La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

roxanica, David pare ca-i in stare sa manance sania Vai si ce tort, io's la cura de slabire! Sa va traiasca feciorasul, faina petrecere!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica, super petrecerea lui David...ce barbatel frumos ai tu acolo...bland, dulce si minunat...exact ca tine. David iti seamana foarte mult! Va pup cu drag

Luciaro, oare ti-am spus ca m-am uitat si la pozele de la petrecerea vostra ...Da, le-am vazut...dar era sa nu-l mai recunosc pe micutul tau ca il tii ascuns si nu v-am vazut tare demult...e un dulce, s-a maturizat mult...si Crinutza, ce scumpica era asa pictata!!! Sa va fie de bine petrecerea!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Maine mergem din nou la control la rinichi. Iar am emotii. Sa ne tineti pumnii sa fie bine...sper sa ne spuna ca nu mai avem de ce sa ne facem griji in vecii vecilor ca deja de doi ani tot cu stresul dupa mine sunt. Of, of...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

La multi ani !!!!!!!sarbatoritilor zilei:Dani si Mark!sa cresteti mari ,sanatosi si plini de noroc.Mamicutelor sa va traiasca flacaii!!
ROXANICAda,la bunic in vizita am fost .o luna intraga departe de casa,nu a fost o vacanta reusita....chiar dk nu imi zicea in cuvinte Elisa a simtit,se transformase efectiv..ma gandeam la criza de 2 ani pe atunci ,dar nu...ii era si ei greu,dor ...nu stiu.Si in final a luat si o contagioasa f urata(hands,feet and mouth)-eu nu auzisem de ea-ce mi-a pus capac.abia asteptam sa ajung acasa,in acelasi timp tatalui meu nu vroiam sa-i arat k nu ne e bine.
Despre mine(merci de intrebare)..paradoxul e k ma simt f bine.sunt sub tratament,observam si vom vedea.e vorba de 2 noduli pe glanda tiroida.dr meu zice k mai mult k sigur tb operati.Sunt optimista,nici nu poti fi altfel cand ai o minune de copil acasa.alte ganduri te distrug incet inaintea oricarei boli.
L-am admirat pe Davidutul tau:un frumos...sa va traiasca!
SARYTA,pupam pe Tonita,o sa treaca.....
DIA,pare tare rau.Te ajuta mama ta?cum te descurci?
oauuuu...ce cearceaf am scris.....recuperez..se vede.
minunatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

ASIZAtinem pumnii tare,tare.....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI DANIEL!!

LA MULTI ANI MARK !!!

dbunny, cum a iesit fiesta?

daphna, multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neata,

ktrinel, sa-ti traiasca Julia, cumintenia intruchipata :)! sa aiba o viata plina de bucurii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata... haideti la cafea.... va scriu cu haina de iarna pe mine si cu degetele inghetate.... brrr.. ce frig este
Iulia, merci de intrebare ; Luca e bine, momentan nici o raceala.. mai este fonfanit dimineata dar e clar ca din cauza aerului uscat.. musai sa cumpar un umidificator ptr ca prosoapele ude nu fac fata.. aseara aveam 10% umiditatea in casa..... anul trecut puneam si vase pe calorifer dar tot degeaba.... insa mi-e teama de mucegai....
Kiki, off... tare rau imi pare cand citesc despre Garga.. o sa fie bine.... cand ma gandesc ca Luca iarna trecuta a fost tot timpul cu mucisori, dar nu m-am stresat prea tare... in schimb acum a inflorit DA in toata regula
In rest, eu astept sa vad cum se aseaza apele la job.. am trecut la 8 ore si se preconizeaza somaj tehnic peste iarna.. asa ca voi veni probabil cu coada intre picioare la Buc sa stau cu ai mei... urasc chestia asta, dar aici nu ne putem descurca doar cu 75% din salariu.... plus ca trebuie sa-i dau ceva Olimpiei chiar daca plec in Buc... in fine, sint cam stresata dar incerc sa nu ma darame definitiv stresul asta
Oana, o sa treaca si cele 6 sapt. Stiu cat de greu este.. eu am stat in spital, in ghipt 2 luni jumatate... a fost horror.... tinem pumnii sa te refaci repede si musai sa te tii de fizio dupa ce iti scoate gipsul..
Brr... ies un pic pe teren..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Daniel!

La Multi Ani, Mark!

Roxanico, nici nu stiu cu ce sa-ncep. Micutul tau e asa dulce, asortat cred cu unul din bunici cu pulovaras in carouri, zambetul mereu pe buze, locul ala de joaca frumos cu "raze de soare" mereu care-l alintau, mai asa de scump e in poze. Imi plac la nebunie poza in care statea in fotoliul ala mic de piele si aia in care sta catarat pe sanie si tipa-rade din toata inima. Sa-ti traiasca mandruta feciorul! Ce e cu sania aia faina, de unde?

Garga e mai bine putin dar de ieri cand am inceput antibioticul. Tot nu-i ajungeau doar pufurile. Asa urata se auzea respiratia si cand tusea. Sper ca va fi bine curand.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Multi Ani traiasca, Julica sa traiasca, La Muuuuultiiiii Aniiii!
La Multi Ani smecherito, sa fii sanatoasa si frumoasa!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput