Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 7
Delidana spune:
Buna,
Caro, eu daca ajungeam la 140 cu pulsul ma apucau palpitatiile. La 150 e deja pericol si trebuie sa mai scazi pentru ca e prea intens.
An_k, felicitari pentru sport , o asteptam si pe Claudia la raport.
Gusta, spor la treburi si eu sper sa-ti atingi obiectivul si sa nu ne parasesti.
Carina, intentionez sa-mi iau cintar pina la sfirsitul anului. Te anunt cind il iau si cum functioneaza.
Puskin, pina la urma cum a ramas cu intilnirea?
Roxa, cum esti, ai primit rezultatele de la doctor?
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rolo
penultimul post de pe pagina 4 Rolo Alba ca Zapata pozele mele si Albumul frumoaselor "Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy |
Bravos! Felicitarile mele. Da' stiu ca te tii de treaba.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mihaser spune:
Buna seara!
Beau un ceai verde!
An-k multumesc ptr reteta...sper sa o fac de indata ce gasesc un avocado bun.
Va pun si eu o dieta din Mami cu care am slabit
LUNI
170 mic dejun ora 8
1 iaurt slab cu 2 linguri musli simple
1 cescuta ceai verde fara zahar
90 gustare ora 10
1 grapefruit mediu
300 pranz ora 13
1 sandvis cu sunca slaba
1 salata asortata de legume
1 ceai verde sau cafea fara zahar
100 gustare ora 16
1 banana
330 cina ora 19
1 portie muschi la gratar
1 cartof copt fara unt
1 cescuta infuzie de tei
990Kcal + min 1,5 l apa plata
MARTI
200 Mic dejun-ora 8
1 felie paine (poate fi prajita)
1 felie sunca slaba
1 cafea fara zahar
100 Gustare-ora 10
1 mar mare
241 Pranz-ora 13
1 portie pui cu garnitura de legume
100 Gustare-ora 16
1 iaurt mic degresat
187 Cina-ora 19
1 portie file de cod la gratar
1 salata asortata
1 cescuta cu ceai fara zahar
827 kcal
MIERCURI
145 Mic dejun 0ra 8
1 grapefruit mediu
1 felie paine prajita
1 cescuta ceai verde sau cafea fara zahar
64 Gustare ora 10
1 mar
300 Pranz ora 13
1 bol mare cu fructe simple sau salata
1 cescuta ceai verde
100 Gustare ora 13
3 kiwi
300 Cina ora 19
1 friptura slaba de vita la gratar
1 salata de varza asortata
909 kcal
JOI
200 Mic dejun - ora 8
1 cana lapte semidegresat
1 ceasca fulgi de cereale
1 cescuta ceai verde sau cafea
50 Gustare - ora 10
1 morcov mediu
400 Pranza - ora 13
1 portie de paste cu legume si sos de rosii
0 Gustare - ora 16
1 cescuta cu cafea fara zahar
300 Cina - ora 19
1 friptura de miel slaba
legume la cuptor fara ulei
950 Kcal
VINERI
200 Mic dejun - ora 8
1 iaurt(100g)
1 ou fiert tare
1 felie paine prajita
70 Gustare - ora 10
2-3 felii de pepene
200 Pranz - ora 13
1 bol supa cu dovlecei cu branza feta
1 bol salata asortata cu legume
100 Gustare - ora 16
1 inghetata de fructe
262 Cina - ora 19
1 portie de cod cu sos picant
1 portie salata de fasole verde
832 kcal
SAMBATA
200 Mic dejun - ora 8
2 felii paine prajita
50g branza de vaci degresata
100 Gustare - ora 10
1 castron cu capsune (250g)
400 Pranz - ora 13
1 felie pizza
1 bol salata asortata
100 Gustare - ora 16
1 pahar suc de fructe
324 Cina - ora 19
1 muschi de vita cu condimente
1124 Kcal
DUMINICA
200 Mic dejun - ora 8
1 croissant
1 cafea fara zahar cu putin lapte degresat
100 Gustare - ora 10
2 mandarine/1 portocala
400 Pranz - ora 13
1/2 piept de pui/curcan la gratar
1 salata de legume mare
64 Gustare - ora 16
1 mar
400 Cina - ora 19
1 portie tarta cu branza si ceapa
1 salata asortata de legume
1164 kcal
Spor la slabit!
mephala30 spune:
Salutare, v-o spun cu glas soptit.
Asa am vorbit azi la ore: in soapta. Cei mici mi-au spus ca-s comica, . Dar le-a placut si ne-am inteles tare bine folosind tabla drept mijloc de comunicare.
Ce-am patit? Habar n-am, am vorbit multtttt si tare (asta e tonalitatea mea) si m-am trezit c-o "frumusete" de laringita. Am fost la medic si e nevoie de antibiotic.
Iustin e racit si el, Teodor a facut o alergie (probabil de la dulciurile din comert!), numai sotul a scapat.
Mda, cam asta despre noi.
O sa-mi fac timp in seara asta sa modific lista.
Raportul meu: 56.5 kg. E bun, sunt ft. multumita.
Cu dezlegarile dese la peste am bagat muuult file de pangasius, facut in tigaie Tefal, cu lamaie. Si mujdei de usturoi, .
N-am citit nimic din urma, zau ca nu mai am timp - cum aveam pe vremuri,- sper doar ca sunteti bine si ca mancati sanatos, in proportii rezonabile.
v-am pupat pe toate.
Carmen cu Iustin si Teodor
puskin spune:
Buna seara,
Eu sunt rupta azi...obosita adica.
Meniul:
08.00 - 30g paine integrala de secara, 20g ficat de cod, 4 rosii cherry, 120g macrou la conserva
13.00- 40g nuci pecan
14.30 - 165g somon conserva in suc propriu, 100g salata iceberg, 1 lingura ulei de masline
19.30 - 110g copan de pui, 100g spanac crud, ulei de masline, putin balsamico
21.00 - 2 albusuri ou fiert ( am facut maioneza si mi-au ramas cele 2 albusuri)
Revin...am ceva pe foc.
violeta70 spune:
Buna seara
Carmen sanatate multa tie si celor mici. Ai grija de sot sa nu se molipseasca si el. Si felicitari pentru slabit. Esti un superexemplu.
Raportul meu: stagnare, adica 66 kg Tinand cont ca sunt a 3 zi cu "rusii" pe cap este ok.
Felicitari tuturor ca vad ca ne tinem de treaba: unele slabesc ,altele stagneaza, ceea ce este bine zic eu.
Tzuni
Gusta
Zuzi
Vikinga absolut de acord cu tine, dar cu cartofii prajiti eu nici dupa 20 kg nu-mi permit decat sa-i gust; dar de regula nu prea fac cartofi prajiti ca oricum sunt cei mai nocivi.
Carina merci pentru incurajari, saptamana viitoare merg la Brasov. Probabil plec duminica si ma voi intoarce miercuri, marti este consultatia.
Acum va las ca merg sa-i telefonez sora-mii, sa vad daca a ajuns acasa si daca s-a cantarit ca sa dau eu raportul pentru ea.
Pupici la toate fetele
Revin
roxana1974 spune:
dragelor! ioii ce bine-mi paaareee azi scap de purceluuusi e asa cum a zis Rolo, am avut un pc de grija si de bafta, am mers la cel mai greu curs de [cycling] si am reusit sa fac 60.3 kg Sper sa fiu in scadere! Am pus-o pe rolo sa ma scrie caci nu stiam daca ajung azi la PC...acum m-am intors acasa, am fost la homeopatul meu, la care merg odata la 2 luni.
Nu am mai intrat dimi, caci am inceput tratamentul...si nu ma pot organiza dimi...
Anda, nu am primit analizele, din pacate doar maine mi le dau...homeopatul meu e super optimist la faza asta, eu sunt cam incurcata. tu cum mai esti? ce mai papi?
Caro, nu stiu exact de ce te doare capsorul, si pe mine m-a durut la un moment dat, dar am banuit ca e de la faptul ca exercitiile erau grele, ma durea la si poate nu eram destul de hidratata inainte (eu nu prea beau apa) desi beam intimpul orei...mai nou nu ma mai doare...
Zuzi, imi plac si mie meniurile tale, ce-as vrea sa ma organizez si eu...sper ca nu mai papi cartofi prajiti...vai de as putea sa simt pentru cioco asa cum simt pentru cartofi, ar fi genial!!! Trebuie sa incerc sa devin addicted la ananas crudsau portocale ceva...merele nu-mi plac ca-mi fac acid...
Ruxi, imi place cum ti-a scris Vikinga, vai eu sunt moarta dupa mov...sa vezi ce rokie crazy am mov si ciorapi nebunateci...si mi-a cumparat Nasty mai nou o gentuta mov de la Bata, iar eu am okit o curea dar e ok, o cumpar dupa ce voi avea 59 kg ...
Vikingo , mie mi-a pozat Nasty la un party de copii acu sambata, e nebun ... a pozat numai gagici, in decolteuri si la picioare... in loc sa faca poze calumea la copii...inutil sa spun cat sunt de "de acord" cu mesajul tau lung adresat Tzunicei si partea cu hainitele la fel!
Delia
va las gagici, ca sa merg si eu sa la o ora decenta...si mai si vreau sa citesc un pic...
noapte buna si pe maine seara!
Roxa
puskin spune:
Asa...am revenit.
Vik, mersi pentru recomandari . Apropo de culori, am o geanta roz de care sunt tare mandra .
Delia . Mersi. Cu intalnirea vezi ma jos .
An-k, mersi . Iti doresc si tie acelasi lucru .
Madelaine, felicitari pentru raport . Azi ai cam putine calorii si extrem de putine proteine...
Gusta, daca sareai gogoasa aia ieri era super .
Anda, mi-ai facut o pofta cu pastele tale integrale cu scortisoara . Zi-mi cum le-ai facut . La Cluj din pacate n-am treaba, dar te asteptam la noi la Bucuresti .
Irda, eu mananc destul de multe oua in ultima vreme(6-8/sapt). Vreau sa scot lactatele din alimentatie o perioada (max. 8 saptamani) si nu prea vad ce as putea manca dimineata.
Mihaser, eu as adauga niste proteine la meniu dimineata si la pranz...mananci prea putin.
Carolina, eu de obicei cand alergam aveam pulsul undeva in jur de 150 si nu m-a durut capul niciodata. Cu hidratarea (apa) cum stai? Cam cata bei pe zi?
Carmen . Ai grija de tine.
Roxa, si mie imi place movul, si culorile in general.Ce misto ca iti cumpara sotul gentuta...
M-am intins ca o placinta...
EDIT: INTALNIRE IN BUCURESTI. Pentru ca multe dintre voi nu puteti vineri seara, propun atunci MARTI, 2 decembrie, in jur de 5-6pm.
Va rog sa confirmati!!!
roxana1974 spune:
Ruxi, ce crezi, c-a fost ideea lui? Io l-am tarat strategic in Bata sa-si cumpere el cica pantofi. L-am stimulat sa-si cumpere patofi si apoi i-am indicat gentuta si l-am pus in fata faptuli implinit! Am un stil...saracu...
puskin spune:
Roxana, esti . Eu nu sunt in stare de asa ceva...plus ca daca sunt cu el de obicei isi da cu parerea si nu prea le are cu moda...