Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ayla sa-l fi vazut pe al meu sot cu ce fata se uita la rochitele tale...ii sunt tare dragi fetitzele, unde au fost ei 3 baieti la parinti.

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

fetelor, aseara mi s-a miscat pt prima oara burta
bb mi-a mutat burta....am incremenit....ne uitam amandoi la burtica ca doi prosti

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

MIHAELACG felicitari!!!!!!!!!!

De abia astept! Dar cred ca mai am de asteptat pt. ca eu tirziu (la 20 sapt) l-am simtit ca misca.

Gina 21+

Poze

http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, eu am fost la cumparaturi de sutiene ca nu se mai putea si surpriza ....stitzi in ce masura am intrat??

in 75 dublu D! sunt in stare de shoc. mentionez ca purtam 75b pana acum 5 luni, iar dublu d-ul asta cred ca imi mai vine maxim 3 sapt. oare ce ma fac? imi iau dinalea de babe??

22+
Poze

Mergi la inceput

aris, esti in crestere, cred ca al tau sot e tare fericit.
mie nu mi-au mai crescut din luna a 3-a, am ramas la 80 C.
VREAU SI EU "ii " mai mari, oare mai cresc?

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

inapreda, nu se stie, daca e marisor si are putere, sa vezi ce-o sa-ti plimbe burtica
plici plici mi-a zis ca o sa-l vad miscandu-se intre sapt 23-26, si ieri s-a intamplat minunea.
s-o mai fi ingrasat si fotomodeala mea?

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Aveti dreptate cu hainutele de fetite,sunt asa frumoase. Eu de cate ori plec la cumparaturi pentru pitic nu prea gasesc deloc sa-mi placa iar la haine de fetite le-as cumpara pe toate.

in legatura cu dublu si triplu test aveti dreptate, stres inutil. Dupa ce l-am facut la prima sarcina am zis ca daca o sa mai fiu insarcinata nu o sa mai fac. Dar...am facut dd test pt ca mi l-a recomandat medicul ,a iesit bine , iar TT a zis ca nu am peste 35 de ani si nu mai este nevoie sa-l fac, dar eu in prostia mea l-am facut si... dupa rezultate defecte tub neural 1:667 Stres , o sapt de bocit , med imi zice ca nu crede, pana am facut eco morfo nu m-am linistit.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu am bolunzit de tot: ghiciti cu ce m-am indeletnicit! Mi-am facut o portioacaaa de spaghete, cu sos cu ciumperci, muschiuletz rromalez si suc de rosii, de se puteau satura 3 oameni solizi. Da' credeti ca m-am lasat? Cu castronocul in fatza, pusa pe fapte mari, am biruit spaghetele in cam 20 de minute. Asta a fost "micul" meu dejun!!
Eu am tot 80C la sutien acum, dar la "impresionanta" mea inaltime de Madonna, va dati seama...e cat DD-ul vostru, cred:)))
Petrean, eu stau in zona blvd. Traian, aproape de unde era Marinexul, de fapt intre hotel Mara si Marinex.
Abia astept sa cumpar si io rochitze. Deocamdata mi-e prea frig si lene sa purced prin magazine, va admir pe cele care vreti Lamaze si masaj!

[19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Shtiu ca suna prostesc da inca nu shtiu ce e lamaze. Ceva cursuri presupun. La ce sunt bune ele si daca se fac in Bucuresti stie careva? Sau s-a inscris cineva la asa ceva?

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

am fost astazi la eco!

nici nu stiu ce sa mai zic... asa cum m-am temut, mi-au schimbat baietelul cu o fetita! Asta dupa ce i-am stabilit viata m-am gandit cum o sa-l cheme, m-am hotarat ce fel de mama de baiat voi fi, i-am gasit pana si nevasta... Si... de fapt, trebuie sa o iau de la capat! Noroc ca nu am cumparat nimic, ca nu mi-am vopsit casa in albastru, ca nu am facut invitatii de botez sau mai stiu eu ce omagii in asteptarea BAIETELULUI.

Am fost taaare dezamagita, nu m-am putit opri din plans pana am ajuns la masina si asta nu pentru ca nu imi doresc o fetita, ba din potriva! Dar atat m-am reportat la baietelul meu cu tot sufletul, exprimarea si viata mea incat acum... am senzatia ca cineva mi l-a luat! E drept ca mi-a dar in schimb o fetita pe care... acum voi incerca sa o definesc, sa o cunosc, sa mi-o inchipui. Abia acum voi incepe sa povestesc cu ea.

Bine, daca stau sa ma gandesc, pana am ajuns inapoi la munca, printre lacrimi, plangand si povestind cu cumnata mea la telefon deja ne-am inchipuit cum o sa stie pana la 3 ani toate seriile din Sex&The City si toate cataloagele de moda. M-am hotarat ca o sa poarte rochite chiar si cand doarme si clar, va face pian: ca mama ei! Asadar, pana diseara voi termina de planificat si viata lui Bris - pentru ca asa o sa o cheme: Brisees.

Cu lacrimi in ochi, ma bucur inca o data ca sunteti aici si ca pot sa spun cuiva ce simt exact cu cuvitele astea.

Pe de alta parte, am facut un tatic fericit!

pupici,

19+ Brisees

gia

Mergi la inceput