Puiuti de randunici 2008!! (145)
Raspunsuri - Pagina 4
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Valentina, printesita ta e o scumpica!!!! Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)Pozele mele Povestea nasterii |

Livy, e baiat!!!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
Nicoleta spune:
Hm, m-au tras in piept astia cu fondul gri... Si da, maslina a ajuns!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
VALENTINA C spune:
citat din mesajul lui lyvy![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valentina poti sa ma si sa ma si sa ma si sa ma pentru gafa care am facut-o, scuza-ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Matei e foarte frumos in poze!!! Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)Pozele mele Povestea nasterii |
Nu-i nici o problema!

Nicoleta spune:
Valentina, l-am vazut pe baietelul cu pantalonii LOZ, e un scumpic si jumatate! Si un grasanel! Mai alaptezi?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bubu05 spune:
Fetelor, am trimis pe mailu-ul comun un regim de slabit. E vreau sa ma apuc de maine...sper sa ma tina...maine trebuie sa gatesc si vreau sa nu fiu tentata sa gust 
Tuchi, daca ai timp sa te uiti, sa-mi zici si mie o parere.
Mi l-a dat o colega de servici, cand am vazut-o era slaba "moarta" sa zic asa, tinuse regimul asta 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Valentina, l-am vazut pe baietelul cu pantalonii LOZ, e un scumpic si jumatate! Si un grasanel! Mai alaptezi? Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
Da, inca mai am laptic, din fericire.
mstela spune:
Salutari.
UREZ SI EU LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII, MAMI_PAPATOT!!
LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!
nicol,multumesc de sfat,vedem noi cum o vom scoate la capat cu lapticul.Adevarat ca numai de la socrela vrea,si numai cateodata.Mai devreme l-am pus pe randunoi sa-i dea ca nu e socrela acasa si aveam intr-o biba putin laptic de la mine si in alta praf.I-am zis sa inceapa cu lapticul de la mine si apoi sa-i bage repede biba cu praf.A baut lapticul meu printre maraieli,si pana a bagat el biba cu praf,s-a suparat Teo si nu a mai vrut.Dupa aceea nu mai vroia sa vada vreo biba,era traumatizata.

luny,nasol de tot faza cu soacrata.Dar ce se baga ea frate intre voi??
De ce nu se duce cu fisu celalalt in concediu??Off..nasol.
Mihutza,crocodilul pe care ai asezat-o pe Andra,nu era viu,nu??
Ce Gradina zoo mare!!
cUSCRA,moamaaa,ce sanie isi trage gineremeu!!
O plimba si pe soatza-sa in iarna asta?![]()
Wau,livy,ce super poze am vazut!
F frumos..ca in povesti!!
Moamaaa Simonette,ce tare e Yannis!!

Mai dar bombonik cu dulceata mai e Luca!
Bine,nici Yannis nu e mai prejos!
Raluca
Zoze,eu iti dau un
,ca tu nici macar un cuvintzel nu mi-ai dat mie!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Pe b1 e povestea soniei!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
VALENTINA C spune:
Ce zapada e la Brasov!!!Ce as veni si eu la o tavaleala, dar cand ma gandesc la imbracatul lui Matei, renunt la gand!!
Hai ca ma duc sa-mi fac unghiile, ca maine incepe o noua saptamana.

Iris Miruna (12.03.2008)
si sa ma
si sa ma
si sa ma
pentru gafa care am facut-o, scuza-ma