Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza..daca se poate spune asa. Ca acum o ora m-am tezit.
Camy ma bucur ca ati reusit sa opriti apa. Sper sa nu va puna vecini acuma sa le zugraviti apartamentele. Ai mei asa ar face.
The_Andreea azi nu am timp, dar maine promit ca o sa caut legea prin care nu au voie vecinii sa faca bar de zi la usa ta. E vorba de buna vecinatate si dreptul de proprietate, precum si proprietatea in cote parti. Si probabil e ceva articol si prin legea asociatilor de proprietari. Caut maine si iti trimit legile si articolele. Daca tot m-am reprofilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asaaa...m-am descarcat...

Revenim la oile noastre!!!

Trebuie sa va spun ca anul asta ziua mea a fost mai frumoasa decat oricand!!! Va multumesc mult pentru urari! Si multumesc in special fetelor mele de pe messenger care m-au asteptat la ora 12 a Romaniei sa-mi cante (Xeno esti frumoasa si nebuna rau si te iubesc de mor! ) si nebuna mea de suflet carmenela care daca m-a vazut ca numar oi, mi-a gasit una cantatoare sa-mi ureze "La multi ani" www.care2.com/send/card/6072" target="_blank">aici. Multumesc doctoritei mele genaraliste Diana care a fost prima care mi-a urat toate cele bune si finutei ei din Brazil care e o frumoasa si e finuta si in adevaratul sens al cuvantului , Sunisor care la 5 dimineata ma ura de sub pilota , Mada care m-a sunat pe cand m-a luptam cu neste patine si mi-a bagat in ceata ce-a dea doo soacra ,Anka care a mancat tortul meu (facut de ea) fara mine , Ana_a care nu intelege dom'le ca io am doar 25 de ani! , Iza mea dulce si blanda, care mi-a facut si ea ziua mai luminoasa ...si continui cu voi, iubitele mele, care m-ati facut sa zambesc cu gura pana la urechi! pupici pentru fiecare dintre voi si pentru urarile venite din suflet!!! cred ca e primul an cand nu am simtit ca sunt departe de casa, si asta v-o datorez voua! Multumesc!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Intentionat insa am lasat la urma, o alta fata care mi-a furat sufletul si care s-a impamantenit acolo in inima mea si nimic n-o mai sterge...Diarux care mi-a trimis oameni buni...poezie scrisa, dupa ce-a umblat tot Bacau dupa o felicitare si mi-a trimis poezica pe ....o coala A4

Mai intai o sa pun poezica pe care a pus-o la 12 noaptea si apoi am sa va copiez poezia de pe coala...(fata asta are talent! nu gluma!!!)

draga mada de irlanda
mi s-a terminat ghirlanda,
da acu de ziua ta
inventez si io ceva
sa nu zici ca te-am uitat
sa te-apuci de depresat
fata, noi te cam iubim
ca alta tot nu gasim
asa cati uram acum
mult noroc si sa faci scrum
din problemele mai mari
da-le naibii, cae tari

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI: Antonia, Andrei de Diana, Victor, Anna Alicia, Cezar,Vlad si Andreea Maria!!

Nu stiu cine o pus pe net niste cantecele de leagan taaare dragute, i le-am pus la Miruna, ei ii plac, la mine au alt efect, si anume...ma fac sa plang!!! Nu stiu de ce, dar ma impresioneaza si bocesc ca proasta mai ales cand ma uit la fatza Mirunicii...ati mai vazut asa ceva???

Mama ce discutii aprinse pe la "miresici"...Ceva e putred acolo de taxeaza cu cartonase numa intr-o tabara... Oricum, Carmenela...congratulations are in order, nuuu?? Felicitari pt. "litera stacojie" . Tare imi placi tu mie pittbull mic si drag!!!

Ruxi de acord si cu tine...nu inteleg de ce nu-l inchid odata si gata! Ce mesaj s-a sters, ca daca e despre diversificare, vreau si eu!!!!

maitreyi mersi de reteta pt. supa!!

Camy imi pare rau de inundatie! Uscare rapida va doresc! Distractie placuta la sanius...ce fain ca aveti zapada! Si have fun deseara!!

Moni imi pare rau pt. Luca pt. durerea de burtica...si pt. noaptea ta alba! Azi cum e?

Kimmy ce mama inconstienta sa-l lase la Timeea asa racit!! Sper voi sa fiti puternice si sa nu luati raceala!!

Mada sa-ti fie de bine sesiunea de shopping!! Sper ca nu te-ai suparat pe mine...

Super tare felicitarea "cantatoare"!!!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Si acum poezica pe care madam a creeat-o si-a uitat-o :

Prea cinstita adunare,
de la mare departare,
vine-o veste...deochiata
Pentr-o mandra-anivesata!!

Peste mari si peste tari,
(adica in departari)
Sade-o tipa c-un joben,
si asteapta ea un tren,
s-aduca din Romanica
pe-o nebuna. Si ea...nika!
N-am facut rost de bilet,
ca cereau prea mult banet!
Asa ca am trimis in zare,
draga, o felicitare (aka as A4)
Sa-ti urez tot ce-i mai bun!
Sufar de-un amor nebun
de cand noi ne-am intalnit
(sa stii n-am innebunit!)
Sa-ti traiasca pisicuta
si of course si Soniuta!
Irlandezu' sa te tina
tot mereu ca o regina!
Sa nu duci lipsa de bani!
In concluzie, "La multi ani!"
cred c-o fi cu-ntarziere,
Dar sper, cu mare placere,
sa citesti si de la mine
o urare, care vine
Nici cu trenul, nici cu barca,
ci cu zboru'! (nu stiu marca!)

Fata!!! Io cam ti iubesc
Si-am vrut sa te fericesc!
De nu-ti place sa imi zici,
ca sa nu te faci arici!

Hai te pup, "La revedere!"
(nu uita sa-mi dai o bere!)

Mergi la inceput

Sunisor apology is not accepted! pentru simplul motiv ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze...asta pe langa faptul ca te iubesc si ca si carmenela si sor'sa Diaruxcare imi trag suturi zilnice (fara care am ajuns sa nu mai pot trai!! -fara ele si fara suturi, lol), tu esti un om pentru care am o admiratie adanca!! Esti dulce, blanda, calma, puternica...putini oameni ma ating asa cum ma atingi tu...si nu e corect sa accept scuze pentru o gluma!!! OK???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Perla de la fi-miu: "Mami, io vineri nu mai vin de la scoala, stii ?" Io, contrariata . "Pentru ca nici nu plec." Si nu glumea . Explicatzia e ca sunt alegeri si, iaca motiv sa nu facem scoala . Anka, asta apropo de ce ziceai cu serviciul si sistemele romanesti de educatzie, cand ti-e lumea mai draga, hop nu se face scoala/gradi si trebe sa te descurci cumva cu cupilu . Noroc ca-s acasa .

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri!!! Sa cresteti mari si frumosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadno tzuca-te-ash

Cat despre "mo-de-ra-tori" ... cre' ca ne-am cam lamurit cum sta treaba cu ei shi chiar nu cred ca are rost sa ne batem capul. Moderatori ... adica niste femei care stau numa' pe net sa citeasca si sa judece ce zice lumea. Au timp si au ales sa faca asta ... Shi ma opresc aici ca va iubesc si nu vreau sa vorbim numai de pe mess .

Oricum vad ca duamna Sheanna rulz.

Mdaaaahhhh ... shi acuma is super invidioasa pe Carmenela ca are cercel roshu . Mia nu-mi place in liga de juniori asa ca trebuie sa ma mai straduiesc. Offf Carmenelo cum ma pui tu la treaba ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fuck!!!! Cre ca ma citeshte duamna Sheanna!!!
Mi-a luat cerceluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bai nene is distrusa! Dupa ce ma "luase" Carmenela acuma am ramas chiar cheala

Mergi la inceput