Puiuti de Randunici 2008!! (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara din Titan!

Raluk, multumesc tare mult, ce ma bucur cand cineva imi spune ca Rebecca seamana putin si cu mine! Tu ce mai faci? De ce intri asa rar?

Bubu, pofta buna la crema de zahar ars! Noi azi ne-am comandat papica ca nu aveam chef sa facem asa ca ne-am luat pizza, paste si clatite cu ciocolata! Mai am una si deja ma gandesc sa o halesc rapid!

Nicol, ce nasol, imi pare tare rau! Dar de la ce a facut asa, ce-au zis doctorii? Ca nu cred ca e normal sa zica ca nu are nimic...

Stela, imi pare rau ca n-a mai tinut pe seara cu bibele...offff o sa reusiti pana la urma, trebuie multa perseverenta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo ce frumos!! eu de acum ciu-ciu zapada.. numai sa ma duc sa o caut mai pe la munte!
Ariel tare!!
Bubule ma inverzesc si eu asa cate un pic
Nicol sanatate la puiutza!

send ca ma calareste fie-mea!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihu

Nicol, vai...sarmana fata...dar ce-a avut pana la urma? indigestie?

Clau, sa va fie de bine! si noi mai comandam cate ceva, mai rar, dar tot luam...

Eu ma duc la bucatarie...e varza...mi-a adus Lica de la tzara o pulpa maaare de vitel si a venit socrelu sa o transheze . Si cu socrela, normal, s-a dus randunoiul si i-a luat, mi-a adus si baiatul acasa Apropo, i-a placut mult la ei, de-acum vinerea ii fac bagajelul si doarme la ei si mi-l aduce sambata sau duminica . Nu va zic cat de ciudat mi-a fost fara el...liniste in casa, nu aveam pe cine sa stau cu gura si mi se parea super ciudat sa nu fie seara in pat la el
Asa...si dupa ce mi-am pus carnea in pungute am facut snitele de vitel, cartofiori si am papat toti. Si am vase de spalat si e varza totul pe-acolo...de pus la loc...
...si n-am nici un chef

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubu, cred ca mi-ai dat mie toate energia ca de 2 zile zici ca nu mai poti si e cam suspect la tine. iti mai dau inapoi.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Una din cele mai frumoase fotografi pe care le-am vazut

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
M-am saturat de picaturi de nas de doua feluri, de urechi, sirop de tuse, antibiotic etc...
Copiii sunt bine, n=au febra, sunt mucioasi si tusesc, puroaile nu mai curg, urechile nu mai pacane...
capul meu nu e bine, dar se reapara cu niste siropele!

Nicol, sanatate multa Alexiei!

Nu mi-am facut temele, m-am uitat pe ici pe colo, dar nu-s in stare sa scriu scrisorica!
In casa e ca la porci, am facut mancare juma' de zi, dar curatenie ciuciu!

Am o prietena cu un baietel de-o seama cu Ili care a citit mult cand erau ei mici apropos de decalotare, inclusiv de chestia cu cortizonul! Mie mi-e lene sa caut, spre rusinea mea!
Cert e ca un unguent cu cortizon aplicat local nu determina efecte sistemice, adik nu se absoarbe in sange, deci rau nu face! Bine, nici aplicatiile locale nu tre' sa dureze prea mult...nu stiu, incerc sa ma mobilizez si sa ma informez cat mai curand, ca si putza lui Seb arata ca o " floricica".
Iar prietena s-a dus pana la urma cu el la doftor, a durat 10 secunde manevra, nu l-a tras sa il forteze, a desprins bridele cu o pensa si apoi a decalotat, n-a curs mult sange, doar l-a usturat nitel la pipi, dar merge dat cu xilina local si mai amelioreaza!

V-am zis ca noua porecla a lui Seb e SURUBEL?
de la " se invarte ca un surubel..."
Ariel, mersi mult!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Ursu...zic ca mi-e lene, dar doar gura e de mine...am facut curat in bucatarie si am spalat pe jos peste tot...o sa ma duc la nani...vad ca nici Liana nu zice nimic...au papat-o vasele!!

Tuchi, bine ca sunt copilasii mai bine! tu te repari repede, ca trebuie!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

noapte Buna, Bubule! tot harnica esti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput