Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor nu se poate sa o lasam asa in aer, din pacate nu am mai gasit bilete, insa ne putem intalni la o cola, tot acolo la atomium. Ce ziceti? E pacat sa nu ne vedem un pic, daca tot putem.
Iar in legatura cu kara, nu se poate, haideti spune-ti si voi o data care va convine, chiar nu mai vreti sa ne mai facem de cap odata impreuna inainte de anul nou?..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou bombonici!
Cu intirziere urez si eu LA Multi Ani tuturor Andreiasilor!Si noi am sarbatorit pe Andrei al nostru,(Alexandru Andrei)dar mai slabut,ca a coincis cu aniversarea casatoriei(7 ani)si am fugit cu Reiji in Germania,doar noi doi...si ne-am facut de capVa povestesc eu la prima intilnire cum a fost

Mirik...imi pare rau ca nu mai erau bilete la film...si eu abia asteptam sa mergem!ca te-ai dus de atitea ori pina acolo degeaba.Da las` ca data viitoare luam bilete cu 2 sapt inainte!

Acum,daca a cazut seara la film...hai sa ne mobilizam sa mergem la karaoke....ca nu vreau sa plec in Romania fara sa ma mai dantui putin!Ce ziceti de saptamana viitoare?Vineri sau simbata?Decideti voi ca pt mine e bine oricum!Si daca nu ziceti nimic,eu ma duc singura

Ardeiash,am ramas datoare cu un raspuns in legatura cu florile...eu cind plec pt o perioada mai lunga,pun apa in sticle de plastic(de juma de litru),gauresc capacul de citeva ori si apoi le infig in ghiveci....asa florile isi trag singure apa cind au nevoie.La mine a mers de fiecare data si nu a murit niciuna pina acum.

Fete va las,va pucicesc dulce pe obrajori si sa aveti o saptamana frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Pai frumoaselor, putem totusi sa ne vedem maine seara si sa mergem la alt film, in timpul sapt cred ca putem gasi bilete la orice, nu-i asa? Cum zice si Carmen, un paharel de vorba inainte, o cafea si apoi film.

Si stiti ca e un karaoke bar acolo, la atomium, langa cinema?

E posibil sa ma bag in vorba aiurea, sotul meu pleaca in misiune maine dimineata si se intoarce seara, initial il rugasem sa vina pana-n 6, azi i-am zis ca nu mai e nevoie, ca nu mergem. Dar daca pana la urma va intalniti, cred ca reusesc sa ajung si eu.

Hai, ganditi-va si scrieti ce v-ar placea.
Pupici,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci, maine la film? karaoke dupa? cola inainte? io zic da! cine mai ridica manutele?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Eu viu maine da cam pe la ce ora?

In alta ordine de ideei APEL!!!!

Vineri 12.12 la ora 19 incepe Expozitia de Pictura cu vanzare in beneficiul copiilor Romani ,expun artisti belgieni si copii romani, vin multi oameni ideea este sa strangem bani sa aducem copiii romani din Ciresarii aici! Asa ca am nevoie de 3-4 fete sa mearga cu mine sa ajutam la una alta pe acolo, atarnat tablouri primit invitati si mai ales reprezentat Romania. Eventual ne intalnim la mine si de aici mergem cu masina mea si cu alta depinde cate suntem spre Geraarsbergen!!!
Inca ceva trebuie sa strangem bani de buzunar pentru copii cand vin aici, noi pana acum avem bani de avion cazare mancare activitati dar vor veni aici vor vedea atatea si noi nu ne permitem sa le dam bani de bomboane si altele!Deci daca sunt fete care ar putea contribui cu o suma oricat de mica (nu este nimeni obligat!!! banii vor fi depusi in contul proiectului si vom tine toate bonurile de casa cu ce isi cumpara copii deci banii ajung sigur la ei)referitor la anuntul cu hainutze am vorbit cu colegii de proiect si mai bine nu pt ca ne trezim cu nu stiu cate cutii pe care nu avem cum sa le transportam in Ro!Haideti pralinutze sa facem si ceva pt copii astia!
Multumim anticipat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Si io vin maine....la ce ora ne vedem???Yupiii....pina la urma tot ne vedem!
Oana,pe la ce ora tre sa mergem la expozitie??As vrea sa vin sa ajut,dar nu promit nimic deocamdata...avem o sayonara party la un coleg de-al lui Reiji,dar poate ma fofilez si nu ma duc...te anunt oricum!Pupici si multa bafta cu proiectul!
Mirik,parca ai zis ca maine vrei sa treci pe la mine...nu vrei sa o lasam pe alta data?Maine vine profa la franca de dimineata si tre sa luam si copii la prinz...ce zici?

Mergi la inceput

si io zic da, insa nu-s sigura de film, pentru ca ruleaza un singur film in kinepolis cand este 'ladies at the movies', insa pe mine sincer nu ma intereseaza filmul atat de mult pe cate ma intereseaza sa le vad pe pralinute. La ce ora ne intalnim? Pe la 7 ca data trecuta? Sau preferati mai devreme?

Nina nebuno v-ati facut de cap, ca doi porumbei ha? Abia astept sa aud detalii maine

Oana ai nevoie de mine pe 12? Daca da, da-mi de stire. In legatura cu donatiile pentru copilasi, am sa fac si eu una, una micuta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen da am nevoie pe 12!!!!!referiotr la donatie va fi acolo o cutie si in ea poate pune cineva cat poate!
Nientte, imi dai tu de stire, ok?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Bravo Oana! felicitari!
pacat ca nu pot veni si eu pe 12 ca sunt acasa la ro.. .dar va trimit unde pozitive sa vi se umple cutiuta cu banuti si sa faca varf ///

nina: mercic de idee.. numa ca eu plec pentru o luna si ceva in romania .. nu cred ca mere , sa stea in frig .. cred ca dupa 2 saptamani deja nu mai au apa.. . nu stiu la cine sa le duc. toti pleaca in romania .. of. ideal era la o vecina.. dar chiar nu am dezvoltat relatii cu cei de aici.. mi s-au parut ori batrani si fara rabdare, ori bolnavi si prea cu probleme , ori dubiosi.. ori prea belgieni adica nedoritori de romani .. in fine

apropos de asta . m -a oprit unul din vecinicii mei intr-o zi .. si mi-a zis atata: am fost si eu acum cativa ani in romania si am stat numai cateva zile si prietenul meu m-a dus sa ma plimb si am dat de niste fete ce ne-au zis : pentru suma de.. va fac ce doritti voi si cum doriti.. si se uita lung la mine si-si scutura genele .. no.. eu m-am facut ca am grabesc ,, apai.. seara-n pat cand m-am relaxat si io dupa o zi de "munca" m-am gandit .. abia .. ala cred ca astepta de la mine servicii si io nu mi-am dat sama decat dupa 10 ore
acum cand il vad ca e in lift o iau pe scari..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ok Oana atunci we zijn afgesproken mai vorbim maine atunci.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput