK de ce nu?

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

JUST ai mare grija de tine .... pune numarul de telefon in mailul comun sa stim de tine

am fugit si eu la somn

28+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetele din state,mergeti vineri la cumparaturi(e black friday)??? daca da,ce anume va veti cumpara?
crisspolis,eu i-am gasit mamei bilet din budapesta pana in chicago,la pretul de 648 de doalri,dus-intors,tu ce ai gasit??? si ce perioada?
noi am decis 8 ianurie-10 aprilie

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput