Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Craciun Fericit la toate Pralinele dar si tuturor DC-istelor - marea noastra familie
Sper ca ati avut un Craciun frumos, linistit, imbelsugat alaturi de cei dragi. Dupa cum scriu aci fetele sa pare ca asa a fost, ma bucur enorm sa vad ca sunteti sanatoase si fericite alaturi de familie.
De asemeni mai sper ca cei bolnavi s-au vindecat intre timp si ca s-au bucurat de Craciun si cadouri minunate.
Multumesc fetelor pt felicitarile trimise atat prin posta cat si prin sms, va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Eu am fost destul de ocupata in zilele astea de aceea nu prea am intrat pe-aci.
Alex, desi e cu intarziere, iti doresc din toata inima sa cresti mare, frumos, sanatos si sa-ti bucuri parintii la fel cum o faci intotdeauna. La multi ani !!!
Nina, sa-ti traiasca baiatul !!! Ai un copil bun la care s-au strans toate calitatile posibile si care ar face mandra orice mamica. Curand va fi si ziua ta....da' cred ca o sa mai intru aici pana atunci
.
Eu am avut un Craciun super de super!!! Casa a fost plina de musafiri, mancarea buuuna, vinul buuuun iar cadourile neinchipuit de frumoase. Se pare ca anul asta Mos Craciun a vrut sa ma surprinda cu niste cadouri deosebite dar cred ca am fost cuminte, de-aia! Prin urmare, dupa miezul noptii cand se imparteau cadourile mi s-a inmanat cheile unei masini parcate chiar in fata casei si care nu stiam ca e a mea. Dar e a mea si sunt fericitaaaaaaaa!!! Ce sa mai zic, am avut o seara de vis.
Mi-e dor de voi pralinutelor si abia astept sa treaca toata agitatia asta cu sarbatorile, unele dintre voi sa reveniti pe la casele voastre si sa ne vedem.
Pana atunci va pup pe toate si va dores in continuare zile senine, fericite si tot ca va doriti sa se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bepiiiiiiiii, mashinaaaaaaaaaaa! oaaaaaaaaaaaaau! fe-li-ci-teri!!! s-o stapanesti sanatoasa, sa faci sute d emii de km cu placere si fara evenimente si.... ce mai! esti cea mai fericita pralina de pe teren belgian, cred io:))) numai ror te mai poate lua cu o veste la feld e buna si de frumoasa:))) deci, ror?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna pralinutelor, imi pare rau ca nu am apucat sa va fac urarile de bine asa cum se cuvenea va multumesc pentru urari si va urez Sarbatori fericite in continuare!

Tania felicitari!!! Sa o stapanesti sanatoasa, abia astept sa iti vad masinuta! Ce model este?

Mikule, s-a logodit prietena ta care te-a vizitat de curand? Felicitari!

Nina, Danielana, ati ajuns cu bine in Romania?

ma bucur sa aud ca ati avut parte de un Craciun minunat alaturi de familii. Eu am sarabatorit anul asta Craciunul la 28 de grade, iar acum trebuie sa facem rezervarea la hotel pentru anul nou, vom zbura cu unul dintre avioanele pe care lucreaza cumnatul meu si chiar el va fi pilotul. Este un avion mic, particular. Sunt foarte entuziasmata, este pentru prima oara!

Va pupic

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Sarbatori fericite fete dragi! Noi am sarbatorit frumos, in familie, intr-o atmosfera ca acasa! Tare bine a fost!
Mosu' a venit cu sacul plin, am fost tare cuminti anul asta.

Tania sa stapanesti sanatoasa masinuta, la cat mai multe drumuri! Super cadou!
Miri ce frumos ca prietena ta s-a logodit! Felicitari!

Va pup pe toate dulce si va doresc in continuare Sarbatori de vis!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Tania, felictari pentru masinuta. Asta da surpriza, uaau!!! sa o stapanesti sanatoasa si sa faci cat mai multe drumuri cu ea!

Miricel, felicitari prietenei si sa fie intr-un ceas bun!

Pe noi Mosul ne-a ocolit anul asta, dar nu suntem suparati. Avem un an nou cu 12 luni inainte.
Deci, din ianuarie o luam de la capat. Azi am avut primele semne de CM, cam devreme, iar luni mergem la test...
Si ca sa fie treaba buna, azi mi-am pierdut si plomba de 85 euro de acum 3 sapt. Asta m-a suparat cel mai tare. Acum astept pana pe 15 ianuarie.

Pupici la praline si vacanta placuta!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

tania, felicitari! ai fost cea mai cuminte dintre praline, vad. acum poti sa te deplasezi usor pana la mine la cafea.
ror, io sper ca nu-i CM-ul ala...poate sunt primele semne de...bebei?! io am avut la maria asa ceva.
mirik, multam de invitatie; ne-am simtit asa bine in seara asta. sper sa ne ierti ca suntem asa guralivi si sper ca nu i-am stresat rau pe "porumbei". va asteptam la noi la cafea cand vreti, in gashca. sau seara la un vin fiert reloaded ;))

carmen, azi am vazut un apel ratat de la tine. scuzeeeeeee
cum ee? abia astept sa-mi povestesti de spiritul craciunului sub soare arzator!

va pupe in masa, si sa va petreceti bine i continuare!

ps scumpi, si nu ne spui ce fu in sacul ala maaaareee????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ano, inca va barfim! tare bine fu cu voi:) bruno s-a dus la somn ca un sfarlez cu gura pana la urechi fericit de pupicu de noapte-buna:)pe ai nostri porumboi nu i-ati speriat:) tocma se retrag in apartamente:)))auzi? dar sora ta, e sau nu e?

carmencita, ma intreb si eu cum o fi craciun la 28 de grade? sper ca stie cumnatul tau ce face, sa mi te aduca intreaga inapoi!!!

ror, zic si eu, si daca nu e CM? si daca e, nu-i bai, o luati d ela inceput! cu tupeu si incredere!

oana, ai ajuns?

nino, se apropie se apropie:)))cati faci? ca stim ca oricum o sa te petreci de milioane!

am uitat sa multumesc pentru felicitarile de craciun primite: multumim frumooooooooooooooooooos, le-am atarnat pe toate "pe sfoara":)

mady si george, miha si doru, pacat ca n-ati venit azi,e ra si mai vesela casa! ati promis, o lasam deci pe o data urmatoare:)

scumpi, ce furmos, primulc raciun din viata lui sebastian ca acasa!

am baut vin fiert... m-am intors cu rotile in sus, ma duc sa ma var in pat pana dorm micii teroristii....si maine eultima mea zi libera...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

mirikule, nu e! da' nu se lasa!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miha special pt. tine am pus pozici pe contul nostru.

Ana, am primit o camera de filmat, acum am o noua preocupare, sa-l filmez pe bubulici. Mosul a mai adus si haine, o chestie de pus la gat, hainute si jucarii pt. Sebastian...

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

ia uite ce-am reusit io aici!

33

varsta mariei

Mergi la inceput