Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
georgiana310 spune:
Fetelor, sunteti adorabile!
Ilinca, asa am ras dupa ce am citit primul rand...
De citit se citeste romaneste, exact cum scrie BRISEES - cu doi E si accent pe ultima silaba! O sa ii spun BRIS care inseamna "raza de soare". Am numele asta in cap de cand mi-am cunoscut sotul asa ca, asta daca l-as schimba chiar m-as confuza foarte tare... 
Da, o sa fie bine, sanatoasa sa fie si sa mi-o tina Dumnezeu fericita! Am aflat totusi si o veste buna: s-ar putea sa ma lase sa nasc fara cezariana. Dar vedem mai incolo asta!
Multumesc fetelor pentru incurajari!!
Ana Maria, daca vrei, iti dau numarul prietenei mele si povestesti tu cu ea la telefon... Dar da, trimite si in tara!
Pupici,
19+
Brisees
gia
inapreda spune:
Joanna draguta, ma bucur ca te-ai intors acasa.
Multi pupici.
PS. De ce ai in semnatura de 2 ori
?
Gina
21+
Poze
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png
Gina2008 spune:
Buna "tufetele" 
Am fost la Synevo pentru recoltare secretie pentru nenorocirea de streptococ de grupa B. Sa vedem daca a disparut. Iar joi ma duc la alte analize de sange, cele de sarcina trimestrul II. M-am saturat de atatia doctori, pe bune!!! 
GEORGIANA... imi pare rau sau bine pentru tine... Si eu astept cu nerabdare urmatoare ecografie si sper sa nu-mi ia nimeni baietelul. Cand ma gandesc ca atunci cand am aflat am fost oarecum dezamagita, pentru ca imi doream atat de mult o fetita! Iar acum... cred ca as fi distrusa cateva zile... cum sa mi-l ia pe Calin si sa-mi dea o fetita... Sper doar ca dr. Pop stie ce zice si ma gandesc ca mie mi-a spus cand aveam 17 saptamani jumate. Sper ca a vazut bine... 
INAPREDA... cand te numesti oficial Geta, numele de Gina ti se pare o minunatie. Nu m-am suparat evident, fiecare cu preferintele lui, dar imi aduc aminte ce fatza a facut actualul meu sot acum 13 ani cand ne-am cunoscut si i-am zis ca ma cheama Gina... Ulterior mi-a marturisit ca nu ii placea deloc pentru ca avea in anturaj o persoana care se numea asa si care era nesuferita. Acum, dupa 13 ani, mi se pare ca iubeste foarte mult numele asta ![]()
Gina
25+ mami de
CALIN
rivali spune:
multumesc Ilinca!
Dupa ce il culc pe pitic o sa fac si eu, am tot ce-mi trebuie.
Esti o fericita ca o ai pe mama ta cu tine. Eu chiar aseara vb cu sotul ce o sa ma fac eu cu trei barbati in casa
, or sa ma manance si pe mine. Nu-mi place deloc sa stau in bucatarie dar se pare ca asta va fi soarta mea, o sa fie al doilea job al meu
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+
Pisik06 spune:
Buna dragi mamici si bebici,
Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor. Gia, nu te necaji, sanatos sa fie bebe, ca nu conteaza ce e. Eu imi insuflasem asa tare ideea ca e baiat, desi undeva in sufletul meu imi doream fetita, ca atunci cand am afat ca am fetita, nu pot spune ca nu m-am bucurat, dar parca am avut o urma de regret si pt baietel, desi mereu ziceam ca nu ma vad mamade baiat. Acuma m-as vedea mama si de fata si de baiat si de doua fete si de doi baieti si de pereche
Ayla, f dragute rochitele. Am fost si noi sambata la baby expo si am luat pt mine o fusta si niste sutiene si chilotei, plus o perna din aia multifunctionala, care e f buna de acuma, ca momentan tin laptop-ul pe ea in pat. Pt bebe am luat numa strictu necesar pt spital si prima zi probabil, ca asa am convenit cu tati care e mai supersitios. I-am luat doua body-uri, 2 caciulite subtiri si una groasa, un set cu bluzita, pantalon, babetica, manusele si caciulita si o salopeta groasa. Noi am luat majoritatea pe vernil, verdele ala crud de fapt, mi-a picat mie pe culoarea asta, asa e si camera dealtfel. Si body-urile unul e alb, unul e alb cu desene. Deocamdata nimic roz, ca sigur va primi.
Fetelor, nu mai vorbiti de spaghete ca eu sunt disperata. De cand stau acasa, mai mult in pat, am pus peste 2 kile in mai putin de 2 sapt

. Deja am mai mult de 7 kg puse, nu stiu unde o sa ajung, ca si asa eram plina de felul meu
Pupici pe burtici
23+ 
petrean spune:
Eu n-am fac probleme ca voi avea 4 barbati...stiu sigur ca Andrei m-a mostenit pe mine in ale gatitului...la cat de pasionat e de mixer..batator de carne..si multe alte chestii de prin bucatarie..uneori spun ca trebuia sa fie fetita...si cine stie..vreunul din gemeni poate va fi si el pasionat..who knows..dc nu..o scoatem la capat..ca doar suntem pui de ardeleni![]()
![]()
Bogdana
23+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ilinca_M. spune:
Eu ma mai bucur ca e fetitza dintr-un motiv: de obicei fetitele seamana cu tatii! Macar asa sunt toate sansele ca fetita mea sa aiba ochi albastri (sotul meu si tot neamul lui din ambele parti au ochi albastri!) si sa fie inaltutza, nu ca mine, o piticutza:)) (nu ca n-ar avea si piticutele avantajele lor, ohoho;).
Despre prenume eu cred ca important e sa se potriveasca si cu numele de familie, si pus inainte si dupa. Am o colega in locul careia eu as fi fost profund nefericita, parintii i-au pus frumosul nume Monica...dar numele ei de familie incepe cu Ca!! Va dati seama ce dezastru, parerea mea! In locul ei ma maritam la 18 ani sa scap de cacofonie, dar ea nu da semne de ingrijorare, cred ca s-a obisnuit![]()
Mie ca nume de baiat imi placea cel mai mult Radu, dar stiam ca n-o sa-l pun, numele de familie incepand cu Di...frumos ar fi sunat: RaDUDI...Dudi:)))
[19]
inapreda spune:
GINA, sincer, intre GINA si GETA nu prea vad vreo diferenta de sonoritate sau..."frumusete" 
SI daca e sa ne "intrecem" in "minunatii", al 2-lea meu prenume e...IONELA. Nu ride, te rog.
Tu? Cu ce te lauzi???
Gina
21+
Poze
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png
Ilinca_M. spune:
Tufete, terminati ca mor de ras aici, zgudui fatuca! Geta, Gina, Ionela...macar aveti umor si puteti sa faceti "haz de necaz"...Ce sa facem daca bietilor parinti numele astea li s-au parut frumoase atunci, eu si daca m-ar chema...Kunigunda (asta a fost primul nume care i-a trecut prin cap lui taica-meu, noroc ca n-avea niciun cuvant de spus in fatza maica-mii, maica-mea a fost nascuta pentru cariera de dictator, pacat ca n-a avut conditii sa si-o dezvolte!
) tot nu le-as reprosa nimic parintilor, mi-ar fi mila
. Dar cum ziceam, macar o sa am grija la fetitza mea
. Bine, maica-mea facea aluzii (subtile ca o grebla!) cum ca al doilea prenume ar putea fi al ei (Marcela!!) dar i-am zis:"io nu-mi bat joc de copchil, nu-i destul ca si-o batut bunica joc de tine?!" pentru ca sincer, Marcela mi se pare un nume uratzel si demodat.
In schimb imi place din ce in ce mai mult Sofia...dupa ce ca inseamna intelepciune, eu predau si filoSOFIE!![]()
19
MADYN spune:
Dragelor, eu sper ca chestia cu stabilirea vietii copilului, cu planurile si visele facute in numele lui e doar o gluma, un alt fel de a va exptima dragostea profunda pe care deja o simtiti pt. puii vostri. Pt. ca de fapt ei sint niste fiinte independente care singuri isi vor croi drumul in viata. Iar noi, parintii ar trebui sa fim alaturi de ei indiferent de alegerile pe care le vor face.
Mady
19+
si Mihai - (1-aug-2006)