Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab merci pt raspuns, in privinta Ca, noua ne-a dat Calciu Lactic si nu stiu cum sa i-l dau.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Rlc Sandor, imi pare rau pentru fratele tau. Sincer! Mai ales ca era asa de tanar. Cred ca ai o mie si unul de ganduri in cap. Dumnezeu sa il ierte!

Doniro, un model simplu de mancarica, eu ii zic piure de supica este acesta: cartof, morcov, dovlecel, telina, pastarnac, ceapa, salata verde, spanac, conopida, carne de pui sau vita sau ficatel sau ou (una din ele, la alegere), fierte toate la un loc, scursa apa, pus putin unt si putina sare (nu obligatoriu) si servita. Daca nu iti mananca, trebuie sa incerci mai multe variante, sa vezi ce anume nu ii place din ce faci tu. Ori e prea calda, ori e prea rece, ori n-are sare, ori nu ii place o anume leguma, ori nu ii place carnea din ea sau ai pus prea multa... Numai din incercari si erori poti sa iti dai seama. De exemplu, Mariuca nu a mancat si ea ca tot copilul mar cu morcov. Nu a mancat mar decat dupa cateva luni. Iar morcovul numai in supa si acolo putin. Apoi am crescut usor-usor cantitatea si acum il mananca si crud, daca i-l dau in manuta. La fel si cu marul. Dar trebuie insistat, pana gasesti versiunea castigatoare. Un alt exemplu, Mariuca nu mananca nimic (in afara de lapte) cald sau putin cald. NU vrea si pace! Trebuie sa fie rece, nu scos din frigider, dar rece. Acum e simplu, le scot pe geam si le las 10 minute, dar vara m-a terminat. Le fierbeam de dimineata, ca sa ii dau dupa-amiaza, sa apuce sa se raceasca. Mai poti incerca o varianta, cum mananca Eleni de Laurici, sa ii pui putin iaurt in acest piure. Ii da alt gust si alta consistenta. Iar link-ul pe care ti l-au dat fetele te poate ajuta, sa vezi ce idei mai sunt pe acolo. Dar pana nu ii pui treptat si nu ii schimbi gusturile, sa vezi care ii place, nu te ajuta prea mult retetele.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Cu toata durerea mea,dar in drum spre cimitir a fost bagat in biserica unde preotul a rostit niste rugaciuni,clar nu a fost slujba de inmormantare, dar am fost uimita, aici nu cred ca l-ar fi dus in biserica

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Doniro Creata ti-a facut un rezumat foarte bun la tot ce s-a discutat relativ la capitolul papica in special la masa de legume+carne. Ce vreau eu sa te intreb..spui ca papa numai ciulama??! Adica? Ca ma gandesc sa nu fie chestie de consistentza.
Si a mancat macar la inceput variantele simple gen morcov+cartof+carne si cand ai inceput sa adaugi mai multe ti-a refuzat sau nici meniuri asa simple nu papa?

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Raluca ce tragedie!! Asa de tanar!!
Imi pare tare rau. Numai ganduri bune de la noi pentru tine si familia ta. Sa va ajute Dumnezeu sa va gasiti alinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Doamne, Raluca! Condoleante!
Iar legat de bani, din pacate stiu ca e vina unora care lucreaza la STAT. si chiar asta inteleg prin munca: statul degeaba.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Doniro, poate ca nu mai e flamind la ora 14, daca papa la 10...din cite am citit eu legat de alimentatia bebelusilor, pe la 9 luni incep sa-si scoata o masa si ramin cu 4 pe zi. adica la "masa" de la 10 mai primesc/accepta numai suc de fructe.

stefan maninca asa de la 7 luni jumate:
7.30 - 240 ml lapte
12- mincarica de legume cu carne sau cu ou, diverse combinatii
16-fructe sau iaurt
20-lapte cu cereale sau gris

poti sa incerci o zi asa, sa vezi dac accepta

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Doniro uite cum as face eu: as scoate masa de 10 dim. I-as da laptele la trezire si pe la 12-13, aprox 4-4.5 ore de la trezire, pranzul. Daca e flamand eu zic ca ceva ceva tot tb sa pape. Si as pune iaurt in mancarea de pranz oricare ar fi ea. Ii da gust si multi bbei musca la momeala asta.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Raluca condoleante si multa putere tie si familiei ,sa va intareasca D-zeu sa puteti trece peste aceasta tragedie ,roagate mult pt sufletul lui chinuit si poate asa isi va gasi linistea...

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

In alta ordine de idei am reusit astazi inimaginabilul : am bifat de pe lista de cadouri toti copilasii nu mai putin de 10 la numar. Am avut un click in mine ceva de speriat si sunt multumita ca am gasit pentru fiecare cadouri dragutze care sigur vor pica bine.

Ufff..ii mai am pe mama, pe bunica si pe domnul sotz. Si gata!!

Ginette am citit ca iti faci griji relativ la iesitul afara pe frig. Stiu ca esti stresata cu infectia urinara si nu vreau sa par nici eu neglijenta dar mie mi se pare o greseala sa nu ii scoatem si pe frig, ploaie, vant.
Eu cand am intrebat aici cand am voie sa ies cu copilul afara dupa ce am nascut mi s-a spus dupa ce cade buricul si cand e vreme mai buna. Dupa ce trece insa de 6 saptamani pe orice vreme chiar daca numai putin.
Vreme rea = sta in casa = vreme pe care nu ai da nici un caine afara. In rest se accepta orice conditii meteorologice.

Si eu asa am facut. Si in 9 luni de zile nu a fost nici macar 1 zi racita. Acum cu cresa s-a schimbat situatia dar asta e altceva. Iar la capitolul imbracat iar sunt mai legera (poate sa spune Elle cine era singura fara caciula in parc) si se pare ca nici asta nu i-a daunat.
Parerea mea ...na..ca m-am intins cat o placinta.
Pupici si sa ii treaca Adelutzei repede mucisiorii.

Mergi la inceput