Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 16

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Aida, am uitat sa-ti zic, ca pe langa toate orataniile ce-mi umbla prin stomac, m-am ghiftuit cu pita prajita cu untura(gasca/porc) cu ceapa, pana am crepat 
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj.  Seneca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI
POZE CU NOI
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 

anda spune:
anda spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Doris-Alina Aida, am uitat sa-ti zic, ca pe langa toate orataniile ce-mi umbla prin stomac, m-am ghiftuit cu pita prajita cu untura(gasca/porc) cu ceapa, pana am crepat  BLOG DC-Impreuna Timisoara Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele  POZE CU NOI   www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories  | 
TACI!!! ca mor
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 io vreau sa invat sa dansez www.youtube.com/watch?v=Ku-VSuWJjDQ&feature=related" target="_blank">asa 

edit: io am mutat cameleotu' acasa dupa cum urmeaza: supa de ciurca  cu patratele, macaroane cu branza si sunca la cuptor si prajiturik cu stafide si cu cirese
 cu patratele, macaroane cu branza si sunca la cuptor si prajiturik cu stafide si cu cirese  

andule, daca sugi tigara si nu propolisu' iti trag una de-ti sar ochelarii de pe nas  

doris, mergem toate si facem poze si adunam la cutiuta de amintiri clipe frumoase  deianira o sa tina legatura cu directoarea de acolo insa la dus lucrusoarele mergem toate care vor
 deianira o sa tina legatura cu directoarea de acolo insa la dus lucrusoarele mergem toate care vor  

looking for my sunshine 
+11
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
 my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
 It’s the way that I found freedom! "
 byron katie 

anda spune:
anda spune:
| citat din mesajul lui Mariaa io vreau sa invat sa dansez www.youtube.com/watch?v=Ku-VSuWJjDQ&feature=related" target="_blank">asa    looking for my sunshine  +11 www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">  my love, Adriatica "The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering. It’s the way that I found freedom! " byron katie  | 

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

gabirus spune:
gabirus spune:
 Nooo, nu am de gand sa dispar iarasi ...
Sunt prin zona si tocmai am citit in Esquire un articol despre ... Mos Craciun, ca ca zeu al timpurilor moderne si promotor al sedentarismului si obezitatii 
Va spicuiesc aici din el:
"Mos Craciun are un simt al modei cel putin chestionabil. Se imbraca anume parca pentru a distruge orice urma de eleganta si cochetarie in barbati. Pilda lui este ca o haina mai larga, o barba lasata sa creasca de-a valma, un fes sau o gluga si un ras galagios rezolva orice problema de greutate.
Ce daca nu te incape sacoul pe care il incerci la magazin? Ce daca nu esti in stare sa-ti tragi pantalonii peste burta prea mare? Se poate gasi oricand o toala de marime mai mare care sa-ti cuprinda dimensiunile generoase. Moda e un moft, lama si masina de tuns sunt de prisos, important e sa te placa copiii. Si, va rog, nu-mi aducei drept contra-argument caricaturile in care Mos Craciun calareste dezinvolt cate o juna care l-a asteptat toata seara sub bradut. Acelea sunt pura propaganda - femeile nu apreciaza, in general, grasanii, iar cele pe care le vedeti pe cate o plaja, la bratul unei burti impunatoare, primesc de obicei in dar ceva mai mult decat niste simple jucarii" 
Iata parerea barbatilor despre Mosu'.
In alta ordine de idei e prima data cand citesc o revista pentru barbati (ma refer la magazine serioase ... sa nu care cumva sa credeti ca este vorba despre Playboy sau alte deastea), achizitionate de stimabilul sot pentru a fi lecturate pe tren. Sunt intr-adevar complet diferite de revistele pentru femei, dar nu intr-un sens negativ. Sarind peste subiectele fotbalistice, sunt chiar destul de acide, piparate, bine condimentate si mai placute la citire decat revistele de dame un pic prea pline cu sfaturi de frumusete, cuplu, bucatarie (sa nu ma intelegeti gresit, iubesc sa gatesc, dar pentru asta imi cumpar Good Food ...).
O seara faina tuturor, cred ca ma retrag sa vad vreun film.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anda ioi, si cind aida apare cu ala cu paru ma ia cu frica. jur. asta-i secheala de la subiectu cu slabitu Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara | 
Asa si trebuie , sa iti fie frica
 hehehehheh (ras din ala din filmele de groaza)
 hehehehheh (ras din ala din filmele de groaza) 
Aida
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Io nu inteleg si gata 

si Laci e fan untura de gasca pe paine ... eu la faza asta
 si Laci e fan untura de gasca pe paine ... eu la faza asta  cu succes
 cu succes
Aida 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 si cu boia 
deya, pentru ce te operezi?! ca ma gandesc ca nu de plictiseala...
looking for my sunshine 
+11
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
 my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
 It’s the way that I found freedom! "
 byron katie 

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 ...cu boia si delicat  in jet ... sa va povestesc faza taaaaare
 in jet ... sa va povestesc faza taaaaare  ...revin
...revin 
Aida 
Poze cu noi