La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 2
asiza spune:
Saryta, imi pare tare rau! Sanatate multa! E chinuita tare, o mananca bubitele alea?
LA MULTI ANI, MARK!
Alex, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii in viata!
LA MULTI ANI, DANI!
Mare petrecere si la voi, Dbunny! Sanatate multa si tot ce va doriti!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
leyla spune:
Of, of Saryta, mama lui de cadou! Pupam sa treaca repede bubitele nenorocite. Dar celelalte iedute au facut varicela sau acuma se va tine in lant? Ce mi-a placut tortul.
Asiza, curaj, bafta, sa o stapanesti sanatoasa! Eu una sunt dependenta de masina.
Bambo, sanatate Antoniei sa treaca mucii repede.
Dani
Mark
Sa cresteti mari, sanatosi, veseli, voiosi!
Vai ce vreme de kko, ne-am plimbat si noi pana la mall cu carutul, 10 minute facem de obicei, doamne cat de neinspirati am fost, am crezut ca ne zboara si copilul cu tot cu carut, nashpa rau...
saryta spune:
Aiza, Leyla - multumim ... o mananca alea din cap, pe corp inca nu se scarpina, dar nu are nici f multe inca ... Sara si Andra au avut cand eram insarcinata cu Tony.
La multi ani! Dani sa cresti mare si frumos si sa se bucure parintii de tine.
La multi ani! Mark multa sanatate si fericire alaturi de mami si tati.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat si eu pe aici.... ca avem iar sarbatoriti.
La multi ani! Mark, Dani. Mamici minunate, sa sa traiasca cavalerii si sa fie sanatosi.
Noi am fost la cumparaturi. Domnisoara a vrut jos din carut si a umblat printre rafturi. Lua de pe raft, se uita la el si il punea la loc. Eventual mi-l arata sa-i spun ce e. A fost asa o distractie pentru ea.... Cred ca am stat 2 ore in Carefour sa-i explic ei ce si cum. Si-a ales lumanarele pentru tort, pe care acasa m-a pus sa le desfac si sa le aprind... am facut exercitii de suflat lumanarile.
Ieri a descoperit cartea de la bica Moni, adica de la maica-mea cu Animalele de la ferma. Cum se trezeste intreaba unde e cartea mea... E o carte cu foi cartonate si imi arata pe ea animalele, le stie binisor. Cand ajunge la ierpure imi canta Iepuras Coconas, la vulpe canta Vulpe tu mi-ai furat gasca... e... asa de haioasa. Ma bucur ca e ea bine, peste restul problemelor o sa trecem pina la urma, nu avem incotro.
Bambo, multumesc pentru raspuns. Astept sa te duci tu si sa-mi spui cum a fost, poate-mi fac si eu curaj.
asiza, multumim pentru aprecieri. Stefy e ca o maimutica. Ce fac eu, face si ea, iar cu adunatul de pe langa gurita, asa ii adun eu, ca ea misca capsorul cand ii dau si o mai murdaresc si adun cu lingurita.
Cu imitatul e... daca spune sotul s-o las, ea imdediat zice "ia-sa fa-ta", adica lasa fata, daca mai zic ceva... stiu eu....imediat repeta. Si cu gesturile la fel. Daca stau eu picior peste picior, pune si ea picioarele exact la fel, daca stau pe perna intr-un cot, se aseaza si ea la fel....
saryta, greu de suportat cadoul Antoniei....multa sanatate si rabdare. Incearca ceva calmant, ca sa nu-si rupa bubitele. Noi am folosit Calamine pentru a calma mancarimea si violet de gentiana pentru a usca bubitele. Stefy a facut varicela la 9 luni si a fost crunt. La ea au fost 5 zile si 5 nopti cu febra 40.... Si arata cam asa . Am sa mai caut si pozele in care era pictat cu violet. Plangeam si o pictam. Ma bucur ca a trecut... Si sper sa treaca repede si la voi.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
saryta spune:
iulia-stefy - multumim pt sfaturi ... de violet de gentiana nu stiam - se da dupa cele 3 zile de eruptie sau de la inceput?
desiree spune:
urez si eu
Dani si MARK , sa cresteti mari si frumosi
si cu intarziere Victorila
dbunny, te astept cu petrecerea in direct! ;)
donia, tre sa ma pun pe lecturat, am slabit cateva grame doar vazand ce ai postat tu acolo, mersi! deci de legume nu scap, banuiam eu!
saryta, sanatate Toniei!
mersi, danita, pentru materialul didactic!
iulia-stefy, va pup
fost la baby expo, calcaturi pe picioare, aglomeratie, preturi explozive te doare capul, am luat un scaunel pt octavian,a facut o poza cu formula 1, s-a speriat de o girafa imensa, la sfarsit a pus mana pe ea si acu cand se scoala tre sa-i fac apologhia girafei sa scapam de angoasa :)
o duminica placuta tuturor ca ma duc sa fac clatitele Dandusei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
roxanica2006 spune:
Salutare!!!
