Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 19
miri_mik spune:
hei, vajnic cavaler ALEX! la multi ani! multi, puternici si sanatosi! sa nu te mai sacaie urechiusa, sa fii baiatul bun al lui mami si protectorul reinei! sa aveti cu totii parte de un Craciun de vis, si sa va astepte o caruta de daruri sub braduts in seara de Ajun!
ardeiash, mersi mult! da' io nu dau telefon:))) a zis ana ca ma tine in curent:)))
madi... io inca n-am ajuns la medic. dar sa vezi tu c emi-o incasez de data asta... si bruno e cu febra de doua zile. deocamdata doar nurofen dar daca maine nu-si revine.... iar antibiotic de la tanti.muci nu, tuse nu... doar febra. io iar dau cu presupusa ca-i otita, doar ca-i tare cuminte. noh, vedem maine. s asuni musai dupa ce veniti de la momentulX, ca io ma gandesc la voi intr-una si va tin pumnii!!! si de e sa fie, ma pun sa fac felicitare de casa noua:)))
tania, cred ca esti o fericita! oare eu cum voi fi colo peaste vreo 20 de ani? s-or bucura aimei sa ma vada? o sa fiu o baba acra care le face zile fripte la toti? hmmmm cred ca da:))) da' poate tot or veni cu drag acasa:)))
ror, ce mai zice vantul de vest? aduce vesti bune?
lamine e o vanzoleala, de nu mais tiu pe ce s apun mana mai intai. vin astia poimaine si io-s... in urma rau. nu gasesc fursecuri sa am si io de sarbatori... daca tre sa fac, ma spanzur:))) batut aldi si lidl azi, nik dom'l", nici vin fiert, nik... sa mor de ciuda si de inima rea. dar am facut sarmale cu varza de anu trecut adusa de soacra:) cica-s bune (io nu pun gura pe ele ca nu ma inspira) doar ca lipseste sare... eh, acu si domnu' sot! oricum arata a sarmale ca atunci cand le face maica-sa.... maine e tura doua de curatenie... mijto de numa mai ales ca muncesc pana la 12 dup-aia ducem copilu, sau poate mai pe seara, ca altfel n-apuc sa le fac pe toate...
azi m-a pocnit inspiratia si am scris scrisoare catre mos craciun in sistemul de incident report d ela servici:))) is curioasa ce moaca or fi facut aia:)))) m-a sunat o colega sa-mi spuna ca pt ea acu chiar vine craciunul:))) le-am facut si o felicitare sa le-o lipesc pe pereti, si le duc colegilor cioco maine:))) ca am muncit ca apucatii zilele astea sa bagam lumea in avioane, macar atata sa se bucure si ei:)
gata, fug la somn... la 4 plec, si e deja 11.15:) jiiiiz!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
alex, la multi ani! sa cresti mare, sanatos!
nina, sper ca ati ajuns cu bine in romania! am tot asteptat un sms, ceva!
madi, imi pare tare rau ca ati fost bolnavi! io am crezut ca ati taiat-o pe la rude deja!
mah, nu stiu cum de am reusit si io zilele trecute sa citesc despre emma. ma voi ruga pt ea in ajun....fereasca dumnezeu de ce i se intampla!
azi am reusit sa fac piftie pt prima oara in viata! de curcan, de data asta, sa pape si pilu'. am avut emotii ca nu-mi ies da' vad ca deja-s beton in frigi...iamiiii!!! cine doreste, e invitat la noi in ziua de craciun!
nu stiu dc mai reusesc sa scriu ceva ca-s busy tare. nici curatenia n-am terminat-o, nici bradu nu e, casa nu-i ornata, rufe de spalat la greu si papa.... si barbatu' munce si maine...asa ca va urez de pe acum sa aveti un craciun plin de sanatate, liniste, iubire, bucate bogate si inmiresmate...tot ce vreti voi!
sa vina mosu' cu multime de cadouri pt toti!
pupe
si multumim de cadouri si felicitari!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
anamana123 spune:
am scris in acelasi timp cu miri.
miriko, vin bun, dc vrei de fiert, gasesti la ikea, gata pregatit, aromat... ffff bun. se numeste glogg, parca. in cazu' in care nu stiai de el.... iti spun cum aflu ceva de slujba, bine ca mi-ai amintit
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Antoanela23 spune:
Buna seara, bomboanelor,
Alex, La Multi Ani! Nina, sa-ti traiasca baietul, sa fie sanatos si norocos.
Bepii, ce-mi place cum scrii, deobordezi de energie, nu stiu de unde ai atata, esti fantastica. Ini dau seama cat te bucuri ca ti-a venit baiatul, veti avea un Craciun minunat.
Mady, ce rau imi pare, biata Dominique prin ce a trecut, si voi pe langa ea. Unde ati fost la urgenta de a fost asa de aiurea? Bina ca acum aveti tratament corect, insanatosire grabnica.
Sa stiti ca data trecuta cand am scris m-am laudat degeaba ca-s sanatosi copiii, chiar din seara respectiva Sonia a facut febra peste 39,5 pentru vreo 3 zile, iar Victor, cand l-am dezbrcat, surpriza emisiunii... era plin de bube, are varicela.
Iar noi adultii suntem raciti cobza, inclusiv mama care se simte rau deja saraca de ea. Acum urmeaza sa vedem daca va face si Sonia varicela, macar sa scapam la ambii copii de grija asta. Desi va fi cam dificil, pt ca ea daca a luat de la Victor va face cand ni se termina concediul si nu stiu cum vom face sa stam cu ea acasa. Mama e plina de bunavointa dar nu e capabila fizic sa stea singura cu fata o zi intreaga. In fine, vom vedea.
Ana, felicitari pt succesele culinare. Daca ai timp si poti, trimite-mi si mie pe PM reteta de piftie de curcan, inclusiv detalii despre ce fel de carne cumperi, mersic mult cu anticipatiune.
Miri, brrr, nu e obligatoriu sa faca otita, cum ziceam Sonia a avut febra mare aproape 3 zile, muci la greu, cam urat colorati, dar in rest nimic, Doamne ajuta s-o tina asa. Oricum, sanatate multa si voua si copiilor si spor la treburi, e agitatie mare cand ai musafiri dar e si frumos.
Si ca sa inchei frumos, am facut si noi bradul ieri, mai mult sotul si cu Victor l-au ornat, eu trebuia s-o tin pe Sonia departe de globuri. A iesit tare frumos, imi place mult.
Va pup pe toate, multa sanatate, spor la bucatareli si curatenii, petrecere frumoasa,
Poze noi
Sonia la Un An!
Mihaela1171 spune:
Dragi fete cucuiete !
Bepii cred ca este tare bine sa il ai pe Denis alaturi de tine de sarbatori, va doresc sa petreceti cat mai mult timp impreuna
Nina La Multi Ani lui Alex, ii doresc numai bucurii si sanatate ! ma bucur ca ati ajuns cu bine in RO! va doresc petrecere frumoasa si clipe minunata alaturi de familie
Scumplici cand vedem poze cu "Mosul" Sebastian? mor de nerebdare sa-l vad in costumas !
Mady imi pare tare rau ca ati fost bolnaviori ! chiar acum in preajma sarbatorilor..... va doresc la toti trei multa sanatate si refacere cat mai grabnica!
La fel si tie Antoanela, imi pare rau sa aud ca v-ati imbolnavit toti, si mai ales combinatia raceala cu varicela cred ca este tare nefericita; va pup si va doresc multa sanatate si sa va reveniti cat mai repede !
Anamana bravo, felicitari pentru piftie ! daca ai nevoie de ajutor....doar spune ; si noi suntem acasa toate zilele urmatoare, fara planuri concrete, asa ca poate treceti pe la noi cand aveti chef.
Miricut succes la treburi, si la serviciu; multumim mult pentru mos, Doru a fost tare incantat; Monica a crezut ca ca este apa si a tras o dusca.....ne-am prapadit de ras ce fata a facut !
Noi stam bine cu cumparaturile si cu treaba prin casa, dar eu il am inca pe al meu sot disponibil asa ca nu este frumos sa ma laud; ieri seara ma facut impreuna sarmalele, cu varza de la Candan (multumesc Ardeias inca odata pentru adresa data anul trecut !); noi mai luam de acolo si masline exceptional de bune, vi le recomand, rahat cu nuca, halva, chiar si branza este buna.
Aseara al meu sot a mai fiert piept afumat in zeama de varza, cu foi de dafin si usturoi, mirosea super de super; dar nu am putut sa gust, caci nu m-a lasat ficatul ;
Maine cred ca ne riscam sa facem reteta de cozonac de pe forum caci am gasit si drojdie proaspata, tineti-mi pumnii.
Va pup si ma intorc la lucru, mai am o zi si jumatate.....yupiiii !
ardeiash spune:
sara buna fete mancav/ar mama ce harnicute sunteti..
ieeee
mi.a raspuns lucica .. amandoua suntem in constanta si o sa ne vedem.. ce bine!
fete.mi lacrimeaza ochii acum caci sus la 4 (io stau la parter) sunt niste tipi cu voci dumnezeiesti ce canta colinde ...mi.au lipsit colindele mai mult decat am crezut.. cred ca voi fi tot intr.o larma cand o sa le ascult!
madyuca: of, ce rau imi pare.. sanatate multa la domi si voua ... am fost la biserca si m.am rugat pentru voi.. de fapt am fost la manastire.. o manastire in varf de munte . munte de dobrogea. . si m.am gandit la voi toate si la familiile voastre. era superb acolo. era munte,apa.. liniste , superb .. cand am intrat la magazinul cu obiecte bisericesti privirea mi.a cazut direct pe omaicuta zambitoare, asa ca belgienii, ce avea un laptop pe genunchi .. m/a bine dispus si pe mine
miri : programul bisericii il ai pe prima pagina rombel care face transmisie in direct cu slujbele de la sf nicolae..
iar vin fiert gasesti la colryut. cora. carrefour intotdeauna la sticle de un litru . e super .. noi luam un bax intotdeauna...
produse specifice craciunului se gasesc la piata clemenceau .. pare naspa . .dar gasiti tot ce va doriti acolo
miha: ma bucur mult daca am putut fi de ajutor..
ma simt nevoita sa fac niste lamuriri ca sa iasa cozo bun... nu uitati:
=laptele sa fie caldut, nu fiert ca opareste drojdia
=drojdia sa fie dizolvata
=daca vi se pare ca ati obtinut o coca lichida adaugati faina chiar daca masina e in functiune pana capata aspect de coca , asa cum ati vazut la bunicutele voastre. se,ntampla asta pt ca sunt consistente diferite la fana, lapte.. etc
no. va tin pumnii si va pup..
mai intru sper maine sa va cant buna dimineata la mos ajun
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Dragele mele praline,
Pentru ca suntem in prag de sarbatoare, sau aproape, vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de familie si de cei dragi, sa va aduca Mosul ce va doriti voi mai mult Iar Noul An 2009 sa va aduca sanatate si multe vise de implinit!
Va pup pe fiecare in parte si sa ne auzim cu bine in 2009!
Ror
carmita_baby spune:
Buna motatelor, eu sunt in masina ne intoarcem acasa dintr-un parc de distractii 'Busch Gardens' in Tampa, Florida, cu multe si abrupte rollercoastere :-)
Alex La multi ani! te-ai facut baiat mare ce mai... are mama Ninuca de ce fi mandra! Sa va traiasca flacaul Nina si sa fie sanatos
Va pupicesc pe toate
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Ardeias ma bucur ca savurezi din plin timpul petrecut acasa, va doresc cat mai multe clipe frumoase; multumim pentru adnotarile referitoare la cozonac, dupa cum am spus, astazi ne incumetam si noi ; te rog pup-o si pe Lucica din partea noastra ;
Rorutz dragutz, multumim si pentru felicitare si pentru urari, va doresc si eu numai bucurii si sa dea Domnul anul ce vine sa vi se implineasca dorinta cea mare !
Carmitaaaaaa ai ajuns....cum a fost drumul? Ma bucur ca te distrezi si ....nici nu ai uitat de noi ! Si noi te pupicim si iti dorim o vacanta superba !
Mady sper ca Domi se simte bine de-acum si puteti si voi sa va linistiti si sa aveti parte de sarbatori frumoase ; mercic de adresa aceea cu camera de garda, dupa cum ai spus este bine sa nu ai nevoie, dar...eu s-ar putea sa apelez la ei
Acum inapoi la lcuru, AMR 4 ore 30 min si ACASAAAAAA !
Pupici tuturor
miri_mik spune:
Buna dimineata lui Craciun!
eh... fetelor e chiar Craciun, prima data dupa multi ani... simt ca e Craciun de-acasa in sufletul meu: am copiii extraordinari, un sot de zeci de milioane de pupici, mama aici, si cea mai buna prietena din ro! care... tocmai s-a logodiiiiiiiiiiiiiit! acu de dimineata! am inca pielea de gainaaaaaaa! ingrozitor de frumos si de romantic!!! deci sunt o fericita! si ea e de 5 ori fericita!
si-acum... va doresc sa simtiti aceeleasi cantitati de emotie care incalzesc sufletul in vreme de iarna asa cum le simt si eu, sa va simtiti "acasa" oriunde ati fi, sa petreceti cu drag si dragoste, sa faceti planuri pentru anul care vine, sa sorbiti fie o gura de cafea, fie sa rontsaiti un colt de cozonac, asa de dimineata, sa adulmecati miros de brad, sa va straluceasca in priviri mirajul Craciunului!
Craciun fericit!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png