Cuvinte care apar modificate

Cuvinte care apar modificate | Autor: misha71

Link direct la acest mesaj

Am postat un cuvint, mai exact "m-u-i-e-r-e" (fara liniute) , care de altfel exista in DEX, dar intotdeauna apare "ia o pauzare". Este cazul chiar sa iau o pauza sau tine de voodoo?

Serios acum: exista cumva restrictii in utilizarea unor cuvinte?
Aici este si link-ul unde am comis-o

Multumesc anticipat pentru raspuns.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

m u i e r e este modificat. ca si cre mu iesc. daca le studiezi, iti dai seama de ce. e o greseala a siteului, adica se baneaza tot ce contine literele alea una lang alta... asta e, eu m-am distrat teribil cand mi-a aparut modificat prima data. dar asta e regula, ne supunem

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

m-am gindit eu ca despre asta e vorba , da' chiar sa-mi s-u-g-e-reze sa iau "o pauza" pentru asta....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Acu' m-a mincat si pe mine sa mai verific si altele si am observat ca cel-mai-cel dintre toate ("responsabilul" pentru aparitia acestui site , domnul organu') apare in toata splendoarea Mariei Sale, insa Doamna noastra apare cu stelute.
Asta e discriminare, zau asa!

Acu' sper sa nu mi-o fur pentru incercarile mele literare...

Imi cer scuze anticipate celor pudice

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Verificat si eu! Mai, mie si una (barbateasca) si alta (m-u-i-e-reasca) imi apar cu stelute. Am observat, insa, ca denumirea stiintifica nu e instelata , desi eu stiu oameni care injurau si stiintific!

misha71, amuzant topic! Multumim pentru zambetul de inceput de saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai s-au mai configurat pe ici pe colo cuvinte "mai utilizate" nu este tot DEX'UL dar mai progresam.
In sfarsit ideea ati prins-o.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai urmeaza sa modifice si mai marii intelectuali ai nostri dex-ul si gata...vom vorbi cu **** de acum.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput