*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ce putin se scrie in ultima vreme ...

Poohy, felicitari pentru baietel! Ma bucur ca ai pereche, si prietena mea tot baietel va avea si are o fetita, poate asa o sa am si eu, chiar numai de perechi am auzit in ultima vreme. Maine merg si eu la eco, abia astept sa-l vad, sper sa fie miscator ca parca ma stresez daca il vad doar dormind.

Fetelor, copiii vostrii mananca mai mult, adica si-au crescut cantitatea? Ca a mea tot mai putin, mai si scuipa dupa ce mesteca uneori. Dar nu are rosu in gat, mucii i-au trecut, ii iese o masea din spate. Si de 2 luni are tot 11.300gr. Dar e tare vesela, nu are nici o treaba, atata ca doarme tot aiurea, adoarme la 4-5 se scoala la 8 si apoi rezista pana la 12. Cred ca maine o sa moara de foame cu taica-sau ca fara mine nu mananca mai nimic.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kay ma bucur din suflet ca ati reusit sa adunati toata suma necesara insanatosirii Soniei! Ne rugam sa treaca cu bine peste operatie si pentru voi sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa o ingrijiti!
Poohy felicitari pentru baietel si ma bucur ca esti bine cu sarcina!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele azi am fost si noi la parada asa pentru STEFAN sa vada tancurile ca este innebunit dupa masinile mari care fac zgomot.

MAi bine ramaneam acasa.Urlau si injurau majoritatea,multimea se batea pe locurile din fata fara sa se uite unde calca,noroiul de pe spatiul verde era acum peste tot...........STEFAN a zig "data"(gata) cand a vazut atata harmalaie si imbulzeala...........asa ca am plecat.
Ne-am dus in GHENCEA sa luam canapeaua pe care am gasit-o pana la urma si cand am plecat toata demonstaratia inafara de cai a trecut prin fata molului,iar noi ne-am imbulzit si noroit la centru.Aici STEFAN le-a admirat in voie si cu multa bucurie,striga dupa parada si era fericit nevoie mare.

morala: la anul ne ducem direct in GHENECEA, 2 ore mai tarziu

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Poohy felicitari pentru baietetel. Ratasem momentul, noroc cu fetele. Ma bucur ca e totul in regula. Manu cum este, a facut si ea varicela?
Doxinu noi am incercat sa vedem parada la tv, si Andrei e fascinat de masinile mari, dar pe ecran nu l-au incantat.
Dar i-am luat ieri de ziua lui un escavator. Asta dupa ce in seara precedenta l-a tinut pe taica-su jumatate de ora langa niste masinarii din astea parcate aproape de blocul nostru si mi-a repetat apoi cand l-am culcat de zeci de ori "bacatoaele, puca, conduce...". A fost cea mai inspirata alegere pe care am facut-o pana acum, impreuna cu un avion Winnie the Pooh pe care i l-am luat tot cu aceasta ocazie. Nu se desparte de ele nici in somn. Ieri dimineata dupa ce i-am dat avionul a mancat laptele calare pe el in pat si i-a terminat bateriile pana azi, iar cu escavatorul a adormit in brate in fiecare seara.
Asa drag imi e de el, e din ce in ce mai constient de tot ce se intampla. Cand i-am cantat ieri LA MULTI ANI era tare mandru si dupa tot repeta "totul, totul, batani, batani" (tortul si la multi ani).

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele ce activitate slaba aici la noi...................pai unde sunteti mai fetelor?PAi se poate.......

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Noi nici nu ne-am gandit sa iesim din casa! David e inca mucos si ne sta mai bine in casa! Si de cand cu burtica nu ma prea bizui sa ies cu el departe ca vrea in brate si nu ma tine, iar in carut/ bicicleta nu sta!
Va servesc cu !

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Helauuuuuuuuuuuu! Duamneleeeeeee!
Nu va mai ascundeti !

Ia treceti la apel si spuneti aici ce cadouri cumparati de mos Nicolae/mos Craciun la copii, sot, familie,...sa ne inspiram unele pe altele.

Ce gatiti bun de sarbatori?

Si apropos de gatit...Miniuta(sau Didi, daca esti pe receptie..ca parca si tu ai facut-o...) vreau si eu reteta ta de cozonac, ca ai zis ca nu da gres..da' asa, mura-n-gura, cu tot cu "e bine sa...". Se face exclusiv de mana sau merge si la masina de paine?

Stie cineva un program de facut calendare cu poze proprii? unde se scot? ...parca anul trecut ati facut unele dintre voi...

Stie cineva cum fac sa-mi adoarma copilu' mai devreme de 12 noaptea ?? Indiferent ca o pun in patut la 9 sau la 11, ea tot la 11:30-12 adoarme...Mentionez () ca ii creez toate conditiile: aerisit camera, citit poveste, baie calda si relaxanta, baut lapte, cantat ,leganat/mangaiat,...'geaba! simt ca ma lasa nervii! Astept sfaturi .

Daca nici acum nu apareti la apel...nu mai vine Mosu' .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ana Am vazut ca cei de la domo au iar oferta pentru calendare personalizate, eu voi face comanda de cateva. Uite aici, oferta e valabila pana pe 10 decembrie. Mai au si alte oferte, daca ai timp sa te uiti la ei pe site.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, doamnelor.

doxinu, uite o floricica pentru ca mereu ne strigi, doar doar o mai scrie cineva si pe aici. si eu am vrut sa strig, ca nu am ce citi la cafea dimineata. cu scrisul...rusine sa-mi fie.

dar am scuze. de o saptamana david e pe regim, mananca doar sticksuri, si ma scoate din minti. gatesc in fiecare zi ceva nou, poate poate o manca si el ceva. asta ca tot intreba betty ce si cat mai mananca ai nostri copii . isi bea laptele, mai reuseste si cerealele cu banana, dar cam atat. a avut scaune moi, si acum vad ca in afara de primele doua masele de jos care stau sa iasa se umfla gingia si in dreptul caninilor, deduc ca de acolo vine lipsa poftei de mancare. oare ii mai revine vreodata????

de ieri suntem singurei pana vineri. sotul meu s-a dus in ro sa ii aduca pe ai mei incoace, abia astept sa vina toti aici. seara e cel mai nasol, dar mai sunt doar trei zile.

ana, uite aici reteta de cozonac: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9793/Cozonacul-meu/. poti sa framanti totul la masina de paine, si pui la copt in cuptor. eu nu am nici masina de paine, nici robot, asa ca fac la mana totul, dar nu ma obosesc cu framantatul, si tot ies buni. o sa-i fac si eu de craciun. acum mi-am adunat retete sa fac fursecuri, dar ploua de ieri si nu pot merge la cumparaturi.

calendare am facut si eu anul asta pentru cadourile de craciun, dar eu am luat calendarele si am lipit pozele, mi s-a parut mai ieftin si am fost sigura ca iese totul ok. sunt foarte incantata de rezultate. vezi poate gasesti unele simple la dm, sau la real. aici se gasesc peste tot, de la cele mai simple si mai ieftine pana la mai complicate.

cadouri. de mos nicolae stiu ca se iau dulciuri, noi zicem pas, ca suntem toti la regim si david oricum nu primeste ciocolata. de cand cu burtica, nici portocale nu are voie, asa ca ramane pentru la anul.

de mos craciun le-am facut bunicilor si nasilor calendar cu david, le mai fac praline productie proprie, un soi de ciocolata si daca reusesc gem de portocale, si sa-si mai puna si pofta-n cui, nu le ajunge? sotului inca nu stiu ce-i iau, dar daca vine mama, ma duc saptamana viitoare in oras si gasesc eu ceva. lui david ii iau girafa de care ati tot vorbit in ultimul timp. am gasit saptamana trecuta un loc cu jucarii super, si am cateva idei in cap (preluate din ideile date de elteka, de care imi e dor ).

al meu e grozav (Nu sunt toti asa pentru mamicile lor?). face un puzzle cu 22 de piese (animale salbatice) dar mama nu spune. e de groaza. vorbeste pe limba lui, are chiar si intonatie, dar de vorbit ceva inteligilb, pas. zice insa tai tai, dupa mine, ca asa ii spun cand mergem afara. si un soi de maaaiiii, preluat din discutii. ne cocosam de ras pentru ca a inceput sa danseze de cateva zile. zici ca-i calusar, asa sare de pe un picior pe altul, in mare viteza.

trimit asa si ma duc sa-l culc. sper sa revin

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput