Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirtha spune:
Pai Pitica e cu soata ! Doarme.....pe baricade.
Multumesc pt. raspuns. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mirtha mama ranitilor, tu de unde ai timp sa raspunzi la toata lumea? ![]() iti raspund eu in locul dianei cu bronsita(bronsiolita) - bebe tuseste rau, te duci la dr si il asculta si se numeste bronsita cand bronhiile sunt inflamate si "flegma" nu mai circula liber ci e fixata. [ ALRA 38+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
alra spune:
n-ai pt ce mirtha. astmurile, bronsitele si streptococii imi intra in aria de specializare ![]()
relativ la tinut in brate bb cand plange noi am aplicat principiul nu o lasa deloc sa planga cand era sub 6 luni (dar nu am dormit cu ea in pat, ne-a fost teama). citisem eu in dr spock ca pe astia micii nu ii duce capul atata incat sa faca legatura cauza-efect adicatelea "eu plang / tu ma iei in brate". asa ca a stat la noi in brate la liber pana a ajuns la cresa unde tot in brate statea smechera ca radea la tanti si era bucalata si brunetica sau statea in bouncer si se uita la copiii mai mari.
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania
Alexa.1983 spune:
Nu o "cunosc" dar am inteles ca voi da...CATALINA2307 are TEST POZITIV ( la FIV 22)...FELICITARI CATALINA
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
titeimaria spune:
Buna criss703. Am aparut doar acum pe forum, dar pe site am intrat inca de cand am ramas insarcinata:D Din pacate nu o sa-ti pot da informatii despre doctorii din Deva pt ca nu o sa nasc acolo. Eu nasc la Tg-Jiu. Aici am doctorul ginecolog. Mi-e foarte frica ptr ca nu prea stiu ce ma asteapta atunci cand o sa vina momentul dar sper sa fiu viteaza.
Nastere usoara si tie...am vazut ca ai o fetita superba deja
Olivia26 spune:
Rezist, rezist
Ranile au trecut dar tot ustura, mai ales dupa alaptat. Oricum am descoperit ca pozitionarea era de vina, bebe nu deschidea destul de tare gurita si prindea mamelonul in coltul guritei (probabil din cauza biberonului dat in spital) Acu ma chinui sa corectez pozitia si sa-l fac sa deschida gurita si sa prinda cat mai mult din areola...sper sa vina si vremuri mai bune
Oricum am renuntat la mameloanele de silicon pe care nu le-am folosit prea mult timp ca nu-mi ajutau cine stie ce, mai mult se frecau mameloanele de ele si durea si mai tare.
Pupicei muuulti pt Eva care e o frumuseteeee ca si mami de altfel.
| citat din mesajul lui Mirtha Si daca tot a venit vorba de rani : Olivia tu cum mai stai cu durerile de mameloane , rezisti ? Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Felicitari din suflet noilor mamici si
ca nu pot scrie mai des, incerc sa citesc cat pot de mult ceea ce scrieti. Am vazut ca vb de pompe, Medela swing daca gasiti (aici sunt la Mothercare), e excelenta! desi...oricum cea mai buna pompa tot bebe ramane
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Olivia26 spune:
Doamne, ce bucurie!!!!
Felictari Cata, sa ai o sarcina usoara si la termen! Bravo! Ma bucur mult!
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Nu o "cunosc" dar am inteles ca voi da...CATALINA2307 are TEST POZITIV ( la FIV 22)...FELICITARI CATALINA ![]() ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
anes spune:
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Nu o "cunosc" dar am inteles ca voi da...CATALINA2307 are TEST POZITIV ( la FIV 22)...FELICITARI CATALINA ![]() |
Doamneee!!! Nu pot sa cred!! Ce mult ma bucur! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat! M-am gandit de atatea ori la Catalina si imi dadeau lacrimile amintindu-mi suferita ei! Simt ceva special pt. ea!
Felicitari iubita, sa fie bine si sa ne impartasim experientele ca mamici!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
anes spune:
Fetelor, azi am avut o experienta ingrozitoare cu Remus. L-am pus pe sot sa imi cumpere Debridat ca sa il incerc si pe asta, pt. colici. L-am pus in lingurita si i-am dat....mai, cand a inceput Remus sa se faca grena si sa se invineteasca in jurul gurii si sa devina "moale", fara tonus muscular 
!!! Doamne! Dar mi-am pastrat calmul si am aplicat metoda Diamishei, pe care o pup din tot sufletul!
Din fericire, azi dupa amiaza, am intrat sa mai citesc cate ceva din urma si am ajuns pana la postarea Diamishei, care ii spunea lui babyzapi cum sa procedeze cand se ineaca BB. Mai, chiar a functionat, BB si-a reluat culoarea normala si a adormit imediat in bratele mele
.
L-am pus pe BB pe burtica pe bratul meu (deci cu fata in jos) si l-am batut mai ferm cu palma pe spate. I s-au eliberat caile respiratorii si s-a scurs din gurita suspensia de Debridat. Am fost foarte calma, era si sotul de fata care cred ca s-a panicat el mai tare. De felul meu intervin in situatii de urgenta, nu ma panichez. Recunosc ca dupa aceea am simtit un fior rece pe sira spinarii
.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
fluturasha23 spune:
Neata, frumoaselor! Va invit la o cacao cu lapte....mmmm....yummmy yummmy....
Diseara o sa aflu cand o sa fac cezariana: ori maine ori vineri! De abia astept....

Vreau sa va zic mamici ca informatiile voastre sunt foarte utile....mi-am luat o agenda si am notat toate sfaturile voastre.
Multa sanatate la toata lumea si sa treaca colicile cat mai repede la toti bebelushii. 
Amalia ti-am trimis un PM.
39+ 
IuliaCospy spune:
Buna dimineata dragele mele!
Poftiti la cornuri si cafea
, ceai, lapte, capucino, fresh sau fiecare ce isi doreste!
Eu raportez inca o noapte trecuta.... fara sa nasc 

. Deocamdata nici un semn desi am tot incercat diverse metode de a o convinge pe micuta sa vina. Mai e timp pana la sfarsitul zilei![]()
Revin mai tarziu cu detalii, daca sunt!
Iulia
40+ 
P.s. Dupa cum vedeti am schimbat si semnatura! ![]()