Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
lysbeth spune:
Neata fetelor:)
Eu sper ca bebitz sa fie lafel ca fetita mea in primele luni: se trezea la 3-4 ore, miorlaia un pic da incet sa nu auda cineva, manca si se culca instant. Cred ca a fost cel mai cuminte copil pana la 1 an... dupa aia au inceput problemele
Se spune ca daca un copil e cuminte cand e mic devine nazdravan cand creste si invers
Asa o fi...![]()
20+
Damian
mihaelacg spune:
neata burtici!
cocufan, ma bucur a ai o printesica asa voioasa. sa fie sanatoasa.
sa stii ca nici mie nu mi-a dat sa fac nici dublu test nici triplu test. o sa am 31 de ani in luna care nasc.
rivali, ai mare dreptate, cand ma gandesc ce ne astepta putin mai tarziu......eu deja obosec, nu mai pot sa stau picior peste picior, nu mai sar in viteza din pat, si cand vb mai mult, abia pot sa mai respir.
si inca asta nu-i nimic
dar suportam nu? merita orice bb-ii nostri nu?
mitzica
23+
sau 
lysbeth spune:
Sa nu uitam de urcatul scarilor
Mi se par criminale in ultimul timp. Inainte urcam in fuga pana la etajul 8 si acum imi dau sufletul pana la etajul 2
20+
Damian
rivali spune:
Eu in luna a noua nu ma mai puteam intoarce de pe o parte pe alta,simteam ca am nevoie de o macara. Nu ma ingrasasem prea mult ( cam 12 kg) acum nu stiu ce o sa fac ca am ramas cu destule kg dupa prima sarcina plus cate o sa mai pun 
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+
mihaelacg spune:
fetelor, mi-am sunat o prietena care a nascut acum o luna sa-mi dea nr. de tel de la tipa cu care a facut Lamaze.
vreau si eu sa fac + masaj , aviz galatencelor mele, ne "bagam"?
nu-mi place sa merg singura, ar fi super sa ne intalnim si sa mergem impreuna.mititica, iuca....parca mai e cineva..floric?
mitzica
23+
sau 
silvi8 spune:
neata burtici!
ce faceti? sunteti bine?
eu nu mai am rabdare, maine merg la dr la morfofetala...deabia astept sa vad ce face bb si sa vad ce zice dr de contractii. am multe sa-l intreb dar asta e problema nr 1.
denisamada, bun venit la noi!arcina usoara si bb sanatos! daca nu scrii repede vreo 10-12 mesaje noi nu iti vedem postarile in timp real asa ca povesteste-ne despre tine...
ayla, superbe rochitele printeselor...incet incet faceti o garderoba completa!
ilinca, multumesc de aprecieri
bruno nu este insa un catel de rasa asa ca nu l-am inscris pe la concursuri. ptr mine nu conteaza rasa oricum, eu iubesc toti cainii ...luna viitoare vom avea iar pui mici, deabia astept ...cu toate ca e foarte greu cand ii dam sa ma despart de ei...
o zi minunata tuturor!
silvi
22 +
VINE BEBE
POZE
aris26 spune:
neatza
ayla - m-am topit cand am vazut rochitzele. adevarul e ca am vazut nishte haine pt fete absolut superbe.
si eu am cumparat deja suficiente body-uri pentru o saptamana, cred ca ma potolesc, pentru ca o sa mai primesc si cadouri. i-am luat mult lucruri roshi...suntem brunetzi amandoi asa ca sigur o sa-i stea bine in roshu.
22+
Poze
Ilinca_M. spune:
Iuhu, tufete, am schimbat saptamana
. Abia astept sa ajung la 38-39![]()
Nici eu nu am facut niciun triplu test (nici dublu, nici cvadruplu), desi intr-o vreme ma batea gandul.Apoi am citit pe aici si m-am lamurit: valori de "risc", care pot fi corecte sau mai ales NU, stres, o gramada de bani si pentru ce?! Ca oricum nu as renuntza la ea acum!! Deja mi se pare ca are personalitate
[19]

Andrei Luca -15.12.2006