Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Vrabiuta, tinem pumnii sa il ai pe doctorul tau aproape. Tot asa cred si eu ca voi naste dupa termen daca prima data asa a fost. Si nu pentru ca am avut o ovulatie tarzie ci pentru ca asa merge treaba la mine. Om trai si om vedea, oricum in mitul cu fetele vin mai devreme nu mai pot crede.
Carmendu, e bine cand totul se termina cu bine. Victoras este un invingator si asta este tot ce conteaza. Crede-ma ca pentru fetele de la FIV am avut si am emotii mai mari decat pentru mine.
Ramo, ziceam eu ca mi-o iei inainte
. Bafta, sa fie totul bine in spital.
Cherie, Andy, Darling, pe unde sunteti?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
38+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Bunaaaaaaa...nu am apucat sa citesc chiar tot......
Iulia...cu nascutul rapid nu stiu ce sa-ti raspund...
fa programare la cangurit....ca eu nici daca am stat in cap, am lins tavanul, am urcat-coborat scari, am
, am frecat lampa lui Aladin...nimic nu a functionat si bebe nu a iesit de bunavoie si nesilit de nimeni..
Mirtha
donez...donez...ptr o suma iti dau tzatza dreapta..
Am fost si noi azi la doctor...am luat 200gr in 4 zile ![]()
![]()
recuperam cu voinicie.....Imi pare rau ca nu m-am intercalat cu Bravegirl.....
Am 2 povesti de nastere care abia astept sa le citesc...
REVIN...stiti voi...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
alexutza_26 spune:
Alexa - woow...200g in 4 zile???
...asa da barbat hotarat si pus pe fapte mari!!
s-o tineti tot asa!!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
IuliaCospy spune:
Dragele mele,
Multumesc mult tuturor pt incurajari si sustinere. Deocamdata nu scoateti majoretele ca nu se anunta nimic pt noaptea asta, desi cine stie... Puneti-le bine ca va dau de veste cand e cazul!![]()
Astazi am facut tot ce mi-a tranznit prin cap: am gatit, am spalat bucataria, frigiderul, am calcat, am facut ordine prin casa, poate doar doar! Sa vedem daca se intampla ceva in noaptea asta, ca pana acum rezultatul este doar o durere de solduri de abia ma misc si mainile si picioarele umflate cat cuprinde!

dulce graviduce si mamici!
Iulia
39+ 
babyzapi spune:
Carmendu si eu tot cu Predoi Deliana am nascut si a fost super de treaba si dulce.
Mirtha melodia aia Love Story o stiu de ani de zile si o ascult foarte des, am zis ca e melodia vietii mele. Mai este o varianta cantata de Andy Williams. Cat despre telemeaua Hockland...astept sa prind reclama ca nu o stiu 
Lauramiron gasesti in listuta nr noastre de tel.
Otilia un
pt tine si unul pt Ana Nazdravana.
Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Mirtha spune:
Eu o tin in brate pina crap. Si cind nu mai pot vine sotul. Si ii dau tzatza . Cind vrea o ia , cind nu tipa si o tin pina nu mai pot.
Ma schimba apoi sotul.
Dar in cartea Clinica Mayo este recomandata si metoda pe care o aplici tu.
Insa in privinta alintatului nici vorba : pina la 6 luni se spune ca au necesitati , nu au formata notiunea de alint sau rasfat. Se potoleste un pic pt. ca se simte protejata si iubita in bratele voastre chiar daca durerile de la colici revin si incepe sa urle iarasi.
Acum depinde de voi cum veti face pe viitor. Ca metode sunt recomandate ambele. Eu mi-am exprimat deja optiunea pt. prima.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Dragele mele ma gandeam la cele care mai aveti copii...ce bine o fi sa ai experienta...sa stii ce te asteapta, cateodata ma simt neputincioasa cand o vad pe pitika plangand si nu stiu ce are si atunci incep si eu cu ea, ma doare sufletelul dar asta e. De aseara am inceput sa o las sa planga cate 5 minute ca o tot luam in brate imediat cum scancea si cred ca se alinta...se linisteste dupa 5 minute de plans...sau tipat ca nu stiu...Amalia ziceai de plans si tipat, daca as stii diferenta ce bine ar fi! ![]() Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Mah cu tine se pare ca reinventam notiunea de donatie.
Donatia ...contracost.
Ma bucur ca sunteti bine si luati in greutate. Sa o tineti tot asa !
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Iulia...cu nascutul rapid nu stiu ce sa-ti raspund... , am frecat lampa lui Aladin...nimic nu a functionat si bebe nu a iesit de bunavoie si nesilit de nimeni..![]() Mirtha donez...donez...ptr o suma iti dau tzatza dreapta..![]() Am fost si noi azi la doctor...am luat 200gr in 4 zile ![]() Am 2 povesti de nastere care abia astept sa le citesc... ![]() REVIN...stiti voi... ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Aha,,deci aici imi erai devoratoareo de reclame !
citat din mesajul lui babyzapi[/iMirtha melodia aia Love Story o stiu de ani de zile si o ascult foarte des, am zis ca e melodia vietii mele. Mai este o varianta cantata de Andy Williams. Cat despre telemeaua Hockland...astept sa prind reclama ca nu o stiu ![]() Isabela de Raphael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
Mirtha mama de Eva
DarkBendis spune:
Buna seara fetelor
Felicitari pentru bebei si nastere usoara la mamicile care inca asteapta sa-si cunoasca puiutii 
Va invit sa va uitati la Aspirante .. la subiectul FIV 202..se pare ca sunt vesti bune pe acolo de la cineva de pe listuta voastra 

Dark Bendis
33+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 7 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alra spune:
mirtha mama ranitilor, tu de unde ai timp sa raspunzi la toata lumea? 
iti raspund eu in locul dianei cu bronsita(bronsiolita) - bebe tuseste rau, te duci la dr si il asculta si se numeste bronsita cand bronhiile sunt inflamate si "flegma" nu mai circula liber ci e fixata.
diana, cu astmul - ce are laura se cheama astm de copil si e diagnosticat (in cazul ei cel putin) dupa frecventa bronsitelor. in cazul ei nu e pe fond alergic, am inteles ca e ceva in neregula cu tevile respiratorii care se irita la diversi stimuli, virusii de raceala fiind unul din ei. forma asta de astm trece cu varsta, in cazul laurei anul asta e deja mult mai bine ca anul trecut, deci se diminueaza [icon cu ALRA tipand URAAAAAA]
dar ea nu a facut bronsite de mica ci numai de pe la 9 luni. eu intelesesem ca e o problema cu care se nasc - sensibilitatea asta.
aerosoli cu adrenalina nu am auzit, dar nu am experienta la copii asa mici. noi facem cu cortizon si inca un medicament. cortizonul pentru dezinflamarea cailor respiratorii.
eu va tin pumnii sa nu o mai comiteti iarna asta si imi tin si mie pumnii ![]()
mai, azi fusei draguta cu toti insa fi-mea fu sub orice critica ca era terminata de oboseala (aseara la 10.30 juca tontoroiu). nu a vrut sa manance din celebra deja tocanita de cartofi ci a urlat pana i-am dat ou kinder (notati bine ca eu nu am vrut! o lasam sa urle la ou ca lupu la luna, insa taica-su si maica-mea au insistat si mi-au bagat 100 de motive - pe care nu le inghit - sa ii dau ciocolata sa nu mai planga "saracuta"
)
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania

citat din mesajul lui babyzapi[/i