Megastar 3 (2) Finala !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noapte buna Anina.
Oare cine o iesi next week?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie cei mai inegali mi se par buzz, biaetii cu razvan, andi si alex, sper ca nu grsesc numele.
Cvartetul de fete e f colorat, cele trei pepper sunt " de ferentari" (citat barbatu-meu, pt Crinuta )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

mie cei mai inegali mi se par buzz, biaetii cu razvan, andi si alex, sper ca nu grsesc numele.

Nici trupa Pepper Girls nu este omogena, din cauza diferentei uriase dintre Laura si celelalte doua, care sunt 10 clase peste ea.

Cvartetul de fete e f colorat, cele trei pepper sunt " de ferentari" (citat barbatu-meu, pt Crinuta )

Nu sunt de acord, dar fiecare are dreptul la o opinie..

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ma Crinuta, un pic de umor:))
nici eu nu-s de acord textual, da el a vrut sa zica altceva, si anume ca sunt mai comerciale, dar nu atat de comerciale . Adica nu-s nici macar Britney, sunt asa, mai de provincie.
daca te gandesti bine, ai sa vezi ca e un sambure de adevar.

Mergi la inceput

Sabina, eu ma refeream la faptul ca astea 2 fete ( chit ca Jo mi-e chiar antipatica cand ii vad vesnica schimonoseala cand canta) chiar au voce si se poate face ceva cu ele.
In general caut potentialul din oameni si cu ele ai ce lucra.
Asta e, Megastarul trebuie sa fie ceva comercial, din asta vin bani, asta se cauta.
Macar sa iasa unul cu voce, nu ca anii trecuti.

Dar Laura, asa cum am spus, chiar n-are ce cauta in trupa aia.
Ma uitam aseara la ea, inainte sa se anunte decizia juriului, si era cu lacrimi in ochi, dar lacrimi de ambitie. Cred ca ar fi fost terminata daca ele ar fi fost eliminate.
Nu se lasa fata asta, dar tot nu ii foloseste la nimic, ca ambitia nu poate suplini vocea lipsa..

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Ma uitam acum la reluare, si tare mi-e simpatic Amir, cu toate ca mai falseaza, mai scapa pe ici pe colo, insa.. are o voce foarte buna, iar daca lucreaza va fi super.

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

mie imi placeau tare mult fetele de la allien kitten,pacat ca au fost eliminate.Ce voce frumoasa avea Loredana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Megastar 3 se apropie de final!

Din cele opt grupuri vocale care au intrat in concurs, au mai ramas doar trei, care se lupta pentru titlul, dar si pentru a semna un contract cu Universal Music Romania precum si pentru cei 60.000 de Euro, pusi in joc de Prima TV.

Pentru aceasta editie, finalistii ramasi in concurs au avut de pregatit doua piese din anii '90, dar si o melodie, pe care publicul a votat-o pe site-ul megastar.primatv.ro.

Cum va aprecia juriul prestatia lor si pe cine va trimite publicul acasa, aflati urmarind penultima editie Megastar 3, sambata, 6 decembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV."

Sursa

Melodiile alese de public pentru concurenti, aici.

Parca vad ca va fi o finala intre cele 2 trupe de baieti. Asta daca nu le mai salveaza o data juriul pe cele 3 fete de la Pepper Girls.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Baietii de la SIGN deschid semifinala cu "Faith"(George Michael).
Mie mi-a placut interpretarea lor. Au fost si plini de energie.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Pepper Girls au interpretat destul de frumos, desi ceva nu-mi suna bine, "I Don't Wanna Miss a Thing" - Aerosmith.
Au primit un 10 de la Iantu.

Mergi la inceput