se pot trimite saltele (1,60 /2,00) prin curier? n-o fi prea mare volumul?
am gasit o super saltea la producator, doar ca-i la vreo 600 km. pretul e super convenabil, mi-ar conveni s-o iau chiar si daca drumul ar costa vreo 200 ron. a mai primit cineva asa ceva prin curier?
Citat: |
citat din mesajul lui iulia1977 se pot trimite saltele (1,60 /2,00) prin curier? n-o fi prea mare volumul? am gasit o super saltea la producator, doar ca-i la vreo 600 km. pretul e super convenabil, mi-ar conveni s-o iau chiar si daca drumul ar costa vreo 200 ron. a mai primit cineva asa ceva prin curier? iulia |
e fabrica de saltele la valenii de munte, jud prahova. mai multe amanunte deocamdata nu stiu. am vazut la cineva salteaua. e superlux-ortopedica, groasa de 35 cm si am inteles ca pretul ei e vreo 4,5 mil. suna bine, nu? doar ca e asa departe de mine.
Poti sa primesti salteaua prin curier. Pretul se va calcula volumetric ( au ei o formula pentru coletele care sunt mai mult voluminoase decat grele ). Cat despre costul de transport - un colet de 50 kg costa cam 75 lei. Cred ca o saltea nu ajunge la 50 kg nici macar calculata volumetric.