La multi ani, ieduta ANTONIA !!! Imi pare tare rau ca are varicela micutza, dar sa speram ca va fi o forma usoara si veti scapa repejor! Saryta, te tzuc tare, draga mea!
La multi ani, Victor!!! Draga Tito, sa cresti mare, sanatos si puternic, mic barbatel intre atatea printese frumoase!
La multi ani, Mark si Dani!! Dbuny, asteptam pozele de la petrecerea in aer liber, sper ca timpul a tinut cu voi!
Raluca, ce tare e Adinuta cu freza ei, parca e bob, nu? Dbunny poate fi invidiosa
Donia, "Ca as putea sa o rog pe cumnata mea sa le comande pe adresa ei in RO si sa le aduca aici soacra"
tu ne intrebi de carti, de cadouri, da' io fata desteapta, experta in mesaje subliminale, m-am prins, voiai sa te plangi ca vine soacra la voi, nu??
Daphna, tu cum te mai simti, parca ne spuneai mai demult ca ai o problema de sanatate. S-a rezolvat? Ati fost in vizita la tatal tau?
Lavinia, succes in deschiderea afacerii! Deci asa...in Tg Mures nu se poate face intervenita asta cu balonasul, sa inteleg ca obligatoriu se va efectua in strainatate, vezi ca poti beneficia de formularul ala 112, parca, dar cu siguranta esti tu f. bine informata.
Dia, imi pare rau pt. ultimele vesti. Eu am avut picorul rupt pe la 16 ani, am stat tot 6 sapt. cu el in gips, dar aveam un fel de toc si puteam umbla bine merci. Multa, multa putere!!
Laura, tu cum te mai simti?? Nu e ulcer, nu?
Asiza, Denis s-a insanatosit?? A trecut la facut puzzle?Abia astept s-o vad pe steluzta-Denis!
Garga ce mai zice? A scapat de tuse??
Am vazut poze de la super-petreceri: pe conu Grigore, inca destul de buclat, nu stiu de ce plangeti voi dupa carlionti, pe Antonia super incantata de tortul Barbie, pe Serban cu niste trasaturi fineeee, delicateeee, f. frumos baiat ai Lucia!
Noi am avut ieri petrecerea, super bine a iesit totul, copiii s-au simtit excelent, David vizibil emotionat la faza cu urcatul pe scaunel in timp ce toata lumea ii canta "la multi ani!", foarte faina atmosfera, sa-mi traiasca baietelul! Poze cand oi incarca!
Hai ca am mai recuperat putin, va pup si dumininca placuta!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Donia spune:
La multi ani Daniel, sa ai parte de toate cele bune in viata!
Citat: |
citat din mesajul lui roxanica2006 Donia, "Ca as putea sa o rog pe cumnata mea sa le comande pe adresa ei in RO si sa le aduca aici soacra" tu ne intrebi de carti, de cadouri, da' io fata desteapta, experta in mesaje subliminale, m-am prins, voiai sa te plangi ca vine soacra la voi, nu?? |
Ai cam nimerit-o! Ca ma apucasem ieri sa scriu cateva randuri, da' pan' la urma mi-am zis ca o sa am destul timp atunci cand s-o produce evenimentul!
saryta, imi pare rau de Antonia, saracuta, asa cadou...
Laura, cum te mai simti? A fost o viroza digestiva? Sper ca a trecut!
asiza, felicitari pentru curajul de a te arunca in trafic! O sa vezi ca te vei obisnui si o sa-ti placa sa fii independenta
iulia-stefy, e o dulce Stefi, imi place cum povestesti de ea
Noi azi lenevim si asa de bine e... copiii se joaca, noi pe langa ei... e bine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
saryta spune:
Roxanica - mai da ce barbatel frumos ai! s-a mai grasunit si e un scump, iar tu arati f bine stralucesti ... sa-mi traiasca ginerica . Multi pupici .