Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Urmy.. cum mai merge actiunea intarcat? Si cum mai esti cu moralul?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
adimercedes - bine v-ati intors acasa.pupici dulci lisei.
carpatina - pai primul dr la care am fost mi-a zis sa-i fac eu masaj...si i-am facut, doar ca de la un timp nu mai sta.asa ca vom vedea maine ce si cum.trandafirasul.
andreea11 - cu suc de portocale ai incercat?
nu mai stiu ce sa mai zic...ati scris mult...
va pup.a inceput chiraiala.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pf, nu ma mai lasa asta mic sa scriu nimic.
am citit tot, am vazut superbele foto, inclusiv lucrarile artistice, numai cuvinte de lauda pentru toti.
sa nu credeti ca pun copilul la treaba, sa nu-mi trimiteti protecti copilului pe cap .pur si simplu nu ma lasa sa fac nimic.se baga el si la aspirat si la sters praful si la intins rufe, orice vede ca fac eu vrea si el.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Rox de asta mi e teama.. ca intra intr-un cerc vicios...Eu nu am fost constipata niciodata, ci invers, dar imi dau seama ce4 dureros e.
Am vb cu dr si mi-a zis sa-i dau Dulcopic 10 zile, e un laxativ. Cred ca Debridadul si Humana Milchzucher nu si mai fac efectul. Mai mi-a dat si ceva homeopat...vdm. Ieri i-am dat asa. Dimineata laptele facut cu o masura mai putin+cereale cu prune, Ciorba de perisoare fara orez cu bors, fff multa zeama, iaurt cu caise si para rasa si seara lapte diluat iar cu cereale cu prune. Ziceam ca va face.....de unde nimik pana acum.. Azi i-am dat iar lapte diluat cu prune, si miere pe stomacul gol.

Mergi la inceput

Gabitza aaaaaaaaaaa plus suc de portocale zilnic. Azi i-am facut din 2 portocale...DEGEABA trecem pe medicatie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ca tot vorbeati de diverse ajutoare prin casa...vroiam si eu sa va arat ce ajutor de nadejde am la bucatarie...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=IMG_2384.jpg

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Adi bine ai revenit!!! Mi-era dor de postarile tale.
AAAAAA, eu eram aia cu medicamentul, urletul, zbatutul, datul in forta al siropurilor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

De Rodica si micul morosan mai stie cineva?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

cred ca au ramas inzapeziti

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, am vazut ca se discuta la un mom. dat pasiunea pt SF a sotului tau. Si eu sunt fascinata si avida de astfel de lecturi, di pacate mai mult am reusit sa vad filme decat sa lecturez (din motive intemeiate si binecunoscute ). Cand ai 1 sec poti sa imi dai si mie o lista de cativa autori "obligatorii", in afara de cei pe care deja i-ai mentionat? Merci mult de tot .

si delfinasul gradinarit. Cum mai e la piscina? Mai mergeti acum cu frigul afara?

Adimercedes, bine ati revenit! Ma bucur ca v-a priit vacanta, desi a fost obositoare si a avut si mici incidente, se simte in tonul...postarilor ca v-ati bucurat de rude! Asta e cel mai important lucru.
Referitor la pielea uscata, aceeasi problema cu mainile o am si eu in fiecare iarna, a aparut doar cand am venit aici, in tara nu am avut probleme NICIODATA, de aceea cred ca e si aerul de aici de vina. Si pe mine ma tratez cu o crema foarte buna de maini, Atrix se numeste. Dar Tudor bietul are problema asta pe spate si pe unul dintre picioare. Crema aste e doar de maini, nu il pot da cu ea. Si am incercat Weleda, dar nu e buna pt. problema asta, am acasa si laptele de corp, si crema de corp si crena de iarna de la Weleda...nu functioneaza. Din tara am obtinut o crema ce se cheama Elocom parca si ii dau in strat subtire si ii trec ranile de sange, dar ramane pielea uscata. Asta e, asteptam primavara cu nerabdare (iarna abia a inceput ).

Cu vacanta asa e, e rupere de ritm si rutina, ori copii iubesc rutina, se simt in siguranta cu ea. Noi incercam sa o respectam pe cat posibil chiar si cand plecam de acasa. Niciodata nimeni nu mi-a comentat deciziile legate de copil, poate le-am demonstrat ca am dreptate, urmand rutina Tudor a fost mai calm...sau poate doar le e teama de mine! Dar nu cred ca ai fi prea stricta cu Lisa.

Nu cred ca sunt in masura sa scriu lista cu autori 'obligatorii' de SF, dar iti pot spune ce i-a placut sotului meu si ce i-a placut mai putin, fac o lista azi si o postez. Si eu sunt mare amatoare de citit, si imi plac si SFurile, dar am ramas mult in urma fata de sot...stii tu motivul!

Mergem si pe frig la piscina. Tocmai am citit articolul de pe prima pagina cu otitele si trebuie sa spun ca Tudor nu a avut niciodata otita externa, ci numai medie...clar microbi, nimic legat de inot. Din pacate mai avem doar 2 sedinte pe anul asta. Sper sa prindem loc si anul viitor, miercuri incep inscrierile, mersi ca mi-ai amintit...tocmai mi-am pus reminder sa il inscriu printre primii, sa avem sanse mai mari!

pt. Lisa, calatoarea cuminte!
Inca o data ma bucur nespus ca ati revenit! Imi lipseati!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

am reusit sa incarc si eu niste poze de ieri,a nins tare frumos peste noapte dar pacat ca s-a topit rapid :(((
http://good-times.webshots.com/photo/2740587270101671646czYIZS?vhost=good-times

Tare bucuroasa e zambilica in zapada! Si te-ai scos, i-ai gasit pe pustii aia doi sa o plimbe cu sania, super! Timite-i si la noi cand termina cu Ebonee! Le fac cinste!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput