Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
mar_ysa_28 spune:
WOW alexa 210 ml??? Eu tocmai ce am incercat sa ma mulg sa vad cat pot sa scot...sa am si eu de rezerva...si ce crezi 50 ml cu chiu cu vai...ce sa fac? Oare bebelina nu se hraneste suficient? Am pompa electrica de la nuk...
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Julia, Oceanborn multumesc mult pt sfaturi! Incerc sa imi mentin calmul, rabdarea si toate cele. Problema e ca nici lumea din jur nu ma ajuta. Aseara bunica-mea era disperata ca fetitele oricum vin mai devreme, iar a mea nu se clinteste nici macar aproape de termen. Ca sa nu mai vorbesc de toata lumea care ma intraba daca am nascut. Deja cand suna telefonul primul lucru pe care il spun e ca n-am nascut inca! Iulia 39+ |
Nu prea suna a incurajare, dar eu am nascut-o pe Maria la 40 sapt si 6 zile.
julia
36+ + Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
brie spune:
Buna dimineata mamicilor
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI. SA VA TRAIASCA PUIUTII SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI!
Eu raportez ca sunt muuuuulllttt in urma cu somnul, cu nervii intinsi la maxim gata gata sa sara in aer. De saptamana trecuta de cand am plecat de la mama si am venit acasa sunt VARZAAAA. Moro mou si-a schimbat locul probabil si odata cu el si programul. Primele zile a fost crunt. Ziua mai dormea ce mai dormea, dar noaptea NIMIC. Stateam cu ea in brate cu schimbul, cand eu cateva ore, cand sotul meu. Cand simteam ca nu mai pot de brate si de durere de spate, de picioare il trezeam pe el si ma culcam eu si tot asa.
Era greu si pt Brianna, ele dorm amandoua in aceeasi camera.....se trezea si cealalta si incepea sa planga ca ea e rupta de somn a doua zi la gradi.... O luam cu mine in pat pe urma statea tati cu cealalta.....offffffffffff.
Brianna bineinteles ca a luat o raceala de la gradi o doare gatul, tuseste . Pana acum vad ca cea mica nu are niciun simptom.
Cu tzitzi stau mai mult decat prost.Un alt motiv care agraveaza toata starea asta a mea (de la euforie in extrz in nervi si invers). Pai ma uitam la pozele tale mirtha, pai ai tzitzi nene nu gluma. Bravos muher! Pai daca va pun poze cu tzitzile mele......arat ca alea din somalia. Deja eu am bagat si formula (Milumil).Ii dau o masa de la san adik ma mulg de doua trei ori pana la ora mesei ca sa pot strange un bibe plin, si o masa i-o dau cu lapte praf. Asta cat mai tine. Deja urla de se invineteste cand o pun la san. Trage trage cat vine repede primul laptic dupa care cand nu mai curge ea se enerveaza pt ca e o fomista si o gurmanda, si incepe sa urle de foame de nu o mai impac cu nimic.
Noaptea o pacalesc cu patulul ei si doarme acolo, dar ziua nu am sanse. Acum doarme langa mine aici, pe masa in balansoar.
Hai ca am impresia ca nu mai sunt coerenta in "discurs".....am obosit deja .
Fetelor va pup pe toate si va imbratisez, imi este dor de voi.....ma duc cat am timp acum sa mai citesc cate ceva din urma. Ma mai delectez si eu un pic.
Edit: O sa-i fac acum o poza cum doarme aici pe masa sa o vedeti...
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
julia16 spune:
citat din mesajul lui brie Edit: O sa-i fac acum o poza cum doarme aici pe masa sa o vedeti... Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Doamne Brie, cat e de scumpa!!!
julia
36+ + Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
titeimaria spune:
Buna fetelor! Maine ar trebui sa nasc dupa toate calculele dar inca nu am nici un simptom. Mi-e un pic cam frica ptr ca nu stiu ce o sa se intample si cat de dureros o sa fie....dar sper sa fie bine...ptr ca de abia astept sa-l tin pe bebe in brate si eu si tati lui:D
lauramiron spune:
Am schimbat si noi semnatura Maine mergem la ginecolog sa vedem cum stam si poate programam cezariana!!
In alta ordine de idei, de cateva zile am scaun moale cu crampe usoare, iar in alimentatie n-am schimbat nimik. Este cumva un semn ca se apropie nasterea?? Ati experimentat asa ceva??
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara
Amalia spune:
Neata burticute si mamicute!
Dupa un weekend agitat, a urmat la noi o noapte pe masura...drept urmare am incercat sa dorm acum mai la ziua..dar dupa vreo jumatate de ora a mai produs ceva in pampers si m-am prezentat la schimbat. Acum sunt fericita ca a adormit si pot manca si eu ceva. Imi este foame si sete in continuu. De baut, beau apa si ceaid e cate ori imi e sete..mai rau cu mancatul ca mananc la cele mai variante ore..
Cam intr-o ora imi aduce tata copilul de la scoala si ma intreb daca sa ies astazi pe afara cu ei...e soare, dar e rece si tot am impresia ca sunt pe cale sa racesc..imi e teama sa nu ma ia pe mine, ca Luca e ferit in carucior si nu-mi fac probleme pentru el, iar David alearga de colo-colo.
Brie iubita, imi imaginez cat de greu iti poate fi! Multa sanatate Briannei si tie cat mai multe nopti linistite!!!
Fetelor, tare greu trebuie sa va fie cu inca un copil, mai ales cele care au copilasi de varste apropiate...Eu am acasa un copil mare si intelegator si tot am momente cand nu stiu cum sa le fac pe toate pentru ca si lui trebuie sa-i pun sa manance, sa-i acord atentie si sa ne mai jucam din cand in cand impreuna cate ceva...sa stam de vorba, sa verific temele..in plus, vrea afara..si tot asa....casa mai trebuie si ea aranjata, mancare facuta.. Dar voi.... Sunteti de admirat pentru mine , va pup dulce si va doresc numai nopti fara colici si multa sanatate copiilor!
Va spuneam ca am comandat INFACOLUL si-l incerc din data de 19.11 dupa-amiaza. Deja de ieri am dublat doza (dupa cum scria pe prospect ca trebuie facut daca nu se vad efectele) si tot are crize de colici.. Tot mai sper ca o data si o data sa vad efectele..
Vorba aia...speranta moare ultima...de singuratate..
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Brie, ai o bebelina adorabila, iti vine s-o mananci cat e de dulce Iti doresc acomodare cat mai rapida!!
IuliaCospy, si eu am ascultat de legende batranesti cum ca fetele vin mai repede si mi s-au lungit urechile asteptand Am nascut-o pe Rebeca la 40 de saptamani fix Hai mai rezista putin, ca esti la final oricum!! Uite, pentru tine
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara
Amalia spune:
Lauramiron la mine a fost un semn ca se apropie nasterea in ambele cazuri! Mai ai putin si tu!
citat din mesajul lui lauramiron Am schimbat si noi semnatura Maine mergem la ginecolog sa vedem cum stam si poate programam cezariana!! In alta ordine de idei, de cateva zile am scaun moale cu crampe usoare, iar in alimentatie n-am schimbat nimik. Este cumva un semn ca se apropie nasterea?? Ati experimentat asa ceva?? Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Ieri s-a rezlovat problema la baie, avem apa....
Azi la 4 merg la dr. s-o vad pe bebita si sa-mi spuna cand nasc si mai ales CUM (eu sper ca s-a intors si ca o sa nasc normal).Abia astept, sper ca e grasunica...
Ramo 37+ Sara Maria
Puiutul meu scump