Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

A venit mosu'....
Aseara Paul a frecat la ghetute de numa', azi dimineata s-a infundat cu ciocolata pana la loc comanda... el abia acuma a primit ciocolata, de reo luna incoace de vreo 2 ori, asa ca azi-dimineata a fost dezmatz total.. si eu i-am tinut isonul asa ca mi s-a facut un rau (cioco pe stomacul gol... el bause lapte, eu nimik) de am baut o lamaie mare sa-mi treaca

Au inceput sarbatorile

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Noua Mosul ne-a adus saltea pt patut Ce nebunie a fost aseara in Auchan, il iau eu pe Iustin cu salteaua sub brat si-un cos plin spre casa pt gravide....cand colo casa plina, se si blocase. Buuun, ne punem la rand la cea de langa, ca se ne uitam cu stupoare unul la altul in clipa urmatoare, cum o `dama fina` (culmea, imbrcata fte bine, plina de bijuuri, asa la vreo 50) se baga fix in fata mea cu carutul, inca a trebuit sa-mi feresc burta. N-avea nici o taina. Iustin ia cosul, si se baga si el in fata ei, eu tineam salteaua, apoi pe sus, peste `duamna`, ii dau salteaua, ea din nou nici o urma de remuscare. Doaaaaaamne, mare ti-e gradina! Eram ca-n filmele cu prosti.....

Oana, multumesc , oi respira eu cumva, am fi teroare sa ne apucam sa respiram impreuna la telefon. Ce mortala e poza asta http://picasaweb.google.com/oanaileana.rusu/Septembrie2008#5252638857308616082 , ati crescut nu gluma, si vad ca toti baietii mureseni au ochi innebunitori, apropos de ochii profului de engleza Bia

Bia, ce fain ai surprins bucuria venirii Mosului.

38+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine....
..La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta

Oana...si eu m-am speriat aseara de dani cata ciocolata a putut sa bage in el. Dar am ascuns-o si i-o dat treptat .
Anca...deseara deci faci o plimbare prin centrul luminat..sa ne spui cum e. Ciudata baba aia...nu i-ai zis vreo doua? Ca eu sigur i-as fi spus .
Olim, am vazut pozele cu Alex la 1 an..seamana cu tine foarte mult .
Ochii albastrii sunt flebetea mea...si paul de Oana are niste ochi .. Eu de cate ori il vad pe sotul Oanei ma gandesc ca il cunosc de undeva...dar de fapt nu il cunosc..seamana foarte bine cu un tip arab cu care am lucrat.
La mine in familie sora-mea e Nicoleta, sotul ei Nicolae, nepotul meu care imi e si fin e Nicolae...asa ca deseara daca am chef merg pe la ei. Sotul e la servici asa ca ma cam plicti. Maine mergem la fini sa dam cadourile ca inca sunt aici.
Weekend placut va doresc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Criss tu erai cu lego ala mare de 215 piese XXL...acum mi-a venit pliantul de metro si este oferta la 154.58 lei oferta valabila din 11.12.2008.
Kover...tu ce ai facut cu masina de pompieri? I-ai cumparat-o aia mare?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Bianca, merci de informatie. Deja l-am cumparat de la Real, sta pitit in dulap. Dar asta are 1800 de piese, a costat 199 lei.
Ieri am fost si noi la Auchan, era un balamuc de doamne fereste. Cred ca am vazut-o pe Brigita cu fetele, nu sunt sigura dar totusi cred ca era ea.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss... cred ca asta e pt copiii mai mici...are piesele mari de tot si e in cutie dinaia mare. Si eu am vazut cutia aia mare la Real dar mi s-a parut scump si asta de acum e mult mai ieftin. probabil este si ca al tau tot la acelasi pret./..am sa ma uit de curiozitate daca merg pe la Metro.
Si cred ca voi merge...sotul meu vrea aspirator de masina de Craciun si in real nu am gasit, in Auchan am gasit unul slabut...sa mai caut..
Ai grija cu pititul lucrurilor ..prietena mea a ascuns cadoul de Mos Nicolae pe dulap si copilul a si vazut si a cerut "macaraua aia de a Mos Nicolae" (are 2 ani si 8 luni copilul).
Eu inainte de Craciun ma apucam de cotrobait prin casa sa vad ce imi va aduce mosul (asta dupa ce am stiut ca nu mai este mos). Dar nu prea aveam noroc la gasit...ori le ascundeau bine, ori le cumparau atunci doar . Oricum stiau ca imi place sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pentru toate Nicoletele, o www.youtube.com/watch?v=AKRCo3347fw" target="_blank"> dedicatie si urari de fericire si noroc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Bianca, deocamdata nu-mi fac griji pentru ca Alex nu are obiceiul sa cotrobaie. Si nici nu are ocazia, pentru ca nu sta singur acasa niciodata. Asa ca sunt linistita. Eu sunt aia mai nerabdatoare si cand stiu ce mult isi doreste sa primeasc lego, mai ca imi vine sa i-l dau acum. Ma controlez, ca nu mai am bani sa-i cumpar alt cadou pana atunci.
Ma gandesc totusi cum va fi cand va desface pungulitele cu piesele minuscule de lego. 1800 de piese maruntele... e ceva.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss...pai aduni bugatile de lego cu farasul si matura .

Fetelor nu ii fac reclama...doar va spun...
Maine se deschide oficial spatiul de joaca al prietenei mele ...e gratis intrarea, copii au la dispozitie o camera mare plina cu tuburi , topogane si bile (ca cele de la Real),o sala cu jucarii si inca una cu Tv ...aia e pt parinti la chefuri.
In caz ca va intereseaza sa mergeti sa vedeti cum arata maine e gratis, in rest am vazut ca e 9 lei ora..program de la 11 la 20 zilnic...deci se poate merge oricand si lasa copilul acolo sa se joace.. asa ceva nu stiu amanunte. Adresa e vizavi de fabrica de medicamente...pe Cuza Voda colt cu Arany Ianos.
Dupa masa vom merge si noi..in jur de ora 17-18 asa ca daca veniti trageti-ma de maneca ca m-as bucura sa ne cunoastem .
Anca poti sa vii si tu sa o dai pe bebelina prin tuburi, cred ca i-ar placea nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Criss, sa-l pozezi pe nazdravan cand isi descopera cadoul, ce clipe minunate!
Eu nu ies in seara asta, e crunt cand tb sa ma incalt, ma incalta Iustin dar ne ia cateva minute, mi se umfla picioarele grozav... si parca n-as da acum bani pe papuci 40, folosesc cea mai mare pereche de cizme pe care-o am, cumva mai trec cateva ore/zile/saptamani
Sa nu dati cu pietre: mai `nainte am spalat geamurile la camera bebelinei , erau cam patate; mi-am facut si manichiura, tot mai fac cate ceva si zic `gata, acum pot naste!`, mai ramane sa ma spal pe cap, sa dau bine in poze
O sa ies maine seara, vine sora mea cu cercelusii pt Sara, sa-i pun din spital, iesim toti maine.

38+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput