saltea prin curier

saltea prin curier | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

se pot trimite saltele (1,60 /2,00) prin curier? n-o fi prea mare volumul?
am gasit o super saltea la producator, doar ca-i la vreo 600 km. pretul e super convenabil, mi-ar conveni s-o iau chiar si daca drumul ar costa vreo 200 ron. a mai primit cineva asa ceva prin curier?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia1977

se pot trimite saltele (1,60 /2,00) prin curier? n-o fi prea mare volumul?
am gasit o super saltea la producator, doar ca-i la vreo 600 km. pretul e super convenabil, mi-ar conveni s-o iau chiar si daca drumul ar costa vreo 200 ron. a mai primit cineva asa ceva prin curier?

iulia

Acum, depinde despre ce saltea este vorba. Daca vorbesti despre cele din spuma poliuretanica/latex astea vin rulate si impachetate intr-un sac de plastic in vid si sunt relativ usoare. Celelalte, n-am idee cat de greu transportabile sunt. La primele am cunostinte care au comandat si nu au fost probleme cu transportul.
Daca imi poti zice si mie unde ai gasit, sunt interesata.
Multa bafta la cumparaturi!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

e fabrica de saltele la valenii de munte, jud prahova. mai multe amanunte deocamdata nu stiu. am vazut la cineva salteaua. e superlux-ortopedica, groasa de 35 cm si am inteles ca pretul ei e vreo 4,5 mil. suna bine, nu? doar ca e asa departe de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Poti sa primesti salteaua prin curier. Pretul se va calcula volumetric ( au ei o formula pentru coletele care sunt mai mult voluminoase decat grele ). Cat despre costul de transport - un colet de 50 kg costa cam 75 lei. Cred ca o saltea nu ajunge la 50 kg nici macar calculata volumetric.

Mergi la inceput