Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 6
Irda spune:
Salutare fetele!
N-am dat bir cu fugitii....tot pe-aici sunt... numai ca saptamana asta a fost criminala pentru mine ca ....om asa ....sau oama:D
!
AM racit toti, fetele maraite, nopti nedormite, tati marait ....eu nu m-am mai vaitat a eram terminata de gat si de altele....iar minunea de saptamana a culminat cu o criza de astm a DAriei de am zis ca o iau pe pereti....se riuga de mine sa fac ceva sa nu mai tuseasca si sa poata sa respire.....super nasol....offf....n-a mai facut pana acum asa....sper sa nu fie genetic ca am incurcat-o(tati are)
Asa ca dieta mea....e in pom...am scapat in dulciuri si in interzise la greu sa compensez lipsa de somn.....sport...cine sa mai faca...asa ca cu toate astea
raportam: stagnare...44,700gr
Ma mir ca n-am ajuns iar la 46, dar o trece ea si perioada asta!
Pup fetele ambitioase!
Puskin...tu cate oua ajungi sa mananci pe saptamana?
carolinah spune:
Am mai scris un mesaj, da' s-a dus pe apa sambetei. Anyways...
Asa ca de suparare nu mai reiau tot ce scrisesem, spun numai ca ieri am fost la 45 min de crosstrainer si azi ma duc la 1/2 ora de abs si 1 ora de Pilates.
sa-mi spuna cineva care se pricepe de ce ma doare capul in timp ce fac crosstrainer? Pulsul il am undeva pe la 140 tot timpul, asta o fi oare? Nu inteleg, ca fac numai pe nivelul 2, rezist fara probleme, numai ca ma doare capul de ma sparge! Apa beau 0.5 l in perioada asta. Help! Vik, Roxa, Ruxi, vreo idee?
Meniul de azi:
MD: o felie de paine cu gem de caise
S: o portocala mare
P: ciorba de legume cu crutoane, o negresa de post:
S: 1 mar si 1 banana
C: ciuperci cu tofu la cuptor, chifla cu masline
mihaser spune:
Salut!
Multumesc mult ptr mesaje Deli,Lou si An-k...O sa mai iau un avocado sa vad daca reusesc sa fac ceva cu el...O sa caut si reteta pe culinar...chiar sunt curioasa.
Azi am baut o cafea si am papat 4 biscuiti de dimineata, la 11 un cartof copt cu sare si la 14 un mar...Pana la 18 cand pap un gratar din pui cred ca mai pap un grapefruit rosu. Si eu beau ceai verde!
Va pup!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza. Pentru raport rapid 89 kg.
Vik multumesc
Anda multumesc si tie.
Rolo dar raportul tau pe unde e?
Lou vazut, ravnit, invidiat... Norocoaso.
Marilena e bine...daca esti busy poate n-ai sa mai mai ai timp de prostioare. Dar pentru gogoasa tot meriti un , insa nu ti-l dau eu ca stiu ca nu-s cea mai in masura sa fac asta.
Puskin multumesc si tie. Aseara am schimbat meniul si-am mancat o salata din 2 rosii o bucatica de castravete si 1/4 ardei cu branza rasa deasupra.
Caro asa o fi cu mancarea indiana. Sincer m-asteptam sa am 90 si mai bine azi dimineatza.
Irda sanatate multa tie si familiei.
No acum chiar plec la munci. O zi buna tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
an-k spune:
Mihaser, uite aici reteta mea de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14252/Guacamole/" target="_blank">guacamole
Irda, multa sanatate familiei. Pot sa te intreb ce inaltime ai daca la 44 kg vrei sa mai slabesti? Mie mi se pare si asa foarte putin, dar important e cum te simti tu bine
Zuzi, felicitari pentru raport, bravo ca te tii de traba
Carolnah, si eu am patit asa acum vreo 2 ani ma durea capul de la abdomene, mi-a trecut fara sa fac ceva anume si nici acum nu stiu de la ce mi se intampla.
mai da ce liniste e p'aici, toata lumea pe la munci si io's ofticata ca n-am munci
pup
carolinah spune:
Anca, ti-a trecut durerea de cap in sensul ca dupa o vreme nu te mai durea chiar daca faceai abdomene la fel ca inainte?
Irda spune:
Zuzilici......multumesc de urarile de sanatate....avem nevoie!
An-k, multumim!
In legatura cu inaltimea.....pai am "magnifica" inaltime de 1,50 m....cat metrul de croitorie:D...asa ca 44,700gr (aproape 45kg ) e cam mult!
Am o bebitza de 6 luni si in sarcina am plecat de la 40 kg, dar eram cam piele si os....cu un 42 as fi multumita!
Pupicei si bafta la slabit!
an-k spune:
Carolina, da mi-a trecut pur si simplu, dar am realizat dupa ce am incetat cu abdomenele o perioada, cand am reluat nu ma mai durea. Acum cand fac abdomene nu ma doare. Acum ca ma gandesc bine si cand alergam (de colo pana colo, nu jogging) aveam senzatie de cap greu si parca se misca ceva in el, nu stiu cum sa explic mai bine. Poate ca ar fi bine sa consulti doctorul. Eu as identifica totusi trecerea durerilor mele cu a doua sarcina.
Irda, te-am vzut in poze si nu mi se pare ca esti plinuta deloc
rolo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Rolo dar raportul tau pe unde e? Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
penultimul post de pe pagina 4
Irda spune:
An-k.....la botez eram in negru:D!
Nu sunt prea mare, dar dupa sarcina atarna toate + celu din dotare care a inflorit ca pop-cornu!
Acum sa speram ca prin sport si mancat mai sanatos sa ajung la forma de anul trecut(nu neaparat la 40 de kile), cand erau toate halea ferme si ..."bombate":D
Problema mea sunt dulciurile....ca dau iama in ele ceva de speriat( cred ca tre sa ma "caut" cu niste analize) si dupa nastere slabisem fara vreun efort pana la 44 fix, dar am dat in damblaua dulciurilor si ajunsesem la 46....ori cu 47 de kile am venit acasa la 3 zile dupa nastere......
Va multumesc ca sunteti aici si atat de incurajatoare ca se poate!