*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Lavini, daca asta e trenuletul de la Tommy, bucura-te ca nu-i place sa-l puna pe sina. Stii cum e sa vina din minut in minut cu el in brate sa-l pui pe sina?

Liviana, ff frumoase si interesante cadourile. Le-ai comandat pe internet? cat platesti posta? ca ma tenteaza si pe mine niste carti de pe amazon...

Kay, scumpa foc Sonia !

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

An@, m-ai amuzat teribil!Ala e trenuletul, Andrei uraste sina, am lasat-o si asa, rotita, am si desfacut-o…Nimic frate, il smulge cu ura de acolo…il pune sa mearga pe parchet si il urmareste prin casa(asta ma bucura, ca pot si io sa stau 5 min linistita, daca nu cumva l-o influenta bona si de data asta:( ), sau il baga prin sertarele cu oale si nu mai poate sa il scoata, asa ca il lasa acolo sa faca zgomot la nesfarsit…

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

An@, m-ai amuzat teribil!Ala e trenuletul, Andrei uraste sina, am lasat-o si asa, rotita, am si desfacut-o…Nimic frate, il smulge cu ura de acolo…il pune sa mearga pe parchet si il urmareste prin casa(asta ma bucura, ca pot si io sa stau 5 min linistita, daca nu cumva l-o influenta bona si de data asta:( ), sau il baga prin sertarele cu oale si nu mai poate sa il scoata, asa ca il lasa acolo sa faca zgomot la nesfarsit…

Eu ii ascund sina, ii pun trenuletul pe parchet si ii spun ca asa merge mai repede, bla, bla...dar nu, vine suparata cu el la mine si zice:"ci,ci, ci,..." (asa imita ea trenul)si imi explica ca il vrea pe sina.
A fost jale intr-o zi cand eram cu ea singura acasa si s-au terminat bateriile. I-am explicat ca il asteptam pe tata sa vina sa schimbe bateriile. Cum a intrat ta-su pe usa (asta dupa vreo 3 ore...ca n-a uitat), s-a infiintat la el cu trenul:"tata bateii". Nici nu a apucat sa se descalte omu' . A facut stanga-n-prejur si s-a dus sa cumpere baterii.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella
Eu n-am decat o carte de Spock, On parenting, asta e: http://www.amazon.com/Dr-Spock-Parenting-Sensible-Reassuring/dp/0743426835, uita-te in cuprins si spune-mi ce te intereseaza si incerc sa fac o sinteza

Ce am scris ieri am citat gresit, scuze, ca nu era Spock, era un tip Michael Thompson, din cartea IT'S A BOY! Understanding your son's development from birth to age 18 , o carte care mi se pare cea mai relevanta din tot ce am, si care mi-a fost de mare folos, mai ales ca eu n-am frati, mi-e greu sa inteleg de ce reactioneaza intr-un anume fel si care sunt nevoile lor particulare. El a mai scris Raising Cain: understanding the emotional life of boys , care e un bestseller faimos, pt. mamicile de baieti, dar eu n-o am, dar mi se pare foarte interesanta pentru ca analizeaza sentimentele baietilor si modul in care ei pot fi incurajati/vor sa le exprime, dincolo de violenta care "ii face barbati".

Liv'
Ce bine ca ai mai scris!! Felicitari pentru progresele Bogdanelului

Lavini
Ce ti-a raspuns Liviana cu privire la numerele de la pantofi? N-am reusit sa gasesc. Aici sunt reduceri la cei de vara, si asa ma tenteaza... I mean, 40 de euro economie e ceva, la preturile astea imposibile

Didi
Io confirm ca multe din produsele astea de la Eichorn sunt proaste, m-am pacalit si eu, dar nu era nimic altceva pe piata, am luat o masina si o galeata cu cuburi de lemn de diferite forme, n-o recomand. Sunt cioplite si colorate aiurea La fel m-am pacalit si cu Shelcore. Singurele chestii care merita sunt 10 cuburi din astea: http://www.amazon.com/Shelcore-Stack-Learn-Play-Blocks/dp/B000UU6VU8, a doua imagine e relevanta.

An@
Am vazut pozele cu printesa ta cataratoare, are niste gene foarte frumoase

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Ce bine imi pare cand vad ca sunteti mai active. Recunosc ca citesc tot ce scrieti dar scriu mai putin. Programul nostru e unul obisnuit servici, acasa, facut papa, spalat culcat. Toni a inceput de luni sa tuseasca si sa fie mucios dar fara febra. Cred ca stiu de unde provine virusul...A venit cineva in vizita la noi cu fetita care tusea de mama focului si ii curgeau mucii pana in barbie...Si desi i-am spus de la obraz sa nu vina daca fetita e bolnava ...a venit totusi...Nu va spun ce nervoasa sunt.... toni e foarte sensibil la virusi (asa cum a fost si frate-su). Ii dau in continuare Singulair. Asa a fost si Alin pana la 5 ani...iar acum nimic nu se lipeste de el. De un an de zile nu a tusit deloc, nu i-a curs nasul. Sper sa pot sa-i intaresc imunitatatea si lui Toni.
Am vazut jucariile voastre si mi-ati dat idei de cadouri pentru Toni...
In schimb lui Alin nu stiu ce sa-i iau!!!! cred ca are atatea jucarii, jocuri...incat nu isi mai doreste mai nimic. Grea situatie...
Surprize am cu Toni cand ii spun sa faca ceva si imi dau seama ca intelege tot (desi aceleasi surprize le-am avut si cu Alin) Aseara i-am spus sa-mi aduca farasul si tot asa s-a dus glont la locul respectiv (dulap) si mi l-a adus. Am ramas inmarmurita fiindca eu il trimisesem ca sa nu calce in gunoi.
Va pup si promit sa scriu mai des mesaje desi nu am intotdeauna ceva interesant de transmis.
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, nu stiam daca o imbrac prea gros/subtire, noaptea mai ales. Cand era transpirata cand rece, si acoperita nu se suporta iar cum eu sunt mai friguroasa de fel...

Ella, felicitari pentru dormitul lui Bob, inseaman ca or veni si la noi vremuei mai bune, imi amintesc act te chinuiai.

Kay, sonia e o scumpete, are niste ochi mari si frumosi.

An@, v-am terminat de vazut, ii sta bine si cu perisor si are niste geneee! Mie mi se pare ca seamana si cu tine, desi stiu ca ziceai ca toata lumea spune ca e copia lui tati.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Elteka, sa stii ca nu mai stiu care e treaba cu pantofii :)) Ori nu e vorba de mine, ori neuronu meu gravid s-a dus de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrei e tot kk-cios, multumim pt sfaturi, link (DidiAlex ma apuc de citit acum)!

Puzzle-uri Ravensburger ne-a luat prietenul meu din Viena cu 9 euro cel de 5 piese cu animale domestice si 15 euro cel de 10 piese cu tractoras, etc "Bob the Builder"(de la 2 ani). Au si bumbisori. Mi s-au parut cam scumpe, sper sa-i placa, noi nu am avut din astea din lemn pana acum. Am vazut si la targul de carte asa ceva, o firma din Oradea aduce tot din Germania, erau in jur de 5-7 euro/buc.

Ella - chiar imi dai curaj cand aud cat doarme Bob! Ce ati pus pe tava finutului, trebuie sa i se ia si lui Andrei motul, de Craciun probabil, sau imediat dupa.

Cqiquitita - la noi snt 25-26 grade, daca nu dau drumul la centrala sunt vreo 22, dar sub 24 grade e frig si pt mine, asa ca stam relativ dezbracati, pantalonasi normali de trening sau orice bumbac comod de stat prin casa, nu pijamale in timpul zilei ca nu suport!(piticii mei, deh) dedesubt are un body normal, cu manecuta scurta sau tip maieu. Bluza tip helanca cum au fost cele luate de la LR sau de la noi, bluza fara gat din bumbac mai plin daca simt eu ca e curent pe jos pe unde se joaca el. E cald dar curent tot se face pe sub usi, nu e grozav de izolat la noi, am mai mult gresie si parchet, covoare care nu acopera toata suprafata camerei.
Noaptea pijama din bumbac cu manecute lungi, peste body care sa-ti tina mijlocul, mai ales ca trebuie sa iau alte pijamale, cele cumparate in toamna ii sunt scurte (bluzele cel putin).

Am cumparat cartile astea, dau referinte dupa ce le parcurg:
- Copilul de la 1 la 3 ani, Anne Bacus
- Mami, tati, ma auziti?, Jacques SAlome
- Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor, Gary Chapman&Ross Campbell

Doxinu - mi-a placut mult "Totul se intampla inainte de 6 ani"! Multumesc din suflet! Ella - o sa-ti placa sigur! Am citit numai pana la 3 ani deocamdata. La fel si sotu'. Ca intrebai de urlat si tavalit pe jos, la noi toata viata lui Petit pare se fie asa, toata vara s-a trantit urland cu fundul de pamant, parca s-a mai potolit, dar tot mai face cate una pe zi, rar cand nu urla aiurea, la noi nu merge cu vorba buna ca e si mai rau, merge doar sa-i deturnezi atentia sau sa tip un pic sa vada ca sunt suparata, de multe ori nu l-am bagat in seama... chiar si in parc, pe scara blocului, e foarte dificil. Majoritatea crizelor le face cu mine pt ca eu sunt aia rea care nu-i face toate mofturile, o data i=a facut lu' soacra care nu mai putea sa-l ia din leagan in parc, s-a facut noapte pana l-a adus in brate tocmai din parc. Las' ca a doua oara nu a mai plecat singura cu el. Uneori il tine putin, max 1 min, alteori urla pana nu mai stie de el si cumva trebuie oprit, acum nu mai e vara sa urle afara cu gura pana la orechi, sau in casa imbracat in geaca pt ca nu ma incalt eu suficient de repede. Ca el isi gaseste motiv in orice. Si ca merg prea repede pe hol si nu poate tine pasul cu mine...

Kay - super Sonia! Lui Andrei ii place mult carticica care are butoane cu cantecele, o are pe "Ariel" si o sa i-o dau in curand si pe una cu Wiinie The Pooh " O zi cu prietenii". Sunt de la editura Egmont, tiparite in china, am vazut in Carrefour Militari oferta la Ariel si inca una cu BELLE, (3 carti sunt in seria asta pana acum), erau max 25 ron/buc, eu am dat 36 ron pe Ariel si pe asta cu Winnie 31 ron la targul de carte, ieftinita de la vreo 37 ron.
Ii mai plac "Teddy si telefonul sau" si "Piu Piu isi cauta mama" de la Edit. Crisan, astea sunt 22 ron pt ca sunt editate in 2007. Au doar un buton de sonerie/piuiala. Toate sunt colorate frumos, rezistente, tin la tavaleala / le sterg cu servetel umed destul de des.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

anca, inca nu sunt sigura ca aude bine... asa ca n-are rost sa fac investitii aiurea

Si ca sa fiti mandre de mine, razboinica

la 1 incep vecinii sa isi puna termopane. ne desparte peretele de la bucatarie. buuun, zic eu. lasa ca la 2 se opresc, nu mai stiam legea. culc S si incep si cu bormasina sau ce-o fi aia. ma duc sun la usa. nimic. pana la urma gasesc pe net legea si ma incalt mandra sa le falfai pe la nas. nimic la usa. asa ca ies pe geam si strig cat pot si pana la urma se opreste un nene, ii trantesc legea in nas si pana acum 45 sec se potolisera... au inceput iar . s-au oprit. oricum, au inteles ca se lasa cu politie in cazul in care nu-mi aduc o cioco mare de tot

mandre de mine?

eu sunt foarte !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay - bravo! eu m-am certat cu toti mesterii care vin si lucreaza prin bloc... la noi e calvar dpdv zgomot. Eu cred ca aude foarte bine, iti faci tu griji... Cred ca butoanele cartuliilor sunt bune si pt chestia aia cu cauza-efect. Stai ca-mi mai vin idei, ca tot suntem blocati in casa pe motiv de ceata si sparcaieli.

Voi scoateti copilasii afara cand e ceata? Eu numai pt foarte scurt timp, nici mie nu-mi place ceata.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput