*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy

I-am luat costum de ajutor de mos :D De la mothercare bineinteles, costa, dar Manu e mortala in el

Anca 19+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

cat a costat?Sunt curioasa ca si io caut si nu gasesc ceva sa-i vina bine.Arata mai degraba a mos fals,toate ii vin lalai

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Poohy, felicitari ptr bebe baietel! Ah, mi-am amintit emotiile primei ecografii de la baiatul cel mare...la fel, isi sugea degetelele.

Noi am avut niste saptamani tare agitate, ne-au iesit mai intai maselele, apoi 2 canini, cand ma gandesc ca urmeaza si ceilalti doi...imi vine sa-mi iau campii.
Altfel, avem 11 kg si 86 cm si mult par pe cap, ca n-am apucat sa ajung cu el la frizer. E netuns de asta vara din iunie.
Nici cu jucariile nu prea se mai joaca, eu cred ca are prea multe, ma gandesc ca nici prea multa stimulare nu e buna... zilele astea am sa-i mai ascund din ele si i le scot pe rand peste vreo luna. A facut in schimb pasiune dupa revistele lui frate-su cu Cars, Scoby-doo si ale mele, mazgaleste cu creionul toate fetele.
Nu-i pasa de Baby Einstein, dar e mort dupa locomotivele Thomas si Cars, nu misca daca-i pun filmele...

Mary-lou, m-a distrat faza cu Patric blocat in masina, dar ce-o fi fost in sufletul tau...Am patit-o si noi cu cel mare, dar al nostru s-a jucat cu cheile si le-a pierdut prin masina, asa ca am fost nevoiti sa fortam un geam. Si nici nu era masina noastra, era a cumnatului meu. Tin minte ca tot atunci i-a stricat si bordul, nu mai afisa nimic bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Doxinu, daca vrei costum de Mos, in Carrefour aduc in fiecare an ptr toate marimile si nu cred ca depasesc 20 ron.

Vai, Elteka, as fi murit sa vad ca nu mai e copilul in masina...La varsta asta scormonesc peste tot si nu constientizeaza pericolele. Al meu s-ar catara peste tot. Am si desfiintat scaunelul de masa cand am constatat ca il escaladeaza cu usurinta chiar prin fata si apoi coboara prin lateral...asa ca acum stam la masa ca adultii. In rest, cand nu mancam, scaunele stau inchise in dormitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani Kid!

si cu intarziere:
La multi ani Caremen_So!
La multi ani Mary_lou!

Carla felictari pentru noua sarcina. sa treaca mai repede perioada greturilor.

Anca felicitari pentru bebe baiat. Si eu visez cate odata la pereche, dar nu am curaj.

Mary_lou m-am amuzat la pataniile voastre si ideile tale ca sa-l hranesti. Iar de pus langa televizor ceva ce-i displace e foarta buna ideea, m-am gandit si eu sa pun masina de tuns, dar apoi m-am gandit ca eu vreau sa il impietrenesc cu ea, caci deja am fost de 2 ori la frizerie si nu am reusit decat sa-l fac sa planga.

Si de vreo sapt vreau sa spun despre administrarea medicamentelor dupa ureche - adica ce am patit cu banalul pulmex folosit necorespunzator.
Cum Mati a racit si nu m-am inselat a fost raceala de o zi, am zis seara sa ii desfac un karvol dar sa-i dau si pulmex pe piept. Zis si facut, dar seara urmatoare nu mai era decat putin infundat pe o nara am zis ca-i dau numai cu unguent. Dar era la noi sora mea, fosta asistenta cu care ma certam legat de medicamente, zicea sa-i dau toata farmacia mea pt ca a stranutat o zi intreaga. Si cer sa-mi puna putin pulmex pe degete si-mi pune o multime. Ma uit ce sa fac, las ca dau putin apoi ma sterg de restul cremei, dar ea incepe sa-i dau si pe gat ca e ragusit si-i va incalzi gatul. Nu am realizat si i-am dat. Dupa vreo 3 minute incepe urlatul, nu stiam de ce caci era fericit pana mai devreme, isi facea nr zilnic: sarea gol in pat si radea/tipa. Am realizat ca il ardea gatul chiar dc la atingere era rece, in pliuri se inrosise si nu puteam sa-l calmam. A plans vreo juma de ora, intre timp l-am clatit cu apa rece, l-am scos in fata geamului, nu a vrut lapte, a plans pana aproape a adormit. Asta a fost patania noastra, cu toate ca citisem prospectul cand am cumparat crema. Si noroc ca-i mai dadusem odata si am exclus alergia la care m-am gandit initial cand l-am vazut cum se scarpina si trage de gulerul pijamalei.

Am pus poze noi. Eu ma uit mereu la poze si mereu

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina Roman

Doxinu, daca vrei costum de Mos, in Carrefour aduc in fiecare an ptr toate marimile si nu cred ca depasesc 20 ron.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Srumana, le stiu si nu imi plac deloc.Vreau ceva mai elegant ca il ducem la masa la mama si sa arate chipes,de aceea o intrebam pe POOHY cat a dat

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

S-au strans banii !!!!

Acum, ca pot sa respir,

ELLA, am asa :

1.DaVinci,
2.Santa
3.Noah
4.Bach
5.Dolittle
6.Beethoven
7.McDonald
8.Mozart
9.Neptune
10.Newton
11.Nursery Numbers
12.Shakespeare
13.Van Gogh
14.World Animals

Imi faci ce nu am, pls ?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

OANA bravoooooooooooooooooooo!Ma bucur tare mult.Dumnezeu iti face cel mai frumos cadou de CRACIUN,il meriti din plin

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay bravo!!!

kid LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ioana, in ziua de Craciun ii inchide sternul, e considerata in afara pericolului !!! abia astept, as pleca maine. dupa ce termin prin casa ma asez sa fac lista de haine pt bagaj, am voie 23kg/bagaj, am negociat 4 bagaje !!! dar nu o sa pot sa car atat. mancarea si laptele le trimit cu posta, or sa ajunga in 2 saptamani cred. Sper doar sa se miste toate treburile repede, sa pot sa stau macar 2 zile inainte de plecare ca o leguma sa ma incarc cu energie.

Va mai citesc, in zig-zag.

La multi ani , Carmen, sa fii sanatoasa !!!

cu drag !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput
Mergi la inceput