*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sarumana asa ceva cautam!pentru SONIUTA se la STEFAN care acum doarme pe rupte

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

BRAVO KAY

Sa dea D-zeu sa fiti amandoua sanatoase!!!
Aceasta operatie sa fie ultima incercare din viata voastra!
Abia astept sa veniti acasa si sa ne povestesti ce nazdravenii mai face Soniuta noastra!
Ieri toni si-a crapat buza. A cazut cu o sticla de apa goala de 2l (jucaria preferata) si s-a lovit. I-am dat cu bepanthen dar nu vad imbunatatiri. Acum nu stiu daca am procedat bine ca nu l-am dus la spital...cred ca ii punea vreun fir si nu am vrut sa-l chinui. Sangerarea s-a oprit destul de greu...
Mie nu mi-a sosit instiintarea de colet de la quelle...cu girafa cu bile...dar mai astept...
Week-endul vroiam sa-l petrc la mama la munte dar...ieri a cazut pe gheata si si-a rupt mana in doua locuri, i-a pus mana in gips...asa ca nu mai pot sa ma duc cu doi copii pe capul ei...
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, felicitari, ma bucur mult ca s-au strans toti banutii!De acum totul va fi mai usor!Va pup pe amandoua!

Diana, ce necaz si cu mama ta si cu buza lui Toni.Si Andrei se joaca cu sticle de apa de 2l, fie goale, fie pline, parca au magnet.O plimba prin toata casa, o muta de colo-colo, zici ca cine stie ce jucarie super atractiva are.

Poohy, ce ma bucur ca totul e bine cu bebe!Felicitari pt baietel, am avut dreptate, da?In ultimul timp, toate cunostintele mele gravi cu bb2 au pereche, mie mi se pare super.Felicitari inca o data!Mai nou ma simt ca mama Omida, am inceput sa ghicesc sexul si la gravi de bb1...cred ca ma reprofilez :))

Nu stiu daca mai apuc sa intru weekendu asta, dar vreau sa zic si eu un mare "la multi ani" pt toti capsuneii Andrei si Andree, inclusiv pt Ardeiul meu pe care il iubesc enorm.Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti!
Si la multi ani si pt mamicile sau taticii care se vor aniversa in weekend.

Kid, la multi ani cu sanatate si multe, multe bucurii!Pterecere frumoasa!

Madaiulia, din pacate nu mai am poze noi cu Andrei, camera a fost la sot in Uk, asa ca am fost vitregiti.Dar week asta recuperam, si saptamana viitoare va arat poze cu iubirea mea.Va pup si sa aveti niste zile minunate!

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTfI ANI!!!! Kid!!! Sa fi fericita, iubita si sanatoasa alaturi de puiul tau si toti ce dragi!!!

Oana, e extraordinar!!!
Cea mai buna veste! In ziua de Craciun se va definitiva o minune pentru o minune!!!!

Ioana, 125ron, am zis ca e scump, dar noi avem de mers in mai multe locuri, asa ca am zis ca imi fac damblaua :D

Merci mult fetelor
Mai am de trecut marti hopul cu cerclajul dar pot sa ma duc la serviciu dupa, si se pare ca mai mult ca sigur nasc prin cezariana, ca altfel se poate rupe rau de tot colul, ca cica e deja rupt rau, si la o a-2-a nastere se face chiar praf... Si mi-e friiicaaa De cezariana adica. Dar nu poate fi atat de rau, nu? Noi sa fim sanatosi!

Anca 20+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, ce veste exceptionala, bravo, ma bucur mult de tot pentru voi! Toti pupicii si imbratisarile din lume de la noi 4!
Kid, !

Anca, felicitari pentru pereche, o sa fie bine, altele aleg cezariana ca sa nasca "ca niste doamne" , daca la tine nu se poate altfel, o sa fie bine oricum.

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tamaraspt, multumesc mult , sper si eu sa ma pun pe picioare mai repede.

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, ma bucur din suflet pentru voi!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

La multi ani, Kid! te pupam

Oana, bine ca s-au strans, ati reusit! Iti tinem pumnii sa iasa totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am intarat sa salvez topicul nostru ca ne duceam pe a 3-a pagina.Nu-mi vine sa cred asa ceva.............

In alta ordine de idei vroiamsa ma sfatuiti cu ceva:SYEFAN e groaznica de rau,adica ma loveste cu tot ce prinde nu mereu da acum am un cucui,face scandal pe strada cand ceva nu-i convine se si tavaleste.La toate astea io raspund cu indiferenta sau ii explic ca este urat sa faca asa ca este baiat mare....bal bla bla......loveste toate geamurile si arunca cu toate jucariile,toate zboara la noi.....offf spuneti-mi si mie la voi cum este si ce faceti voi?Adica imi este tare frica sa nu iasa un copil cu care sa nu ma pot intelege mai tarziu.Am momente cand va spun sincer l-as bate,da' asa sa simta si el ce simt io!!!!!!!!!!!!!!!!
Credeti ca sunt dusa cu capu'?Pai daca asa credeti tot STEFAN e de vina

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

doxinu, ma faci sa rad, normal ca la toate cred ca ne vine sa le mai tragem una, acum sincer nu stiu daca e bine sau nu. Eu nu o lovesc ca mi se pare aiurea, nici pe noi nu ne-a batut mama, nici bunicii pe mama ... Ce pot sa iti spun cu aruncatul obiectelor cred ca e o perioada, ca si cataratul, ca si Andreea arunca, am spus ca a luat cantarul electronic si l-a aruncat ca pe o minge si l-a stricat. Eu ii tot explic ca nu e frumos si ca numai mingea se arunca. Par ca nu inteleg dar eu vad la Andreea ca dupa o vreme asculta, adica dupa o sapt doua sa zicem. Cu crizele si tavalitul am avut si noi o perioada, cand ii ieseau maselele si caninii, manca putin, dormea putin si era mai tot timpul nervoasa, din orice iesea scandal. O luam din strada, se ducea in magazin, plecam de acolo, o potoleam, plangea ca vroia un balon de la un copil de ex, sa mergem in directia opusa, etc, era cosmar ... ma treceau toate apele si se uitau toti la noi. Dar a trecut, si eu cred ca la voi e o perioada, poti sa ii explici ca acum inteleg mai bine si daca par ca nu ne baga in seama. Tot aud. Nervi tari si lasa ca trece si sigur se face baietel cu care sa te intelegi.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput