Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

A si inca ceva, ati vazut reclama asta de pe DC la Danonino, cu vit A si D? Asa ceva e indicat sa dati copiilor, si nu mai trebuie sa le dati picaturi. Aici si laptele are in el A si D. Poate in timp o sa apara si in RO alimente suplimentate cu fe si alte vitamine si minerale elementare...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna, am vazut ca incepem sa mai scapam de probleme.
eu ma rog pt mamicile greu incercate si pentru puiutii lor ca totul sa fie bine si sa asteptam sarbatorile linistiti si sanatosi.
Ela hai ca m-ai facut curioasa si ma apuc de cautat prin dulapul cu deodorante sa vedem ce gasesc. mai fetelor am si eu o intrebare: dupa nasterea lui STEFI a inceput sa-mi cada parul dar am crezut ca se va incheia si perioada asta dar vad ca persista. vi s-a intamplat asa ceva?
voi cum ati remediat caderea parului?

si pt ca tot am dat startul la ce cadouri facem de sarbatori as vrea sa intreb mamicile mai experimentate daca este cazul sa-i facem aparitia lui mos craciun, si aici ma refer la mamicile cu 2 copii.
sa ne povestiti si noua din experientele voastre, cand a venit mosul si ce reactie au avut copii.

noi pentru STEFI de mos nicolae ne-am gandit la jucarele, dar unele nu atat de costisitoaare, iar de craciun vrem sa-i luam masina cu telecomanda ca sa se plimbe singur prin casa si asa scapam si noi de chitaiala lui zilnica de a merge cu titiul.
cu spatiul nu stiu cum o sa ne descurcam pt ca este foarte mare masina, dar vom vedea atunci.

de sarbatori vom fi si acasa si in deplasare. adica de craciun ramanem acasa pt ca vrem sa incercam faza cu mosul, de asta v-am si intrebat, si oricum mie i-mi place craciunul in familie cu casa decorata si mancare traditionala, colinde si alte chestii.
de revelion cred ca vom pleca de acasa pt ca deja simtim ca ne-am sacrificat destul, mai vine vremea sa mai facem uneori cate o escapada, deci in concluzie copilul cu bunicii si noi de nebuni.

in incheiere pup bolnaviorii si va urez sanatate.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Maria e mai bine, nu a mai facut febra. Medicul mi-a zis sa-i dau totusi nurofen 3 ml la 8 ore dar mi-e greu sa o mai trezesc noaptea si pt nurofen ca si asa o trezesc pentru amtibiotic.asa ca i-am dat 3 ml la 12 ore si a fost ok si de maine nu-i mai dau deloc sa vad ce se intampla ca mai avem putin si terminam antibioticul.

Baietelul de la gradinita care a murit cica avea o malformatie din nastere si nu s-a stiut de ea.

De sarbatori mergem la Piatra-neamt si dc ne ajuta Dumnezeu si Maria e sanatoasa facem Revelionul la o cabana cu niste prieteni dar toti aducem si copiii cu patuturi cu tot. Ar trebui sa fie frumos. Cine se va ocupa de copii pe 1 ianuarie? Inca nu stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Masinuta cu telecomanda i-am luat noi Mariei pentru Craciun. E destul de mare dar e foarte incantata de ea.Dar a fost cam costisitoare.

Mos Craciun- am avut si anul trecut la o petrecere pt copii dar Maria s-a uitat mirata la el,i-a placut punga de cadou (nu cadoul in sine) si atat. Anul asta sper sa fie mai receptiva. Eu i-am povestit de Mos, i-am pus un filmulet d epe youtube cu mosul si piticii lui care fac jucarii si pare incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Stefania, daca asa e sistemul acolo, foarte bine, cred ca noua ne e greu sa il acceptam pt ca am fost crescuti altfel.Io l-as lasa pe raresu la asa program....dormit afara....da astia aici se uita urat daca nu are 3 caciuli pe el si 7 cojoace.

Aluminiul e omniprezent in deodorante, stiam de asta....se mai gasesc si fara....io am unu fara, e bunicel, da mai put cateodata

Mos Nicolae aduce dulciuri pt copiii cuminti si nuielusa pt cei obraznici, nu uitati asta.

Mos Craciun aduce cadouri fel de fel. Io nu aduc niciun Mos in casa....daca se da la mine.

Tzuna, f tragica povestea baietelului, m-a lasat fara grai...

Stefimic, mie inca imi mai cade parul ca la balamuc....ma mir ca nu am chelit.

Lauramar, cum e Arianna?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va scriu pe fuga ca azi n-am avut timp nici de claca,m-a exploatat ursu'.
Pt problemele tenului eu mi-am dat cu Triderm e 10 lei crema,foarte buna.
Pt caderea parului pun o data pe sapt masca de la Kallos o tin 30 minute cel putin si din cand in cand ma spal cu sampon Ducray asta e scump insa o data pe sapt merge sa-mi dau cu el.
In rest inca suntem virusati toti,bunica cel mai grav .
Sanatate sanatate si iar sanatate asta va doresc.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Si inca una, poate se mai animeaza stupul: Ce planuri aveti pentru Craciun si Anul nou? La restaurante, sau acasa cu familia?
Pupici la bolnaviori, sa se faca bine repede!

Noi plecam pe 27 decembrie la Agapia in Moldova si acolo facem Revelionul. De Craciun am fixurile mele si nu cred ca vreodata am sa plec undeva. Strict acasa si la parinti, deci tot acasa e si acolo. Iar pe 26 o sa dam o fuga la nasi ca asa facem mereu, numai ca anul asta mai pe fuga din lipsa de timp.

Cadouri ... pai stiu ca aduce Mos Nicolae dulciuri sau bete, dar eu ce sa fac? Sa ii pun un bat? Ca dulciuri nu ii dau!
Asa ca de Mos Nicolae a primi un calut-balansoar, iar de la Mos Craciun (care va fi socra-miu, ca i-am luat si costum) deja i-am luat un banc de lucru cu surubelnite, suruburi, inclusiv bormasina, o orga muzicala si un buldozer si un excavator (sau unul e camion?) ca nu mai tin minte. Sotul a fost si le-a cumparat si le tine la birou pana la sarbatori.

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
[
voi cum ati remediat caderea parului?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Dupa nastere stiu ca singurul sampon care m-a ajutat a fost unul de la Elserve, parca ala roz-mov. Stiu ca scrie ceva si de caderea parului sau ca intareste radacina.
O vreme a fost super bun apoi am facut matreata, de fapt coji, de la el, am mai luat si altele dar nu au avut efect prea bun si pentru ca imi tot cadea parul, ieri seara m-am dus si m-am tuns impreuna cu fi-miu. Si aici e foarte draguta reactia sotului meu.
Ii povesteam ca au venit toti din salon sa il vada si vai ce copil in sus si in jos, si eu zic ma ori nu se duc copii asa mici acolo ori e al nostru frumusel (am zis frumos ... ).La care sotul meu spune tu stii unde se tund copii, nevasta? In piata, la frizer! Nu la Beauty Salon cu hair-stylist personal! Si i-am zis la frizer in piata sa il duca el! Eu il duc asa cum a spus.

Hai va pup si o seara buna!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Andra .. te-a exploatat ursu? Sanatet bunicii si voua tuturor!

Ma bucur ca Maria e mai bine!

Despre Ariana ce mai stiti?

Si ca e vorba de apeluri: SHERBIIIIIII - dooo where are you??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Andra .. te-a exploatat ursu? Sanatet bunicii si voua tuturor!

Ma bucur ca Maria e mai bine!

Despre Ariana ce mai stiti?

Si ca e vorba de apeluri: SHERBIIIIIII - dooo where are you??????

as mai adauga si
ElenaGiulia- dooo where are you??????

Karra- dooo where are you??????
Kmi- dooo where are you??????

ce-mi mai amintesc si io....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna seara la stup!Eu sunt aici!

Mergi la inceput